Merhabalar,
Eşim şuan 2. Üniversiteyi okuyor, ve şuan vize zamanı. Okuduğu üni yaşadığımız ilde değil, dolayısıyla şuan birlikte değiliz..
Pazar günü beni ailemin yanına bıraktı ve ertesi gün o şehre gitti. O gün sınava girdi geldi, ve kendisi de ailesinin yanında kaldı 2 gün. Bugün ise tekrar o şehre sınava girmeye gitti..
Akşam aramızda telefon konuşması geçti, işyerinden sınava gidip gelmelere zor izin aldığını, gerekirse çıkacağını söyledi..(ben şuan çalışmıyorum)
Bende dedim ki kış zamanı ne işten çıkması , yanlış zamanda bu okulu okumaya karar verdin dedim.. Dediğim şey sadece bu.
Yok işte sen bana destek değil köstek oluyorsunda şudur budur .Ben seni kaybetmemek için okumayı erteledim dedi. Bana daha sonra dedi ki benim yanımda olmayan insan ben yarın gidince nerede kalacağımı felan merak edip sormasın dedi bana. Bakar mısınız nerde kalacağını sormayacakmışım. Öyle mi dedim. Tamam sen de beni ne ara ne sor o Zaman dedim. İyi peki dedi ve telefonu kapattım..
Yazmıyorum sormam asla nerde kaldığını ne yaptığını, ama içim rahat da değil.. Ondan ise hiç ses yok o da yazmıyor gurur yapacağı tuttu ne yapayım yardım bekliyorum ?