Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) herhalde canım sana kabahatini söyleyecek değil ya yakaladığına emin oluncaya kadar inkar ederler.
okulda hocaya sınavdan önce geyik olsun diye sorardık ''hocam kopya çekmek serbestmi'' diye hocada ''ben görmediğim sürece serbest'' derdi. işte errkek milletide o hesap :)
kızlar esım bana asırı derecede yalan soyluyo ve qöz capkınlıqı var ben yanındayken bıle bı bayan qecsın qozumun ıcıne baka baka resmen bakıyo benım qormedıqımı sanıyo ama ben herseyın farkındayım ama aldatması kesınlıkle yok bnm bıldıqım kadarıyla ama cok yalan konusuyo qecenlerde bı yalanını yakaladım burda yazmak ısdemıyorum bıraz ozel bı konu ve yakaladıqımı soyluyorum hala daha yalan soyluyo 7 aylık bı kızım var ve bu ıkıncı evlılıqım napım ne edım nolur akıl verın bundandamı ayrılım daha henuz yasım 23( arkamda aılem yok ılk evlılıqım qorucu usulu oldu anlasamadık sevemedım ayrıldık bunlada severek evlendık cok yalan konusuyo bundan damı ayrılım bu yasda ıkıncı evlılıqım zaten napcam bılemıyorum cok konusdum cok kavqa ettık duzelcek qıbı deqıl
(
konu sahibinin eşi basitçe bir güzelliği takdir eder gibi baksa bi kere bakar kafasını çevirir konu sahibide bunu zaten olay yapmazSevgili karameleq, göz çapkınlığı olarak nitelendirdiğin hareketi yalnızca senin eşin değil, hemen hemen herkes yapıyor. Korkma, güvendesin.
Yanımızdan inanılmaz derecede hoş bir adam geçtiğinde ya da kıyafetini beğendiğimiz bir kadın gördüğümüzde bakmıyor muyuz? Bakıyoruz. E buna takacak bi'şey yok o halde.. Biskolata erkeklerine "Vay vay" diyerek bakmayan bir kadın görmedim ben :)
Neyse, şaka bir yana.. Bu gibi şeylere, iş eyleme dökülmedikten sonra çok da takmamak lazım. İnsan, güzelliği takdir etmelidir. Bu bir film de olsa, insan da olsa, müzik de olsa aynı şey..
...
konu sahibinin eşi basitçe bir güzelliği takdir eder gibi baksa bi kere bakar kafasını çevirir konu sahibide bunu zaten olay yapmaz
ama yanı adam bizi salak yerine koysun alemin kadınlarına yıyecek gibi baksın biz yanında salak aptal konumunda kalalım ses etmeyelim, en azından yuz göz mü olmayacağız amaç bu mudur?
evet bizde bakıyoruz yakışıklı adam görünce ama bi kere bakar çevirirsin başını, gözünü dikip tacizvari bakmazsın bakamazsın, yanındaki adama saygın vardır çünkü, onu seviyorsundur,üzülmesini istemezsin.
adam benı insan yerine koymayacak benı yok sayıp sen hiçsin diyecek başkalarına bakacak? ve bu sevgi aşk evlilik bağlılık hastalıkta sağlıkta olacak öyle mi?
bende aman canım hepsi bakıyor deyip mazur görücem
ama doğru başka kadına bakacak kadar çirkin bir kocaya sahip olduktan sonra yapacak birşey yok aslında,maç zaten kaybedilmiş yapılan seçimden ötürü
ben de diyorum Allahım bu kadınlar hiç mi farketmiyor kocalarının gözleri fır dönüyor var yani öyle adamlar hiç mi denk gelmediniz yanındaki kadına hiç mi acımadınız?
kızlar esım bana asırı derecede yalan soyluyo ve qöz capkınlıqı var ben yanındayken bıle bı bayan qecsın qozumun ıcıne baka baka resmen bakıyo benım qormedıqımı sanıyo ama ben herseyın farkındayım ama aldatması kesınlıkle yok bnm bıldıqım kadarıyla ama cok yalan konusuyo qecenlerde bı yalanını yakaladım burda yazmak ısdemıyorum bıraz ozel bı konu ve yakaladıqımı soyluyorum hala daha yalan soyluyo 7 aylık bı kızım var ve bu ıkıncı evlılıqım napım ne edım nolur akıl verın bundandamı ayrılım daha henuz yasım 23( arkamda aılem yok ılk evlılıqım qorucu usulu oldu anlasamadık sevemedım ayrıldık bunlada severek evlendık cok yalan konusuyo bundan damı ayrılım bu yasda ıkıncı evlılıqım zaten napcam bılemıyorum cok konusdum cok kavqa ettık duzelcek qıbı deqıl
(
bizim hocada öyle derdi ama bir süre sonra bütün sinifa birakin kalemleri sinav bitmistir die bagirirdi:))) erkeklerin bu capkinlik mayasinda var arkadas...Esi dünyanin en güzeli
olsun o yine döner bi baskasina bakar...egomudur psikolojikmidir erkeklere has bisimidir bilemiyorum ama kadinlarin % 10 u böyleyse erkelerin % 90 i böyledir malesef...
konuyu acan arkadasim sen kendine bakicaksin bakimli olacaksin her daim...hani hergün kuru fasülyemi yenir der erkekler klasik bi sözdür...niye yenmesin arkadasimm
bi gün sucuklu bi gün kiymali bi gün pastirmali bi gün vs vs:))))