• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yine iddia oynuyor sanırım ne yapmalıyım

Serap belemir

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
110
18
98
32
Meraba arkadaşlar eşimle 20aylık evliyiz eşim devlet memuru biz evlenmeden önce iddia illetine bulaşmış evlendikten sonra düğün borcuydu falan iyice işin dozunu aşmış martta 5 buçuk hamileyken cok yüklü miktarda para kaybettiğini benm ziynetlerimide bozdurum iddiaya yatrdığını cok çaresiz olduğunu fln söyledi neyse ailesi Biraz desrek olduda geçinecek kadar paramız vardı cok şükür şimdi kızımız var 4 buçuk aylık ve hala şüpheleniyorum kaybettipimiz mebla 120binlerde flnda her ay 2 bin lira borç ödüyoruz ne olur nasıl kurtuluruz nasıl öğrenirim bn bu durumu

eşiniz ergenliğini tamamlayamamış post- ergen.
onun engel olamadığına bilmiyorumki siz dışardan müdahale ile nasıl engel olacaksınız.
ailesinden yardım alsanız keşke.

İnternetten oynuyordur büyük ihtimalle,
bütün iddaa oynanan sitelerin üye giriş yerlerinden üye olmaya tıkla,
eşinin tc nosunu yaz.
üye oldugu bir site mutlaka çıkacaktır, o zaman da bu tc noyla kayıt vardır, başka no yazınız diye uyarı verir.
Hangi sitede üyelik çıkarsa o site üstünden hesabını açmasını ve bakmak istedigini söyle,
açmaya yanaşmazsa bil ki devam ediyor.
Şans oyunu oldugu için tc no mutlaka istiyorlar kayıt olurken.

Arkadaşlar ben şokunu yeni yeni atlatıyorken yine içimde şüpheler bana hata ettiğini çok pişman olduğundan bahsetti aylardır aileside sürekli uyardı bak ailene cocuğuna sahip cık diye oda yok oynamam bidaha diyodu hep dün eve gelirken gördüm kapıyı çalmadan açayım diye kapının deliğinden onu bekliyordum kapıya geldi cebinden birşeyler cıkardı eve yeni taşındığımızda kağımızın kan tarafnda karton kutular diziliydi onların içine cebinden cıkardığını koydu bende o sırada kapıyı açtım ne koydun dedim rengi sapsarı oldu bişey değil dedi bişey koydun bakıcam dedim önüme geçti bakmanı görmeni istemiyorum dedi neden ne saklıyorsun benden dedim bişey değil baya iteledi beni kapıdan kitledi anahtarı aldı sana hediye almıştım dedi hediye için beni asla kırmazdı bu kdar ve mutlaka gülerdi yarın tanışma yıldönümümüzdü bende odama geçtim ağladım tartıştık cıktı gittibende ailesine haber verdim eve geldiğinde sadece yattı sorularıma cevap vermedi pişman olucaksın benden şüphelendğin için felan dedi bende güvensizlik oluşturan sendn dedim tepki yok sana hediye almıştım gittim attım dedi

İnternetten oynuyordur büyük ihtimalle,
bütün iddaa oynanan sitelerin üye giriş yerlerinden üye olmaya tıkla,
eşinin tc nosunu yaz.
üye oldugu bir site mutlaka çıkacaktır, o zaman da bu tc noyla kayıt vardır, başka no yazınız diye uyarı verir.
Hangi sitede üyelik çıkarsa o site üstünden hesabını açmasını ve bakmak istedigini söyle,
açmaya yanaşmazsa bil ki devam ediyor.
Şans oyunu oldugu için tc no mutlaka istiyorlar kayıt olurken.
Bir deneyim arkadaşım ben martta bütn hesaplarını sifrelerini aldım tek tek ailesnn yannda açtık baktık ve bana kapattım dediberabrt kapattık hepsini sonra o şifreleri numaraları kaybettik bende cocuğumuz oldu borçlarımız var bidaha oynaöaz diye güvendim ne yazıkki birdahada bakmamıştım geçen gün kredi.kartı nosunu ve şifresini istedim kapattrdım fln dedi çelişkili geldi bana yanıtları vermedi

Direk boşa. Hiç affetme. Abim de oynar karısının haberi bile yok. Bırakmazlar çocuğunun rizkini da yedirme. İlerde nasılsa katlaniyor der misli misli oynar.

Bir deneyim arkadaşım ben martta bütn hesaplarını sifrelerini aldım tek tek ailesnn yannda açtık baktık ve bana kapattım dediberabrt kapattık hepsini sonra o şifreleri numaraları kaybettik bende cocuğumuz oldu borçlarımız var bidaha oynaöaz diye güvendim ne yazıkki birdahada bakmamıştım geçen gün kredi.kartı nosunu ve şifresini istedim kapattrdım fln dedi çelişkili geldi bana yanıtları vermedi

Kaptırdığı parayı kurtarma hırsına kapılıp daha çok borca batabilir.
Yani ben tamam bıraktım oynamıcam sözlerine güvenmezdim.
Bir nevi kumar bu. alışkanlık.
Sen huzursuz olduysan emin ol oynamaya devam ediyordur.

Benim dayım da oynardı
20 bine yakın parayı yemiş ti evleri var kirada işte bankaya yatan parayı iddaya yatırmıs,
sonra yengem bütün hesapları herşeyi üstüne aldı,
şimdi oynayacak para bulamıyor :):):)

Eşim bize kızına bana cok düşkündür tek olsam boşanablrim belki ama bebeğimi ailesiz nasıl büyütürüm zaten tekrar oynadığını öğrensem boşanmaktan başka çare kalmıyor tüm bu olanları babam duysa bizi bir dakika tutmaz burada zaten gurbetteyim hiç dayanamıyorlardı birde duysalar bunu ne olur kim bilir

120 bin lira mı allahım yazık günah o paralara. Adam madem büyümeyecektin ne diye evlendin ne diye çocuk yaptın. Çok ciddi konuşun ders almamışsa alsın gerekirse gidin ailenize birkaç gün gözünü korkutun

Kaptırdığı parayı kurtarma hırsına kapılıp daha çok borca batabilir.
Yani ben tamam bıraktım oynamıcam sözlerine güvenmezdim.
Bir nevi kumar bu. alışkanlık.
Sen huzursuz olduysan emin ol oynamaya devam ediyordur.
Evet günlerdir bir huzursuzluk başlamıştı dünde öyle olumca içim içimi yiyor bitiriyor söylemiyor açıklamıyorda zaten okadar parayı kaptırdığımı kazanmak.için oynamış ve bana hiç birşey çaktırmamıştı kart ekstresini istediğimde kapattım sen bana güvenmiyomusun inanmıyomusun sana tek tek hesap veriyorum işte dedi bende borcu nasıl ödtsn kapttysan dedm bankaya dedi ekstre vermeleri gerekir dedim vermiyolar dedi

120 bin lira mı allahım yazık günah o paralara. Adam madem büyümeyecektin ne diye evlendin ne diye çocuk yaptın. Çok ciddi konuşun ders almamışsa alsın gerekirse gidin ailenize birkaç gün gözünü korkutun[/QUOT aileme gidersem babam öğrenirse zaten asla affetmez onu ve bizide bir daha göndermez

eğer 120 bin tl borcu kapattıktan sonra tekrar oynuyorsa o adamı boşayın.boşverin çocuğum var katlanayım duurmlarını. belli ki ne senin ne çocuğunun geleceğini düşünüyor.
Bencede ama ben bunu nasıl öğreneyim seviyorum ama birdaha yaptıysa boşanmak zorunda kalıcam

Evet günlerdir bir huzursuzluk başlamıştı dünde öyle olumca içim içimi yiyor bitiriyor söylemiyor açıklamıyorda zaten okadar parayı kaptırdığımı kazanmak.için oynamış ve bana hiç birşey çaktırmamıştı kart ekstresini istediğimde kapattım sen bana güvenmiyomusun inanmıyomusun sana tek tek hesap veriyorum işte dedi bende borcu nasıl ödtsn kapttysan dedm bankaya dedi ekstre vermeleri gerekir dedim vermiyolar dedi

Yalan söylüyor, bankaya ödeme yapıyorsa mutlaka karsılıgında makbuz verilir.
Maas hesabını da mı kapatmış.
Kesinlikle oynuyor.

Meraba arkadaşlar eşimle 20aylık evliyiz eşim devlet memuru biz evlenmeden önce iddia illetine bulaşmış evlendikten sonra düğün borcuydu falan iyice işin dozunu aşmış martta 5 buçuk hamileyken cok yüklü miktarda para kaybettiğini benm ziynetlerimide bozdurum iddiaya yatrdığını cok çaresiz olduğunu fln söyledi neyse ailesi Biraz desrek olduda geçinecek kadar paramız vardı cok şükür şimdi kızımız var 4 buçuk aylık ve hala şüpheleniyorum kaybettipimiz mebla 120binlerde flnda her ay 2 bin lira borç ödüyoruz ne olur nasıl kurtuluruz nasıl öğrenirim bn bu durumu
evlenmeden biliyor muydunuz bu huyunu ?

Back
X