Esim yine bi isler ceviriyor...

Ben biyere takıldım.
Oruç tutan birisi gece ikide riyam sahur yapmasi gereken zamanda ben gidiyorum deyip çıkıyor, git tamam diyosunuz. 2 de nereye be adam sahur yapcaz demiyosunuz?
Yada yurt dışındasınız

Evet yurt disinda yasiyoruz. Ben zaten tutamiyorum müsait degilim. Esimde genelde bisey yemez sahurda. Su icer su sisesini alip cikti.

Yani seni üzmek istemem ama adam gezmiyor bu kesin! Neden çünkü bi suç işlemiyosa görüntülü aramayı neden açmıyor neden teli kapatıyor.kumar iğrenç bi illet başka kadında olabilir gözünüzü dört açın

Telefon ıphone sa ıphonu bul diye bir özellik var. Eşinizin hesabını aile hesabı yapmanız ve ıphonu bulu açmanız gerekiyor.

Evet I Phoneda oluyor onu biliyorum. Ama esim I Phone kullanmiyor maglesef.
Ya beni salak yerine koymasina sinir oluyorum!! Ben cocukmuyum da kandirmaya calisiyor beni??

Oruc sabrin dışında insanlari kötülüklerden alikoymasi gereken bir ibadet degil mi?

Ne anlami oldu peki tutulan orucun? Sadece ac kalmak icin tutulmaz ki.

Evet I Phoneda oluyor onu biliyorum. Ama esim I Phone kullanmiyor maglesef.
Ya beni salak yerine koymasina sinir oluyorum!! Ben cocukmuyum da kandirmaya calisiyor beni??
Diğer telefonlarda var mı bilmiyorum malesef. Çocuk olarak görmekten çok saygıaızlık size yaptığı. Telefon kapatmak ne demek yani. Saat 7 de eve gelmek. Sorunlu durumlar var sakince konuşup çözmeniz lazım.

Calisiyor ama 4 gündür bostu. Hayir aldatmadan degil, kumardan süpelendim ama bankadan para cekmemis. Cebindeki parada duruyo bi harcama yapmamis.
borç aliyordur kumarhanelerde boyle para veren yerler var tanidigin yer olunca cebinde para olup olmadigona bakmiyolar onlar imzalattigi senede bakar

Konuyla alakasiz ama neden orucinuzu hergun camide açıyorsunuz merak ettim

Bizim burda Diyanet Camii i 1 ay boyunca Camiide iftar yemegi veriyor. Aile basi 100€ ödeyen herkez 1 Ay boyunca iftarini Camiide acabiliyor. Sonrada Teravih Namazini kilip Camii in lokalinde oturup cay icip muhabbet ediyoruz.
Hem güzel bir ortam olusuyor, hem Teravihi kilmis oluyoruz, hemde evde yemek yapma derdi olmuyor:)
Biz zaten 2 kisiyiz bide bebegimiz var iste. Kalabalik Ramazan sofrasi daha güzel oluyor bence. O yüzden iftari orda acmayi tercih ediyorum.

Yani bence bunalmış olabilir çocuk değil neticede sürekli nerdesin eve gel falan demek hoş değil tabi daha önce ne yaşadınız da bu hale geldiniz bilmiyorum ama güvenmediğinizi düşünüyorum. Bence eve gel nerdesin vs diye sürekli sıkıştırmaktansa konuşun sakince güzel bir zamanda.

Yani bence bunalmış olabilir çocuk değil neticede sürekli nerdesin eve gel falan demek hoş değil tabi daha önce ne yaşadınız da bu hale geldiniz bilmiyorum ama güvenmediğinizi düşünüyorum. Bence eve gel nerdesin vs diye sürekli sıkıştırmaktansa konuşun sakince güzel bir zamanda.

Benim bu tavrim daha önce defalarca yalan söyleyip güvenimi kirmasindan kaynaklaniyor. Dedigim gibi su son 6 - 7 aydir bisey yaptigi yok ama yinede o güven bi kere gidince tekrar güvenmesi cok zor oluyor.
Kendide bunun farkinda zaten.
Güvenmemeni anliyorum ama gercekten yanlis bisey yapmadim sadece biraz hava almaya ciktim diyor.

gece ikide tek basına çıkamaz beraber gıdılır bı hava alıp dönülür bıseyler karıştırıyor ama ne yapılır bilemedım

Benim bu tavrim daha önce defalarca yalan söyleyip güvenimi kirmasindan kaynaklaniyor. Dedigim gibi su son 6 - 7 aydir bisey yaptigi yok ama yinede o güven bi kere gidince tekrar güvenmesi cok zor oluyor.
Kendide bunun farkinda zaten.
Güvenmemeni anliyorum ama gercekten yanlis bisey yapmadim sadece biraz hava almaya ciktim diyor.
Ama böyle yaşamak çok zor Allah yardımcınız olsun inşalah

Kizlar suan cok sinirliyim.. Mubarek Ramazan Ayinda esim yine bi isler ceviriyor gibi hissediyorum.. Ki hisslerimde maglesef genelde hakli cikarim.

Biz iftarimizi her Aksam Camiide aciyoruz. Dün Aksamda camiiden döndükten sonra Esim biraz bilgisayarda takildi sonrada "ben biraz disari cikim mi, bunaldim hava alcam biraz" dedi.
Saat gece 2. Nereye gidecen bu saatte falan derken neyse en sonunda iyi git dedim. Ben tabii yattim onu beklemedim bi iki saat bi arkadasiyla dolasip gelcekti. Kalktigimda saat sabah 7 - Adam evde yok.
Ariyorum nerdesin diye - " X ile Kafedeyiz öyle sohbete daldik gelirim birazdan" diyo. Sen niyetli degil misin dedim ne Kafesi. Bisey yiyip icmiyoruz oturuyoruz öyle dedi. Neyse hemen eve gel dedim bekle bekle gelmiyo. Konum at diyorum attigi konumun altinda bi adress yaziyo ( surdayim dedigi adres). Ama direk konum atinca öyle gelmiyo normalde bisey yazmiyo altinda. Üstüne basmak lazim nerde oldugunu görebilmek icin. Bende o yüzden dedim ki bu ne dogru düzgün konum at falan neyse o oldugu yerin konumunu attigini iddia ediyor ben diyorum ki oldugun yerin konumu degil bu falan neyse saat sabah 9 bucuk gibi eve geldi. Fazla üstelemedim.

Suan yani daha demin saat 5 de uyandim bi baktim Adam yine yok. Ariyorum "arabadayim turluyorum ciktim biraz"
diyo. Inanmadim tabii zaten sesin arabadan gelmiyo arabada degilsin falan hemen eve geliyosun dedim. Arabadayim tamam geliyorum dedi kapatti. Görüntülü aradim hemen ardindan acmadi. Normal aradim tekrar bu sefer telefonu kapatmis.
Offf yine ne ceviriyo bu Adam yaa delirecem su mubarek günde beni soktugu sIkintiya bakin sabah sabah.

Bu arada esimin daha önce defalarca yalanini yakaladim otomatik oynamisligi var. Zaten direk telefondan banka kayitlarina girdim ama para falan cekilmemis. Evede gelmedi hala (ki illaki er yada gec gelecek ) ben kafayi yemek üzereyim. Napacam ben??
Canm nette o saatte nereye girmiş bak bence geçmişi silse bile attaki linki tıkla detaylı çıkıyor bak bakalım belki ordan görürsün ne yaptıgını allah yardıöcın olsun

Bu ne ya evli barkli adamin gece disari cikmalari,sabah gelmeleri yok sraba ile geziyorum ayaklari olmamali!!!

Telefonuna casus programı indir, ve fevri davranma, mümkün olduğunca sakin olmaya çalış. İnşalah sadece bunaldığı için geziniyordur

Back
X