Eşim yalan söylüyor ve göz çapkınlığı var

Bence bundan sonra hayatın için dikkatli adımlar at çünkü hızlı başlamışsın.evliliğini bitirmeyi düşünme,eşini uyar ama bir yandan da onu değiştiremeyeceğini unutma.mantıklı adımlar at ve sakın üçüncü çocuk yapma.kendine ve bebişlerine dikkatli davran...

:)) herhalde canım sana kabahatini söyleyecek değil ya yakaladığına emin oluncaya kadar inkar ederler.

okulda hocaya sınavdan önce geyik olsun diye sorardık ''hocam kopya çekmek serbestmi'' diye hocada ''ben görmediğim sürece serbest'' derdi. işte errkek milletide o hesap :)

:)) herhalde canım sana kabahatini söyleyecek değil ya yakaladığına emin oluncaya kadar inkar ederler.

okulda hocaya sınavdan önce geyik olsun diye sorardık ''hocam kopya çekmek serbestmi'' diye hocada ''ben görmediğim sürece serbest'' derdi. işte errkek milletide o hesap :)

bizim hocada öyle derdi ama bir süre sonra bütün sinifa birakin kalemleri sinav bitmistir die bagirirdi:))) erkeklerin bu capkinlik mayasinda var arkadas...Esi dünyanin en güzeli

olsun o yine döner bi baskasina bakar...egomudur psikolojikmidir erkeklere has bisimidir bilemiyorum ama kadinlarin % 10 u böyleyse erkelerin % 90 i böyledir malesef...

konuyu acan arkadasim sen kendine bakicaksin bakimli olacaksin her daim...hani hergün kuru fasülyemi yenir der erkekler klasik bi sözdür...niye yenmesin arkadasimm

bi gün sucuklu bi gün kiymali bi gün pastirmali bi gün vs vs:))))

kızlar esım bana asırı derecede yalan soyluyo ve qöz capkınlıqı var ben yanındayken bıle bı bayan qecsın qozumun ıcıne baka baka resmen bakıyo benım qormedıqımı sanıyo ama ben herseyın farkındayım ama aldatması kesınlıkle yok bnm bıldıqım kadarıyla ama cok yalan konusuyo qecenlerde bı yalanını yakaladım burda yazmak ısdemıyorum bıraz ozel bı konu ve yakaladıqımı soyluyorum hala daha yalan soyluyo 7 aylık bı kızım var ve bu ıkıncı evlılıqım napım ne edım nolur akıl verın bundandamı ayrılım daha henuz yasım 23 :(( arkamda aılem yok ılk evlılıqım qorucu usulu oldu anlasamadık sevemedım ayrıldık bunlada severek evlendık cok yalan konusuyo bundan damı ayrılım bu yasda ıkıncı evlılıqım zaten napcam bılemıyorum cok konusdum cok kavqa ettık duzelcek qıbı deqıl :((

Sevgili karameleq, göz çapkınlığı olarak nitelendirdiğin hareketi yalnızca senin eşin değil, hemen hemen herkes yapıyor. Korkma, güvendesin.

Yanımızdan inanılmaz derecede hoş bir adam geçtiğinde ya da kıyafetini beğendiğimiz bir kadın gördüğümüzde bakmıyor muyuz? Bakıyoruz. E buna takacak bi'şey yok o halde.. Biskolata erkeklerine "Vay vay" diyerek bakmayan bir kadın görmedim ben :)

Neyse, şaka bir yana.. Bu gibi şeylere, iş eyleme dökülmedikten sonra çok da takmamak lazım. İnsan, güzelliği takdir etmelidir. Bu bir film de olsa, insan da olsa, müzik de olsa aynı şey..

...

Yalan konusuna gelince. Ne yazık ki sürekli yalan söyleyen insanlar, mitomani olarak nitelendirdiğimiz "yalan söyleme hastalığına" yakalanma konusunda risk altındalar.

En ufak konuda bile yalan söyleyen bir kişi, çok rahatsız edici olabiliyor. Eski ev arkadaşım, yaşı-işi-okulu-eğitimi-yediği-içtiği hakkında bile yalan söylerdi. Çok da sağlıklı bir ruh hali olmadığını söyleyebilirim.

Evlilikler söz konusu olduğunda karşılıklı güven ve saygı her şeyden önce gelir. O yüzden evliliğini severek yapman ya da görücü usulü evlenmen arasında pek fark yok. Önemli olan karşındaki insan. Ne yazık ki insan sevdiğinde bazı şeyleri görmezden gelebiliyor ya da hiç görmüyor.

Yalan konusunu fark ettiysen, önlemini almalı ve eşine bunu açıkça belirtmelisin.

Yüzüne vurmadan, yalanının farkında olduğunu anlatmaya çalış. Çünkü yüzüne ŞAK diye vurursan, ters tepme olasılığı çok daha yüksek.

Sevgili karameleq, göz çapkınlığı olarak nitelendirdiğin hareketi yalnızca senin eşin değil, hemen hemen herkes yapıyor. Korkma, güvendesin.

Yanımızdan inanılmaz derecede hoş bir adam geçtiğinde ya da kıyafetini beğendiğimiz bir kadın gördüğümüzde bakmıyor muyuz? Bakıyoruz. E buna takacak bi'şey yok o halde.. Biskolata erkeklerine "Vay vay" diyerek bakmayan bir kadın görmedim ben :)

Neyse, şaka bir yana.. Bu gibi şeylere, iş eyleme dökülmedikten sonra çok da takmamak lazım. İnsan, güzelliği takdir etmelidir. Bu bir film de olsa, insan da olsa, müzik de olsa aynı şey..

...
konu sahibinin eşi basitçe bir güzelliği takdir eder gibi baksa bi kere bakar kafasını çevirir konu sahibide bunu zaten olay yapmaz

ama yanı adam bizi salak yerine koysun alemin kadınlarına yıyecek gibi baksın biz yanında salak aptal konumunda kalalım ses etmeyelim, en azından yuz göz mü olmayacağız amaç bu mudur?

evet bizde bakıyoruz yakışıklı adam görünce ama bi kere bakar çevirirsin başını, gözünü dikip tacizvari bakmazsın bakamazsın, yanındaki adama saygın vardır çünkü, onu seviyorsundur,üzülmesini istemezsin.

adam benı insan yerine koymayacak benı yok sayıp sen hiçsin diyecek başkalarına bakacak? ve bu sevgi aşk evlilik bağlılık hastalıkta sağlıkta olacak öyle mi?

bende aman canım hepsi bakıyor deyip mazur görücem

ama doğru başka kadına bakacak kadar çirkin bir kocaya sahip olduktan sonra yapacak birşey yok aslında,maç zaten kaybedilmiş yapılan seçimden ötürü

ben de diyorum Allahım bu kadınlar hiç mi farketmiyor kocalarının gözleri fır dönüyor var yani öyle adamlar hiç mi denk gelmediniz yanındaki kadına hiç mi acımadınız?

konu sahibinin eşi basitçe bir güzelliği takdir eder gibi baksa bi kere bakar kafasını çevirir konu sahibide bunu zaten olay yapmaz

ama yanı adam bizi salak yerine koysun alemin kadınlarına yıyecek gibi baksın biz yanında salak aptal konumunda kalalım ses etmeyelim, en azından yuz göz mü olmayacağız amaç bu mudur?

evet bizde bakıyoruz yakışıklı adam görünce ama bi kere bakar çevirirsin başını, gözünü dikip tacizvari bakmazsın bakamazsın, yanındaki adama saygın vardır çünkü, onu seviyorsundur,üzülmesini istemezsin.

adam benı insan yerine koymayacak benı yok sayıp sen hiçsin diyecek başkalarına bakacak? ve bu sevgi aşk evlilik bağlılık hastalıkta sağlıkta olacak öyle mi?

bende aman canım hepsi bakıyor deyip mazur görücem

ama doğru başka kadına bakacak kadar çirkin bir kocaya sahip olduktan sonra yapacak birşey yok aslında,maç zaten kaybedilmiş yapılan seçimden ötürü

ben de diyorum Allahım bu kadınlar hiç mi farketmiyor kocalarının gözleri fır dönüyor var yani öyle adamlar hiç mi denk gelmediniz yanındaki kadına hiç mi acımadınız?

Gözü fırfır ediyorsa, yiyecek gibi yapıyorsa, yapacak bi'şey yok tabii.
Ben biraz masumane yaklaştım olaya. Detaylı yazmamış çünkü..
Ama kadınlar yiyecekmiş gibi bakmasa da tepki gösteriyorlar eş veya sevgililerine.

Allah öyle kocaya sahip kadına sabır versin. Benimki sadece vitrinde gördüğü pastalara öyle dik dik bakar.

Son düzenleme:
kızlar esım bana asırı derecede yalan soyluyo ve qöz capkınlıqı var ben yanındayken bıle bı bayan qecsın qozumun ıcıne baka baka resmen bakıyo benım qormedıqımı sanıyo ama ben herseyın farkındayım ama aldatması kesınlıkle yok bnm bıldıqım kadarıyla ama cok yalan konusuyo qecenlerde bı yalanını yakaladım burda yazmak ısdemıyorum bıraz ozel bı konu ve yakaladıqımı soyluyorum hala daha yalan soyluyo 7 aylık bı kızım var ve bu ıkıncı evlılıqım napım ne edım nolur akıl verın bundandamı ayrılım daha henuz yasım 23 :(( arkamda aılem yok ılk evlılıqım qorucu usulu oldu anlasamadık sevemedım ayrıldık bunlada severek evlendık cok yalan konusuyo bundan damı ayrılım bu yasda ıkıncı evlılıqım zaten napcam bılemıyorum cok konusdum cok kavqa ettık duzelcek qıbı deqıl :((

aldatmayı illa cinsellikle mi olacagını düşünüyorsunuz,etrafına bakmasıda aldatmadır.sırf 2. evliliğiniz diye yalanlarına katlanmak zorunda değilsiniz

bizim hocada öyle derdi ama bir süre sonra bütün sinifa birakin kalemleri sinav bitmistir die bagirirdi:))) erkeklerin bu capkinlik mayasinda var arkadas...Esi dünyanin en güzeli

olsun o yine döner bi baskasina bakar...egomudur psikolojikmidir erkeklere has bisimidir bilemiyorum ama kadinlarin % 10 u böyleyse erkelerin % 90 i böyledir malesef...

konuyu acan arkadasim sen kendine bakicaksin bakimli olacaksin her daim...hani hergün kuru fasülyemi yenir der erkekler klasik bi sözdür...niye yenmesin arkadasimm

bi gün sucuklu bi gün kiymali bi gün pastirmali bi gün vs vs:))))

ya ben kendi adıma konuşayım öyle bekarkende hiç bir erkeği kesemezdim utanırdım. ama şimdi görsem bile allah biliyo ya. kılığına kıyafetine tarzına bakarım. bide tasarımcıyım hani çok bakımlı iyi giyimli kişileri kadın erkek demeden süzerim mutlaka:)) bzim işin kötülüğüde bu. ama öyle beğenme maksadıyla bakmak geçmez içimden kendimi ayıplarım herhalde erkeklerde bu duygu yok malesef kadınlarında bi kısmında yok.

bide özellikle bekarken yada çocuğum olmadan önce(malum kucağımda çocukla kim süzecek okadar :))) ya karşıdan bi tip gelir yada arabada yanıma oturur yada başka bi yerde öle laf atar tanışmak ister. bi sinir olurdum ki sorma. yahu nasıl bir özgüven. benim seninle ne işim olabilir nerden çıkardın daha konuşmanda kılığında meymenet yok. işte bu tipere acayip uyuzdum bekar bile olmuş olsa.

bence sizin onu boşayamayacağınızı bildiği için bu kadar rahat davranıyor eşiniz.. birilerinden duymuş olmalı bence sizin bu çaresizliğini.. herşeyden önce size bir geliriniz varmı? çalışmayı düşünüyormusunuz? evden dısarıya çıkmadan da yapabilecegınız işler var bunu hatırlatırım. kına paketi yapma,nikah ve bebek şekerleri vs . şeyleri cocugunuzdan ayrılamdan da yapabilirsiniz.kendinize güveniniz olsun..

bundan yaklaşık 1 ay önce eşim avm de hatunun tekiyle bakışmaya başladı gözümün içine baka baka bende rahatsızlığımı dile getirdiğim halde devam etti..orayı terketmemek için zor sabrettim ama eve gelince de bi güzel hakladım eşimi.1 gün sonra eşimin tlfnuna msj bıraktım kendine avukat bul diyerek.blöf yapmadım çok ciddiydim..şimdi eşim etrafımda fır dönüyor.. ben bunca yaptıklarını görmezden gelip sessiz kalsaydım.. oda devam edecekti dikizlemeye vs.. belki bu yaptıklarınında abartı daha baska şeyler yapacaktı vsvs..

konustugunuz halde kavgalarınız oldugu halde devam ediyorsa sizi gözden çıkartmıs ne yazıkki :( işinize gelmezse boşan ozaman mı diyor size?

bence bi şekilde ekonomik özgürlüğünüze sahip olmaya bakın,bir iş bulun kendinize.. evlilik kısmını bence aklınızdan çıkartın öncelik çocuklarınız ve siz olmalısınız.kendinizi bi garantileyin önce 23 yaş çok gencsiniz .. bir kendinizi toparlayın sonrası için tekrardan evlilik dusunuyorsanız yaparsınız zaten..

kusura bakmayın ama ben bu evlilikte ele alınacak bir taraf göremedin :50:

Back
X