Dünden beri konunuzu takip ediyorum,maalesef aynı olay benim de basıma geldi o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Maalesef boşanmak o kadar kolay değil benim bütün ailem bosanmami istiyordu ama ben yapamadim, çünkü karşında caresizlikten intihar edecek duruma gelmiş bir adam varken sadece kendini dusunemiyorsun,eminim buraya boşanman gerektiğini yazan arkadaşların başına aynı şey gelmiş olsa onlar da buraya yazdıkları gibi kolaylıkla bosanamazlardi.
Ama sana acizane birkaç onerim olacak,ilk olarak kesinlikle ailesine soylemelisin hatta kendi ailene de söyle gizli kalmasin,kesinlikle gözünün önünde oynayacağım yalanina Kanma ve asla tekrardan oynamasına hiçbir şekilde izin verme,maaş kartını al,kredi ödemelerini ya beraber yapın ya da sen yap maaşını sen çek ve ona harçlık ver.
Size değer verdiğini söylüyorsun dolayısıyla sizi kaybetmek isteniyorsa bunları yapmasi gerektiğini söyle, zaten o su anda bir çıkış yolu ariyordur ve sartlarinizi kabul edecektir
Ama tekrardan söylüyorum ailesine soylemelisin bu çok önemli, senden yeterince cekinmeyebilir ama ailesinden daha çok utanacaktir,Allah yardimciniz olsun şimdiden.