Eşim yanlış Zaman'da okumaya karar verdi?

sensizlink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
686
146
33
Merhabalar,
Eşim şuan 2. Üniversiteyi okuyor, ve şuan vize zamanı. Okuduğu üni yaşadığımız ilde değil, dolayısıyla şuan birlikte değiliz..
Pazar günü beni ailemin yanına bıraktı ve ertesi gün o şehre gitti. O gün sınava girdi geldi, ve kendisi de ailesinin yanında kaldı 2 gün. Bugün ise tekrar o şehre sınava girmeye gitti..
Akşam aramızda telefon konuşması geçti, işyerinden sınava gidip gelmelere zor izin aldığını, gerekirse çıkacağını söyledi..(ben şuan çalışmıyorum)
Bende dedim ki kış zamanı ne işten çıkması , yanlış zamanda bu okulu okumaya karar verdin dedim.. Dediğim şey sadece bu.
Yok işte sen bana destek değil köstek oluyorsunda şudur budur .Ben seni kaybetmemek için okumayı erteledim dedi. Bana daha sonra dedi ki benim yanımda olmayan insan ben yarın gidince nerede kalacağımı felan merak edip sormasın dedi bana. Bakar mısınız nerde kalacağını sormayacakmışım. Öyle mi dedim. Tamam sen de beni ne ara ne sor o Zaman dedim. İyi peki dedi ve telefonu kapattım..
Yazmıyorum sormam asla nerde kaldığını ne yaptığını, ama içim rahat da değil.. Ondan ise hiç ses yok o da yazmıyor gurur yapacağı tuttu ne yapayım yardım bekliyorum ?

Çıkmayı düşünüyorsa ya birikimi vardır ona güveniyordur ya da ailesinden vs. para gelecektir. Sonuçta para olmadan nasıl bir yerde kalabilecek, nasıl yaşayacak?
Çıkarsa işten siz de onunla üni.nin olduğu yere gidersiniz, beraber kalırsınız.
Köstek olmayın elbette, hele ki daha iyi bir iş imkanı sağlayacak bir bölümde okuyorsa.

Yani sonuçta vizeler en fazla 10 gün sürer geçer

Finale kadar çalışsın o zaman bakar

Lakin sizi neden annenize bırakıp oraya gitti, oturun evinizde o da gidip işi bitince gelir

Bir şekilde geçimi düşünmüştür herhalde

Nerede kaldığının ne önemi var ki o şehirde tanıdığı akrabası vs var mı yoksa misafirhane otel vs kalır bir yerde

Sokakta bir kızı çevirip de onun evinde kalacak hali yok ya

Senin arayıp sormayan şuan onun işine geliyor olmasın? Sanki böyle olmasını ister gibi geldi bana, yoksa bukadar tepki koyması saçma.

Önceki gün günübirlik gidişinde ne Aradım ne sordum, ne Zaman geleceksin nasılsın felan hiçbir şekilde sormadım merak etmediğimi düşündü ondan dolayı beni merak etmeyen bi insansın zaten diyor. Halbuki aramız pek iyi değildi ondan öyle davrandım

Yani sonuçta vizeler en fazla 10 gün sürer geçer

Finale kadar çalışsın o zaman bakar

Lakin sizi neden annenize bırakıp oraya gitti, oturun evinizde o da gidip işi bitince gelir

Bir şekilde geçimi düşünmüştür herhalde

Nerede kaldığının ne önemi var ki o şehirde tanıdığı akrabası vs var mı yoksa misafirhane otel vs kalır bir yerde

Sokakta bir kızı çevirip de onun evinde kalacak hali yok ya

Ailemin yanında kalmayı ben tercih ettim . Yalnız kalmaktan korkarım çünkü.. Gitmeden önce arkadaşı vasıtasıyla ev ayarlamaya felan çalıştı, olmadı sanırım ben de pek sormadım ne yaptın nerede kalacaksın felan diye o yüzden öyle dedi

Önceki gün günübirlik gidişinde ne Aradım ne sordum, ne Zaman geleceksin nasılsın felan hiçbir şekilde sormadım merak etmediğimi düşündü ondan dolayı beni merak etmeyen bi insansın zaten diyor. Halbuki aramız pek iyi değildi ondan öyle davrandım

Hımm o zaman sen haksızsın.
Sonuçta ne sorununuz olsada yola çıkıp geliyor arayıp sormanız gerekirdi.
Ben de olsam böyle davranırım o yüzden eşinize hak veriyorum.
Sen alttan almalısın bu konuda ilk adımı sen at.
Onun dışında eğer okuduğu bölüm ileride yararınıza olacaksa destek olmalısın, sonuçta sizin için çabalıyor.

Ailemin yanında kalmayı ben tercih ettim . Yalnız kalmaktan korkarım çünkü.. Gitmeden önce arkadaşı vasıtasıyla ev ayarlamaya felan çalıştı, olmadı sanırım ben de pek sormadım ne yaptın nerede kalacaksın felan diye o yüzden öyle dedi

Ya açıkçası bence bir sorun yok ikiniz de büyütmüşsünüz

Başlığınız ile içerik de uyumsuz hani deseniz ki 9 aylık hamileyîm eşim okumaya kalktı vs anlarım da adam sınava gitmiş size de zor izin alıyorum diye dert yanmış destek istemiş sadece

Ben de ikinci üni okuyorum ve sabah 8.30 dan akşam 16.30 a kadar kütüphanede ders çalıştım işe de gitmedim yemek de yapmadım eşim beni boşasın mı

Ilkokul bire giden çocuğum var kütüphaneden çıktım onu aldım eve gelip yemek yaptım yedik bir makine bulaşık bir makine çamaşır attım o çıktı kuruyor şimdi ikinci makineyi attım vs vs

Hayatı zorlaştırmayın eşinize

Isten cikinca neyle gecincekmissiniz ders notlarini mi yiyecekmissiniz.Acaaba yeni ortam mi tatli geldi hem madem ikinci uni okuyacakti evlenmeden okusaydi .Bence sizde egitiminizi tamamlayin yada egitiminiz varsa ise girmeye calisin

Isten cikinca neyle gecincekmissiniz ders notlarini mi yiyecekmissiniz.Acaaba yeni ortam mi tatli geldi hem madem ikinci uni okuyacakti evlenmeden okusaydi .Bence sizde egitiminizi tamamlayin yada egitiminiz varsa ise girmeye calisin
Bi ortam felan gördüğünü sanmıyorum sabah gitti sınava girip günübirlik döndü.. Umarım öyle birşey değildir yani.. Evlenmeden önce okumama nedeni de ben o zamana kadar onu beklemezdim beni kaybetmemek için okumamışmış

Esiniz ve siz kac yasindasiniz ?
Esiniz calismazsa nasil gecineceksiniz ?
Evliklikte bu tip kararlar ortak alinir ,farkinda mi bu durumun,
Sizi calismaya zorlasma amaci olabilir mi ,bekledigi destek bu olabilir mi
Evlikten sikilmis ya da sorumluluk agir gelmis olabilir mi
Amac okumaktan cok evlilikten kacmak olabilir mi ,

Çıkmayı düşünüyorsa ya birikimi vardır ona güveniyordur ya da ailesinden vs. para gelecektir. Sonuçta para olmadan nasıl bir yerde kalabilecek, nasıl yaşayacak?
Çıkarsa işten siz de onunla üni.nin olduğu yere gidersiniz, beraber kalırsınız.
Köstek olmayın elbette, hele ki daha iyi bir iş imkanı sağlayacak bir bölümde okuyorsa.
benim koca gibi bos gurur ve kafa bossa cıkar yada cıkma lafı yapar benim esimde konusma özürlü sanki bende evde kapı cam kırar is yerid ebi haksızlık yada esitsizlik oldumu konusamaz ben cıkcam simdi diye tuttururz kocasıyla kavg etmısde babasıın evibe gidicek kız gibi olur

Esiniz ve siz kac yasindasiniz ?
Esiniz calismazsa nasil gecineceksiniz ?
Evliklikte bu tip kararlar ortak alinir ,farkinda mi bu durumun,
Sizi calismaya zorlasma amaci olabilir mi ,bekledigi destek bu olabilir mi
Evlikten sikilmis ya da sorumluluk agir gelmis olabilir mi
Amac okumaktan cok evlilikten kacmak olabilir mi ,

Benim çalışmamı bekleme gibi durumu yok. Ben çalışmak istiyorum dedikçe otur işte evde rahat rahat yorulma diyor . Evlilikten sıkılma gibi durumu olduğunu sanmıyorum bu bölümü okumaya evlendikten önce karar verdi zaten, sonradan çıkmadı ortaya . Şuan çalıştığı iş ağır olduğu için daha iyi şartlarda çalışmak maksadı.. İkimiz de 24 yaşındayız

Benim çalışmamı bekleme gibi durumu yok. Ben çalışmak istiyorum dedikçe otur işte evde rahat rahat yorulma diyor . Evlilikten sıkılma gibi durumu olduğunu sanmıyorum bu bölümü okumaya evlendikten önce karar verdi zaten, sonradan çıkmadı ortaya . Şuan çalıştığı iş ağır olduğu için daha iyi şartlarda çalışmak maksadı.. İkimiz de 24 yaşındayız

O zaman neden yanlış zaman

Yaşı genç bu karar eskiden de varmış

Sizde neden yanlış zaman olduğu hissi var ki

O zaman neden yanlış zaman

Yaşı genç bu karar eskiden de varmış

Sizde neden yanlış zaman olduğu hissi var ki

Evlenmeye yakın çıktı bu karar mimar olma hayali..
Ben o Zaman okulun bitince evlenelim dedim erteleyelim dedim onu kabul etmedi..
Okuduğu bölümü de 4 yıllığa tamamlayıp iyi bir statüye sahip olabilir o yüzden yanlış geliyor bana .. Sizce kim haklı ? Yukarıdaki sabır bayan arayıp sormaman onun için fırsat olabilir demiş sizce de mi öyle ? İşe hiç bu yönden bakmadım..

Merhabalar,
Eşim şuan 2. Üniversiteyi okuyor, ve şuan vize zamanı. Okuduğu üni yaşadığımız ilde değil, dolayısıyla şuan birlikte değiliz..
Pazar günü beni ailemin yanına bıraktı ve ertesi gün o şehre gitti. O gün sınava girdi geldi, ve kendisi de ailesinin yanında kaldı 2 gün. Bugün ise tekrar o şehre sınava girmeye gitti..
Akşam aramızda telefon konuşması geçti, işyerinden sınava gidip gelmelere zor izin aldığını, gerekirse çıkacağını söyledi..(ben şuan çalışmıyorum)
Bende dedim ki kış zamanı ne işten çıkması , yanlış zamanda bu okulu okumaya karar verdin dedim.. Dediğim şey sadece bu.
Yok işte sen bana destek değil köstek oluyorsunda şudur budur .Ben seni kaybetmemek için okumayı erteledim dedi. Bana daha sonra dedi ki benim yanımda olmayan insan ben yarın gidince nerede kalacağımı felan merak edip sormasın dedi bana. Bakar mısınız nerde kalacağını sormayacakmışım. Öyle mi dedim. Tamam sen de beni ne ara ne sor o Zaman dedim. İyi peki dedi ve telefonu kapattım..
Yazmıyorum sormam asla nerde kaldığını ne yaptığını, ama içim rahat da değil.. Ondan ise hiç ses yok o da yazmıyor gurur yapacağı tuttu ne yapayım yardım bekliyorum ?
İş güç bulunur.Ama okumak,hayalini gerçekleştirmek için zaman her an olmaz.ne sıkıntı çekerseniz çekin yanında oldugunuzu belirtin.Bu çok önemli.Azmine saygı duydugunuzu ve yanında oldugunuzu hissettirin.Sinavlarin nasıl geçtiğini sorun.sinav öncesi öpücükler gönderin.sensiz uyumak çok zor ama senin mutluluğun her şeye değer deyin.iyi bir not aldiysa aslan kocam deyin.ders çalışırken ona içecekler şeyler,meyveler goturun,opun.yardim edebileceğim bir şey var mı deyin.Okul ortamında geneli bekar.Ohhh ne güzel karı dirdiri yok,ozgurler diye disunmesin.Evliyim ama çok sansliyim diye dusunsun.

Evlenmeye yakın çıktı bu karar mimar olma hayali..
Ben o Zaman okulun bitince evlenelim dedim erteleyelim dedim onu kabul etmedi..
Okuduğu bölümü de 4 yıllığa tamamlayıp iyi bir statüye sahip olabilir o yüzden yanlış geliyor bana .. Sizce kim haklı ? Yukarıdaki sabır bayan arayıp sormaman onun için fırsat olabilir demiş sizce de mi öyle ? İşe hiç bu yönden bakmadım..

Ne kadarlık evlisiniz

Ben hiç fırsat vs diye düşünmedim

Bakın yukarıda da yazdım geçerli işim var çoğu kişi o meslek için yıllarca uğraşıyor ikinci üni okuyor vs

Ama ben hobi olsun diye sonunda bana meslek desteği sağlamayacak bir bölüm okuyorum

Îşe gitmiyorum evdeki işleri az yapıyorum vs vs ve eşim isyan etmiyor git kitapları al vs vs diye motive ediyor

Destek olsanız zaten mümkün değilse o bırakır okumayı ama bu tavrınız adam okumayacaksa bile okuyacağım der

Back
X