• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yine iddia oynuyor sanırım ne yapmalıyım

dün akşam da bunları söylüyordunuz
demek allah dağına göre kar veriyor
adamlar kime ne yapacağını biliyor
kolay gelsin size
Evet dün akşamdan beri enine boyuna cok düşündüö arastrdım suya sabuna dokunmadım araştrdm ne olur ne gider

Evet dün akşamdan beri enine boyuna cok düşündüö arastrdım suya sabuna dokunmadım araştrdm ne olur ne gider
dün akşam da bunları söylüyordunuz
demek allah dağına göre kar veriyor
adamlar kime ne yapacağını biliyor
kolay gelsin size
O nedemek şimdi hakettiğimimi düşünüyorsunuz cocuğum olmasaydı gerçkten cekmezdim ama cocuğum var ve ben çocuk gelişimciyi onu. İlerdeki hayatını pskolojini cok iyi biliyorum ne yasayacağını bir kez daha cocuğum için sans verdim üçüncüyüde yaparsa herşey kafamda hazır saniye beklemeden çekio gideceğim cocuk olunca işler cok değişiyor maalesef

Bir deneyim arkadaşım ben martta bütn hesaplarını sifrelerini aldım tek tek ailesnn yannda açtık baktık ve bana kapattım dediberabrt kapattık hepsini sonra o şifreleri numaraları kaybettik bende cocuğumuz oldu borçlarımız var bidaha oynaöaz diye güvendim ne yazıkki birdahada bakmamıştım geçen gün kredi.kartı nosunu ve şifresini istedim kapattrdım fln dedi çelişkili geldi bana yanıtları vermedi

Evet arkadaşlar tekrar oynamış irirafta bulundu zaten 120 binn 40binini kayınpeder ödedi benm ziynetlerim bizim ödeyeceğimiz miktar 62 bindi şimdi yine oldu 88 bin yani kasımda tekrar başlamış ve bu yana 24 bin oynamış kaybettiğinn hırsna hırs yaptığı içinde kaybetmişmil

Boşanan
Kumar bagimliligindan kurtuluş yok
Gittikçe daha da batarsiniz
Kendimi sizin çocuğunuzun yerine koyuyorum da ilerde benim hakkım olan parayi böyle salak şeylere harcayan babam olmasından da hiç olmasın daha iyi
Boşanan ki hiç olmazsa borç sizin üstünüze kalmasın
Duzelmez
Şunu yaparsam borç kapanır bunu yaparsam Borctan kurtuluruz laflarına da inan mayın

Boşanan
Kumar bagimliligindan kurtuluş yok
Gittikçe daha da batarsiniz
Kendimi sizin çocuğunuzun yerine koyuyorum da ilerde benim hakkım olan parayi böyle salak şeylere harcayan babam olmasından da hiç olmasın daha iyi
Boşanan ki hiç olmazsa borç sizin üstünüze kalmasın
Duzelmez
Şunu yaparsam borç kapanır bunu yaparsam Borctan kurtuluruz laflarına da inan mayın
yok oynamamk ve btün hesap kartları şifreleri maaşının bile bende olması şartı ile kabul ettm ona tağmen oynarsa kızımın hayatımı karartmaya niyetim yok bu defa

yok oynamamk ve btün hesap kartları şifreleri maaşının bile bende olması şartı ile kabul ettm ona tağmen oynarsa kızımın hayatımı karartmaya niyetim yok bu defa

Yeni kredi kartı çıkartır oradan da oynar isterse ruhunuz bile duymaz ki zaten son 1 ayda harcanan 24 bin liradan yeni haberiniz oldu
Yaklasik 100 bin liralık borcu sırf adamın keyfi için odeyeceksiniz bunun farkına varın

Kendi h
Yeni kredi kartı çıkartır oradan da oynar isterse ruhunuz bile duymaz ki zaten son 1 ayda harcanan 24 bin liradan yeni haberiniz oldu
Yaklasik 100 bin liralık borcu sırf adamın keyfi için odeyeceksiniz bunun farkına varın
Kendi hatasının bedelini kendi ödeyecek canım yeni kredi Kartı cıkarttramaz ödicek parası yok birde onu öğrenmek cok kolay

Neyse cocugunuz ve sizin icin hayırlısı olsun
İnşallah verdiğiniz karardan pişman olmazsınız

Dünden beri konunuzu takip ediyorum,maalesef aynı olay benim de basıma geldi o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Maalesef boşanmak o kadar kolay değil benim bütün ailem bosanmami istiyordu ama ben yapamadim, çünkü karşında caresizlikten intihar edecek duruma gelmiş bir adam varken sadece kendini dusunemiyorsun,eminim buraya boşanman gerektiğini yazan arkadaşların başına aynı şey gelmiş olsa onlar da buraya yazdıkları gibi kolaylıkla bosanamazlardi.

Ama sana acizane birkaç onerim olacak,ilk olarak kesinlikle ailesine soylemelisin hatta kendi ailene de söyle gizli kalmasin,kesinlikle gözünün önünde oynayacağım yalanina Kanma ve asla tekrardan oynamasına hiçbir şekilde izin verme,maaş kartını al,kredi ödemelerini ya beraber yapın ya da sen yap maaşını sen çek ve ona harçlık ver.
Size değer verdiğini söylüyorsun dolayısıyla sizi kaybetmek isteniyorsa bunları yapmasi gerektiğini söyle, zaten o su anda bir çıkış yolu ariyordur ve sartlarinizi kabul edecektir

Ama tekrardan söylüyorum ailesine soylemelisin bu çok önemli, senden yeterince cekinmeyebilir ama ailesinden daha çok utanacaktir,Allah yardimciniz olsun şimdiden.

Canım sen daha çooook 100 binler kaybedeceksin de umarım sağlığında beraberinde gitmez. İnşallah allah beni yaniltir ama abimden ve babamdan biliyorum oru.punun Tövbesi tutmaz derler.allah sana sabır versin.

Dünden beri konunuzu takip ediyorum,maalesef aynı olay benim de basıma geldi o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Maalesef boşanmak o kadar kolay değil benim bütün ailem bosanmami istiyordu ama ben yapamadim, çünkü karşında caresizlikten intihar edecek duruma gelmiş bir adam varken sadece kendini dusunemiyorsun,eminim buraya boşanman gerektiğini yazan arkadaşların başına aynı şey gelmiş olsa onlar da buraya yazdıkları gibi kolaylıkla bosanamazlardi.

Ama sana acizane birkaç onerim olacak,ilk olarak kesinlikle ailesine soylemelisin hatta kendi ailene de söyle gizli kalmasin,kesinlikle gözünün önünde oynayacağım yalanina Kanma ve asla tekrardan oynamasına hiçbir şekilde izin verme,maaş kartını al,kredi ödemelerini ya beraber yapın ya da sen yap maaşını sen çek ve ona harçlık ver.
Size değer verdiğini söylüyorsun dolayısıyla sizi kaybetmek isteniyorsa bunları yapmasi gerektiğini söyle, zaten o su anda bir çıkış yolu ariyordur ve sartlarinizi kabul edecektir

Ama tekrardan söylüyorum ailesine soylemelisin bu çok önemli, senden yeterince cekinmeyebilir ama ailesinden daha çok utanacaktir,Allah yardimciniz olsun şimdiden.
Asla kabul etmedim onun tekrar oynamasına ve büyük tepki verdim tepkimden korktu oynamocam dedi anşattım böyle olur dedim haydan gelen huya gider bu iş bize yaramıxak belkide Allah izin veryor sana tokat attıkca sen üstüne gidiyorsun Allah bu parayı bize nasip etmicek anla artık dedim düşünme at lafandan dedim maaşın gidiyormuş koyuyormuş iş arkadaşların ev araba alıyprmuş görme düşünme farzetki asgari ücret alıyorsun dedim sen düşündükçw huralanıp ona yöneleceksin dedim herkes düzgün insan bulup aile kurmak isyor sen yuvanı kurdun onca insan cocul istiyor olmuyor yalvarıyor Allaha coksükür bir cocuğunda var sen daha ne istiyosun paramı ben istemiyorum dedim ben sennle mutluyum haline yatıp kalkıp şükret dedim bana hak verdi benim ailemden annemin haberi var onun ailesimden ablasının bir tek kimseye söyleme kimsenin lafını çekemem diyor ben zatem onları biliyorum diyor ablası cok tepki verdi sonhnda tekrar yapmaya kalkarsa kimsenin hayatına karışamam ama sende insansın tek başına gücün yetmicek boşanırsan da hak verrm dedi babamı ara dedi annemin tepkisi ise oturdu ağladı topla eşyalarını gelelim alalım dedi ilk önce bu adamdan sana koca olmaz kalıbının adamı değilmiş ben onu iyi bişey sanmıştım yazıklar olsun pes daha nasıl oynar gibş tepkiler verdi önce daha sonra boşanmanın çözüm olmadığını sonrasında Başımageleceklerinde neler olduğunu açıklayınca oda hak verdi bi kez daha sans verdim evet cocuğum için ben kaybetmicem eğer kaybederse kendi kaybedicek ben çwkip girtiğimde o borçlarıyla başbaşa kalıcak vana desteğim.için yalvardı gidrsen iyi olmam dedi belki gerçekten benim desteğiöle bırakacak manevi desteğimle Belkide onu namaz kılmaya yöneltmeliyim hesap hareketleri borcyiu ödeyip çdemediğini netten takip edicem banka kartım bende kalsın nolur nolmaz başıma bi iş glese milletten paramı dileneyim dedi ötekilern hepsi sende dursun dedi banka kartınıda netten takip edebilirsin dedi maaştan kalan parayıda getircek harçlık vericen ben ona bu şekilde kabul ettim bakalım maaşını gidip beraber cekip borçları ı beraber yatorcak durumum yok bebeğim küçük soğukta onuda rezil etmek istemiyorum

Canım sen daha çooook 100 binler kaybedeceksin de umarım sağlığında beraberinde gitmez. İnşallah allah beni yaniltir ama abimden ve babamdan biliyorum oru.punun Tövbesi tutmaz derler.allah sana sabır versin.
Dediğim gibi kaybeden o olucak benimse yıkılan yuvam olucak bebeğimle sıfırdan başlıcaz inşalaah

Bu kadar büyük paralar kaybediyorsa ben vazgeçeciğini hiç sanmıyorum. Çok büyük bir şekilde tavrını koyup gerekirse boşanacağını dile getirmelisin hala vazgeçmiyorsa zaten bu ömür boyu devam eder. Can çıkar huy çıkmaz.

Bu kadar büyük paralar kaybediyorsa ben vazgeçeciğini hiç sanmıyorum. Çok büyük bir şekilde tavrını koyup gerekirse boşanacağını dile getirmelisin hala vazgeçmiyorsa zaten bu ömür boyu devam eder. Can çıkar huy çıkmaz.
Söyledim boşanacağımızı bakalım görücez

120 bin lira kaybedip hala devam etmek.
O parayla çocuğunuz yurtdışında üniversite okurdu.
İnşallah boşanmanın düşüncesi korkutur onu da vazgeçer artık.

Mrb konunuzu yeni gördüm yaşadıklarımı yazmadan geçemedim.bende aynı şeyleri yasadim ufak tefek farklılıklar olabilir.esimle evlendikten 2 yıl sonra kızımız oldu buraya kadar herşey iyiydi hiçbirşey sen haberim yoktu altınlarıyla eve girdik sandimki ben eşim her evin taksitini oduy. or.megerse iddia ve borsa oynuyormus.sonra hep ortaya yavaş hava kredi borçları evin taklitleri odenmiyor hepsi çıktı.en son darbeyi de iş yerinin 10 milyar parasını almış ve kullanmış iddaa yatırmış dünya kupasına konuda kaybetti bu bir bunalıma girdi işinden oldu.memleketimizde ayrıldık başka şehirde iş buldu gurbete gittik ben kafayı yiyordum sana anlatsam hayal kırıklığını dünyam basıma yıkıldı ben eşinden hiç beklemezdim bunlari.şimdi şimdi ise perişan bıraktı ama yiyecek ekmek zor buluyoruz maaşı az kariyeriyle oynadı.ağzımızın tadı yok moral sıfır elimizdeki herşeyi kaybettik maddi manevi.Sizle telden konuşup dertlesmek isterim ozelden msj atın bana isterseniz

Mrb konunuzu yeni gördüm yaşadıklarımı yazmadan geçemedim.bende aynı şeyleri yasadim ufak tefek farklılıklar olabilir.esimle evlendikten 2 yıl sonra kızımız oldu buraya kadar herşey iyiydi hiçbirşey sen haberim yoktu altınlarıyla eve girdik sandimki ben eşim her evin taksitini oduy. or.megerse iddia ve borsa oynuyormus.sonra hep ortaya yavaş hava kredi borçları evin taklitleri odenmiyor hepsi çıktı.en son darbeyi de iş yerinin 10 milyar parasını almış ve kullanmış iddaa yatırmış dünya kupasına konuda kaybetti bu bir bunalıma girdi işinden oldu.memleketimizde ayrıldık başka şehirde iş buldu gurbete gittik ben kafayı yiyordum sana anlatsam hayal kırıklığını dünyam basıma yıkıldı ben eşinden hiç beklemezdim bunlari.şimdi şimdi ise perişan bıraktı ama yiyecek ekmek zor buluyoruz maaşı az kariyeriyle oynadı.ağzımızın tadı yok moral sıfır elimizdeki herşeyi kaybettik maddi manevi.Sizle telden konuşup dertlesmek isterim ozelden msj atın bana isterseniz
allah allah ben de bunu anlamıyorum
siz dünyaya milletin çilesini çekmeye mi geldiniz
bunun için mi büyüttü aileleriniz sizi
sevgi bu mu şimdi yani
yuva mı bu
huzursuz her an korkarak bekleyerek yiyecek ekmek bulamayarak her şeyini kaybederek güvensizlik içinde
mutluluk huzur bu mu şimdi

allah allah ben de bunu anlamıyorum
siz dünyaya milletin çilesini çekmeye mi geldiniz
bunun için mi büyüttü aileleriniz sizi
sevgi bu mu şimdi yani
yuva mı bu
huzursuz her an korkarak bekleyerek yiyecek ekmek bulamayarak her şeyini kaybederek güvensizlik içinde
mutluluk huzur bu mu şimdi
Çok doğru söylüyorsun bugünler içinde doğurmadi evet ama çokta üzüldü onlarda yıprandı ama amalar var.hayat bizi buna zorluyor

Back
X