EŞİM YURTDIŞINDA ÇALIŞIYOR 2 ÇOCUKLA YALNIZIM

16 yıl oldu bizim hala yalnızlığımın farkında değil, çektiğim zorluklar bende çok üzgünüm

Onca yıldır sizi neden yanına almıyor? Bu kadar süreye ya sizi alması ya da alamiyorsa dönmesi lazimdi. O adamın orada başka hayatı vardır. Kimse ayrı yaşamak için nikahlanmaz, nikah zaten birlikte olmak aile birleşim için var.

Uykunuzdan uyanın gözünüzün önündeki perdeyi kaldırın sizi mutsuz eden hiç bir ortamda durmayın tek başına kalmayida yaşamayı da ögretmis yokluğunda adam kimsenin merhametine ihtiyacınız yok dümeni elinize alın yolunuza evlatlarınız ile devam edin..

Eşiniz yontulmamış o zaman. Siz de onu cezalandırın bence. Sorumluluklarınızı yerine getirmeyin umurunuzda olmasın

Oldu günlerce, aylarca adamı bekleyin ve o geldiğinde trip atsın, yatak ayırsın.Evlilik böyle bir şey değil ya.Herkes kabullenemez bunu.
Evet bende tahammül edemedim, sebebini sordum söylemedi, bişey yok aslında varda söylemem dedi sert bir şekilde. Ağladım neden böyle yapıyorsun diye. Bişey yok parti kızı gibi bütün ilgi sende olsun istiyorsun dedi.

Çok üzüldüm adınıza ama adam sanırım yurdışında hayatını yaşıyor.Boşanmak gibi bir düşünceniz var mı?

Eşiniz hep aynı yerde mi çalışıyor yoksa bağlı olduğu yer farklı ülkelere mi gönderiyor?

İletişim kuramayan insan da evlenmesin ya da tedavi görsün. Anasının ağzına da bakıyorsa olmamış zaten. Çocuklar zaten baba yüzü görmüyor fiziken. Boşansanız da pek etkileneceklerini sanmıyorum. Çocukları dert etmeyin. Sadece çalışmıyorsanız çalışmanız gerekecek.

Gözden uzak olan gönüldende uzak olur derler evlilik böyle birşey değil ya sizde gidecektiniz eşinizle yada boşanacaktınız en başta kabul ederek hata yapmışsınız adam orda ortamı nasıl geziyor yiyip içiyor iş çıkışı eğleniyorlardır yabancı kadınlar bizden daha rahat siz iyi sabretmişsiniz tolere edilmeyecek bi durum ki eşinizin sözlerinden de şüphe akıyor bi şey varda söylemiyorum vs demiş bence açık açık sakince konuşun cesur olun ne kaybedersiniz zaten adam evde yok ki

Hmm karı koca hayatınız seyrek ve eşini de özlüyorsun sanırım, bence de sıkıcı bir durum. Mecbur mu gitmeye.

Şimdilik görüntülü aradığı zaman açmıyorum, görüntüsüz konuşuyorum. Mesafeliyim. O da ben mesafe koyuyorum diye daha fazla mesafeli konuşuyor. Artık bu şekilde davranması bana zarar veriyor kabul etmeyeceğim, gelince konuşacağım.

İş olduğunda gidiyor mesela 1 ay işte, 3 hafta buradaki işine gidiyor, iş oldukça yurtdışına çıkıyor genelde 1 aylık işleri..

Bu süre zarfında sizi aldatma ihtimali nedir sizce?

Rabbim şaşırtmasın, ailesi ne dediyse genelde cezalandırması bu yönde. Ama yapamaz bu şekilde kabul etmiyorum. Bende sürekli fotoğraf atardım, görüntülü konuşurduk yapmıyorum. Evliliği uzaktan yaşayarak tatmin oluyorsa ben olmuyorum hiç kusura bakmasın.

Rabbim şaşırtmasın, ailesi ne dediyse genelde cezalandırması bu yönde. Ama yapamaz bu şekilde kabul etmiyorum. Bende sürekli fotoğraf atardım, görüntülü konuşurduk yapmıyorum. Evliliği uzaktan yaşayarak tatmin oluyorsa ben olmuyorum hiç kusura bakmasın.

Sizde gidin yanına çocuklarla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…