Bende açık renkli saç severim ya böyle kumral sarı eşim tam tersi kara göz kara saç ama eninde sonunda alıştı"Siyahtan memnunduk" mu?kiyamam enisteye nasil da kibar söylemis
Evet ama orada neredeyse hiç cevap gelmedi ama zaten hallettikKS'de de aynı soruyu açmışsınız tesadüf aynı anda karşıma çıktıBakalım fikirler değişecek mi oradan buraya.
Beğenmeyebilir, ben de bazen eşimin saçını sakalını beğenmiyorum. Ha bana sormalı mı hayır. Ben böyle sevdim ya ferah ferah iyi oluyor deyip geçin.
Evet ama neredeyse hiç cevap gelmemiş ama zaten oraya hallettik yazmışEvet ama orada neredeyse hiç cevap gelmedi ama zaten hallettik
Aklıma Ali Rıza bey geldi, Hayriye saçını kestirince triplere girmişti ya " o çok sevdiğim saçlarını kestirmişsin" falan diye. Beğenmek zorunda değil ama trip atmak ne ya, insanın moralini de bozar acaba o kadar kötü mü oldu diye.
Hangi bölümAklıma Ali Rıza bey geldi, Hayriye saçını kestirince triplere girmişti ya " o çok sevdiğim saçlarını kestirmişsin" falan diye. Beğenmek zorunda değil ama trip atmak ne ya, insanın moralini de bozar acaba o kadar kötü mü oldu diye.
Siz beğendiyseniz bence çok takmayınMerhaba arkadaşlar Ben bir süredir saçlarımı kısaltmayı düşünüyordum 2 gün önce ise kesin karar vermiştim çünkü malum Ağustos ayının bunaltıcı havasınında bezmişliğiyle kuaförümden bugün yani pazar günü için randevu almıştım ve bunu eşime söylemeyip sürpriz yapıp eve geldiğinde şaşırtmak istedim ondan söylemedim ve öğlen kuaföre gittim ve saçlarımı kısa pixie bir model kestirdim hatta model olarakta Tuba Büyüküstünün cesur ve güzeldeki saç modelini söyledim kuaförümde güzel olacağını söyledi ve kestirdim aslında yan kısımları benim düşündüğümden biraz kısa olmuştu ama yinede güzeldi beğenmiştim ve akşamüstü eşim eve geldi ve kapıdan içeri girerken yüzüme baktı ve bende hemen sürpriz saçlarımı kestirdim dedim eşimde niye bu kadar kısa kestirdin keşke benimde fikrime danışsaydın gibi eleştirdi ve bugün bana biraz soğuk davrandı yemekte pek konuşmadı akşamda dışarı çıktı pek bir şey demedi baya bozuldu bana hiç böyle düşünmemiştim moralim bozuldu sizinle paylaşmak istedim sıkıntımı sizce hatalımıyım birazda olsa birşeyler yazarsanız sevinirim gerçekten çok üzgünüm teşekkür ederim
Yaa nasil olabilir ahahah üzüm yiyordum boğazımda kaldıArkadasim kocası sakalini kesti diye adamı bosuyorduadamın çenesi yokmuş meğerse yıllarca sakalla saklamış jdjdjf
7. Bölüm, dakika 1:06:39 :)Hangi bölüm
O ne oluyor? Beğenmiyosa def olur gider kimsenin nazını niyazını çekemem valla!! Şu erkekleri baş tacı etmeyin artık. Saç kestirdi diye hatalı olduğunu düşünür mü insan??
İlk bölümler ya şevketin düğünün olduğu bölümdü sanırımHangi bölüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?