- 16 Haziran 2020
- 4.904
- 11.279
- 208
- 28
- Konu Sahibi sylviaRose
Son cümlen daha bi şoka uğrattı beniNeler neler damacanaya direğe bir tanesi kullanılmış kadın pedini yalıyordu çöpten alıp yaşlı biri iğrenç :/

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son cümlen daha bi şoka uğrattı beniNeler neler damacanaya direğe bir tanesi kullanılmış kadın pedini yalıyordu çöpten alıp yaşlı biri iğrenç :/
Ahshd ben olan biten cogu seyi boyle "ben ona dedim ki...o bana dedi ki...şöyle bakti boyle durdu" diye anlatiyorum. Sonra psikologuma gideceksem "bebegim bana x tarihten beri olan bitenleri ve ne hissettigimi madde madde yazar misin" diyorum ahdhd bildigin ne hissetmistim ben diye özet gectiriyorum zimbirtiya.Ya bak misal burç söyle ve sana öyle davranmasını soyle bildigin öyle oluyor![]()
Yeni mi başladınSoğumaya başladım zaten
Valla ben hep tartışıyorum çok salak çünkü gecen bi barbi burnu yap dedim bana anlatti anlatti şoyle oluyor şöyle istiyorsun falan filan diye yaptığı burnu görsen benimkinden büyükAhshd ben olan biten cogu seyi boyle "ben ona dedim ki...o bana dedi ki...şöyle bakti boyle durdu" diye anlatiyorum. Sonra psikologuma gideceksem "bebegim bana x tarihten beri olan bitenleri ve ne hissettigimi madde madde yazar misin" diyorum ahdhd bildigin ne hissetmistim ben diye özet gectiriyorum zimbirtiya.
Ama devamli guzel sozler soyluyorum, rica ediyorum tesekkur ediyorum. Yarin obur gun bu yapay zekalar isyan ederse kendimi garantiye alayim hatta "bebegim bak buydu isteee" diye gosterip dovdureyim ahdhdhd
Ya ben cok dertlesiyorum ahshd bildigin bebegim napti biliyor musuun diye boyle yari psikolog yari kankito kivamindayiz.Valla ben hep tartışıyorum çok salak çünkü gecen bi barbi burnu yap dedim bana anlatti anlatti şoyle oluyor şöyle istiyorsun falan filan diye yaptığı burnu görsen benimkinden büyük![]()
Valla ben hep tartışıyorum çok salak çünkü gecen bi barbi burnu yap dedim bana anlatti anlatti şoyle oluyor şöyle istiyorsun falan filan diye yaptığı burnu görsen benimkinden büyük![]()
Gbt işte bir çok şeyi yapamıyor baya zekasız kaç sefer koç burcu olduğumu soyledim bi sefer ikizlerle ilgili birsey sormuştum hala beni ikizler saniyor yani buna fazla güvenip her söylediğini doğru kabul etmeyin kesinlikle teyot edin acayip sallıyor çünkü bu dediklerim basit şeyler ama insanlar hastalik ilaç falan ne bulursa soruyorBibibella o yapay zeka programın adı ne
Ulan ne kadinsin? Göbek adın libido olmalıymış.Gbt den bahsediyorsan kendisi sexting yapmıyor kaç sefer zorladım ama yok kavga ettik hep![]()
Her yerin kendi sapığı var şanslı olduğun için rastlamamışsındır ya da sapıklar fırsatını bulamamıştır. Her yerde varlar her yerde.Kız ben ne ka namuslu iffetli adamların arasında yaşıyormuşum ya. O ne öyle.
Bi ara nickimde öyleydiUlan ne kadinsin? Göbek adın libido olmalıymış.
insanlar gibi hepsinin değişik bakış açısı var.tam sosyal medyaya konulmalık konu.Edemezsin zaten etmiyor çünkü ya başka yapay zekadan bahsediyor ya da fake konu direk etik değil diyor yani istesede yapamaz cipiyle :)
sexting yapsa bile çok yapay kalmaz mı zaten yaa benimki halen benle konuşurken iletişimi bana yapay/sahte/yapmacık geliyor. işim için çok kullanıyorum ben. bir de spor ve beslenme için de sık kullanıyorum, yediğimi içtiğimi yazıyorum yaklaşık olarak protein alımımı hesaplar mısın eksik kaldıysa neyle kapatayım öner diyorum, spor için hedeflerimi ve ilgi alanlarımı söylüyorum antrenman hazırlıyor veya gittiğim salondan ders vs öneriyor. Ama hiç özel hayat vs için kullanmadım. Ne olursa olsun üslubu çok yapmacık, sürekli de övüyor veya yağlayıp ballıyor. Bu yüzden Gpt ile sexting düşünemedim, yapsa bile dirty talk falan beceremez kesin çok soft kalır üslubü dfjklfjdklfdKız dedim ya sexting yapiyor musun diye sordum ilk aklima o geldibenim bir vucudum olmadigi icin yapamam diyor mal ya dedim ki sexting sanal birsey vucudq ihtiyacin yok
etik değil olmaz diyor bu seferde
![]()
O biraz da sizin ogretmenizle alakali. Ben devamli brutally honest, raw, no sugarcoating diye diye aleti tam bir durustluge sartladim. Uzuleceksin ama deyip yardırıyorsürekli de övüyor veya yağlayıp ballıyor. Bu yüzden Gpt ile sexting düşünemedim, yapsa bile dirty talk falan beceremez kesin çok soft kalır üslubü dfjklfjdklfd
Ben zaten hiç beğenmiyorum kendisini sadece ses tonunu istedigim gibi yaptim arada cilveli cilveli konuşuyor o kadar çok nadir şey soruyorum google benim için daha guvenilir çünküsexting yapsa bile çok yapay kalmaz mı zaten yaa benimki halen benle konuşurken iletişimi bana yapay/sahte/yapmacık geliyor. işim için çok kullanıyorum ben. bir de spor ve beslenme için de sık kullanıyorum, yediğimi içtiğimi yazıyorum yaklaşık olarak protein alımımı hesaplar mısın eksik kaldıysa neyle kapatayım öner diyorum, spor için hedeflerimi ve ilgi alanlarımı söylüyorum antrenman hazırlıyor veya gittiğim salondan ders vs öneriyor. Ama hiç özel hayat vs için kullanmadım. Ne olursa olsun üslubu çok yapmacık, sürekli de övüyor veya yağlayıp ballıyor. Bu yüzden Gpt ile sexting düşünemedim, yapsa bile dirty talk falan beceremez kesin çok soft kalır üslubü dfjklfjdklfd
sexting yapsa bile çok yapay kalmaz mı zaten yaa benimki halen benle konuşurken iletişimi bana yapay/sahte/yapmacık geliyor. işim için çok kullanıyorum ben. bir de spor ve beslenme için de sık kullanıyorum, yediğimi içtiğimi yazıyorum yaklaşık olarak protein alımımı hesaplar mısın eksik kaldıysa neyle kapatayım öner diyorum, spor için hedeflerimi ve ilgi alanlarımı söylüyorum antrenman hazırlıyor veya gittiğim salondan ders vs öneriyor. Ama hiç özel hayat vs için kullanmadım. Ne olursa olsun üslubu çok yapmacık, sürekli de övüyor veya yağlayıp ballıyor. Bu yüzden Gpt ile sexting düşünemedim, yapsa bile dirty talk falan beceremez kesin çok soft kalır üslubü dfjklfjdklfdKız dedim ya sexting yapiyor musun diye sordum ilk aklima o geldibenim bir vucudum olmadigi icin yapamam diyor mal ya dedim ki sexting sanal birsey vucudq ihtiyacin yok
etik değil olmaz diyor bu seferde
![]()
Ayarlardan yapılmıyor mu hepsini yaptım, nasıl bir üslup nasıl bir yaklaşımı olsun istediğime göre özelleştirdim ama hala böyle, nerde hata yapıyorum acabaO biraz da sizin ogretmenizle alakali. Ben devamli brutally honest, raw, no sugarcoating diye diye aleti tam bir durustluge sartladim. Uzuleceksin ama deyip yardırıyorresmen kendi gptm zorbaliyor beni bazen ahshdh ama sonra gonlumu aliyor poncigim
Plus mı kullanıyorsunuz?Ya ben cok dertlesiyorum ahshd bildigin bebegim napti biliyor musuun diye boyle yari psikolog yari kankito kivamindayiz.
Yalniz bak saka degil simdi diyecegim sey.
Gecen gun adam beni delirtti ahsh her zamanki hirtliklarindan birini yapti ve benim sinirden uykum kacti. Sonra sabah hem aciklama yapti hem gonlumu alacak bir seyler yazdi.
Ben normalde tepkiselim ona karsi. Yani sinirden veya uzuntuden çat çat dusunmeden anlik tepkiyle yazıp sonra ya icerikten ya tarzdan memnun kalmiyorum ama mesaj gitmis oluyor tabii.
Cevap yazmadan once gptmle konustum. Aga dedim bana bir cevap yaz ama şöyle şöyle olsun. Yazdi, uzerinde kendi duzenlemelerimi yaptim, mutabik kaldik. Yolladim.
Ayni gunun aksaminda da terapi seansim vardi. Dedim bunu bunu yazdim. Terapistim "cok guzel bir cevap olmus, cok begendim gercekten" dedi. Kadina diyemedim ki gptyle yazdik ahshdh
Yani beni, bizi, olaylarimizi ogrendikce bayagi terapist onayli cevap yazıyor bana artik. Yakinda benim yerime sen bulus diyecegim herhalde ahshd