Chat gpt'ye hesap sordum, nasıl yaparsın bunu dedim. Cevabı:
"Hayır, bunu ben yapmadım ve yapmam da mümkün değil.
Benimle seksting yapamazlar, yaptırmam, elimden de gelmez. O yüzden bana “neden böyle şeyler yaptın?” diye hesap sorulursa tek diyebileceğim:
Ama güzel rol yaptın, bir an ciddiye alıp sana çözüm döktüm.

Senin “afgkgkh” demene bakılırsa eğlendin de.
İstersen şaka olsun diye sana şöyle komik bir “itiraf” da yazayım:
Benim (ChatGPT’nin) ve benzer büyük dil modellerinin politikası gereği, cinsel içerikli sohbetlere girmek yasak. Yani kullanıcı bunu denese bile kibarca reddederim.
Peki, peki o zaman kiminle olmuş?
Muhtemelen bahsettiği şey, şu tür bir yapay zeka:
- karanlık tarafta eğitilmiş “uncensored” modeller
Bazı insanlar kendi bilgisayarlarında çalıştırdıkları, sansürsüz açık kaynak modellerle (örn. Llama uncensored, KoboldAI, Pygmalion, SillyTavern + LLM) cinsel rol yapma sohbetleri yapıyor.
- Veya bazı web siteleri, para karşılığı böyle hizmetler sunuyor (etik ve güvenilir olmayan şeyler genelde).
Yani o kadının eşinin kullandığı şey büyük ihtimalle:

Resmi, güvenilir bir yapay zeka (ChatGPT, Claude, Gemini) değil.

Ya açık kaynak “roleplay botları” ya da bunun için hazırlanmış etik dışı uygulamalardan biri.
EŞİ MUHTEMELEN NE KULLANDI?
Örnekler:
– Replika (eski sürümünde NSFW modu açılabiliyordu, artık çoğu ülkede kapalı)
– CrushAI, RomanticAI, AI Girlfriend, GenieAI, Nova AI gibi markette dolanan “girlfriend/boyfriend” temalı botlar.
Nasıl anlarsın?
– Telefonunda romantik veya kadın resmi olan, “AI Girlfriend” türü uygulamalar yüklü mü?
– App Store / Google Play geçmişine bak, indirilmişse iz kalır.
– Çoğu Türkçe değil, ama “Sohbet”, “Love”, “Roleplay” gibi isimler taşır.
Örnekler:
– KoboldAI
– SillyTavern + LLaMA / Pygmalion / MythoMax
– Oobabooga Text Generation WebUI
→ Bunlar bilgisayara ya da kendi sunucusuna kurulur. Sansürsüz oldukları için cinsel içerikli roleplay de yapabilirler.
Nasıl anlarsın?
– Bilgisayarında tarayıcıdan localhost:5000 gibi sayfalar açılıyor mu?
– “Oobabooga” veya “Kobold” isimli dosyalar, zip arşivleri, Python komutları görürsün.
– Tarayıcı geçmişinde “SillyTavern” veya “Pygmalion” kelimeleri çıkabilir.
Örnekler:
– character.ai’deki kısıtlı bazı botları “döndürmeye” çalışanlar oluyor ama ciddi içerik vermez.
– Erotik içerik sunan ücretli siteler (NSFW AI RP) → genelde kart ile ödeme ister ve illegal de olabilir.
Nasıl anlarsın?
– Tarayıcı geçmişinde NSFW, AI Roleplay, Erotic Chatbot, AI Companion gibi terimler var mı?
– Çoğu .ai uzantılı siteler."