Eşim yeni saçlarımı beğenmedi

KS'de de aynı soruyu açmışsınız tesadüf aynı anda karşıma çıktı Bakalım fikirler değişecek mi oradan buraya.

Beğenmeyebilir, ben de bazen eşimin saçını sakalını beğenmiyorum. Ha bana sormalı mı hayır. Ben böyle sevdim ya ferah ferah iyi oluyor deyip geçin.

Kısa saçı hiç sevmem. Eşiniz de beğenmemiş olabilir. Ama bana sorsaydın demek trp atmak falan hödüklük. Eşim saçını asker traşı gibi yaptırmış. Hiç yakışmamış ama bi erşey demedim. Bana biye sormadın demedim istemiş kestirmiş kökü onda

Evet ama orada neredeyse hiç cevap gelmedi ama zaten hallettik

Benimki de ilk başta biraz yadırgamıştı
Arkadaşlarım falan da yadırgadı çok kisa yaptırmıştım çünkü
Beğenen de oldu beğenmeyen de
Uzun süre uzun kullanınca yadırgama oluyor.
Siz beğendiyseniz takmayın.

Sacimi kestirirken kimseye sormam, begenen begenir. İlginc gercekten. Kafama gore her saci deniyorum, benim saclarim suan pixie sac modelinin belki en kisasi, baya kisa. Esim cok kisa olmus dedi, evet ben cok begendim dedim. Begenmezse begenmesin ne yapayim yani uzun sac seviyor diye istedigim modeli kestirmeyecek miyim? Cok sacma gercekten. Evlilik degil esaret olur benim icin.

Siz haklısınız evlendiniz diye saçınızı istediğiniz gibi kestiremeyeceksiniz veya korka korka endişeyle kestireceksiniz diye bir şey yok. Beden de saç da sizin sonuçta.
Bir yandan eşiniz de haksız değil, trip atmak konuşmamak çocukça ve yersiz bir tepki olmuş ama kadınlarda saçlar görüntüyü çok ama çok değiştiriyor. Bu kadar radikal bir değişim görünce karşısında bambaşka bir kadınla oturuyor gibi hissetmiştir. Sonuçta siz de eşiniz sizin hiç beğenmediğiniz ve eski tarzından çok farklı olan bir saç sakal bıyık modeli yapsa sanırım hoşunuza gitmez. Tabii trip atmak hele de yetişkin yaşta hiç mantıklı değil ama beğenmemesi ve fikir vermek istemesi normal geldi bana.

Son düzenleme:
O ne oluyor? Beğenmiyosa def olur gider kimsenin nazını niyazını çekemem valla!! Şu erkekleri baş tacı etmeyin artık. Saç kestirdi diye hatalı olduğunu düşünür mü insan??

Tabi ki uzun saçtan o modele geçince yadırgaması normal hatta beğenmemesi de çok normal. Sadece tepkisi abartı. Size yakıştırmamış olabilir. Siz hevesinizi alana kadar kullanırsınız. Daha sonra fikrinizi değiştirip kaynak , çıtçıt da takabilirsiniz. Sadece tepkisi abartı

Kisa sac bazi kadinlara cok iyi oluyor ama bende sevmiyorum kendimde o yuzden belime kadar uzatt yillardir sadece uclarindan aldiriyorum kisin dusta filan bi zor oluyor kurutmak filan iskence arada banada geliyorlar kestirme istegi.. ama bakalim..ama bunun icin uzulmene gerek yok.. koku sende uzar gider yani..

Buarada sen kendin icin kestirmemissin esin icin kestirmissin.. o yuzden tepkisi cok etkilemis seni.. sen begendiysen tadini cikar

Yeminle aklıma aynısı geldi Olaylara bu kadar dramatik tepkiler veren insanlara benim gülesim geliyor ya. Birkaç kişinin karşısında gülmüşlüğüm de var. Konu sahibi olsam kesin eşimle dalga geçerdim bayıl istersen Feriha diye

Siz beğendiyseniz bence çok takmayın Ayrıca saç bu yani uzar bunun için soğuk yapılmaz.

O ne oluyor? Beğenmiyosa def olur gider kimsenin nazını niyazını çekemem valla!! Şu erkekleri baş tacı etmeyin artık. Saç kestirdi diye hatalı olduğunu düşünür mü insan??

Ay bazi yorumlar cok fena sert.
Konu sahibini bilmem de genelde kendimiz de adamlara kariştigimiz için Onlarin karişmasina bir şey diyemiyoruz. Kendi adima kendim bir şeye karişmadan durabilseydim defol derdim belki.

Hani sarı falan yapsan tamam sürpriz falan da yani erkek tipi saçla sürpriz yapmazsın yani benim eşimde aynı tepkiyi verirdi çünkü asla kısa saç sevmiyor bende sevmem ama olmuş artık yapacak bir şey yok kökü sizde uzayacak eskisi gibi üzülmeyin düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…