- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.865
- 73
- Konu Sahibi sevgi sevecen
-
16 yıl oldu bizim hala yalnızlığımın farkında değil, çektiğim zorluklar bende çok üzgünüm
Eşiniz yontulmamış o zaman. Siz de onu cezalandırın bence. Sorumluluklarınızı yerine getirmeyin umurunuzda olmasınBizimde aynı şekilde oluyor ama bu geldiğinde yada ailesiyle ilgili bir durum olduğunda beni yanımdayken de yokluğunla cezalandırıyor. Bu çok zoruma giderdi zaten. 36 gün sonra böyle davranması bu sefer gerçekten canımı acıttı.
Evet bende tahammül edemedim, sebebini sordum söylemedi, bişey yok aslında varda söylemem dedi sert bir şekilde. Ağladım neden böyle yapıyorsun diye. Bişey yok parti kızı gibi bütün ilgi sende olsun istiyorsun dedi.Oldu günlerce, aylarca adamı bekleyin ve o geldiğinde trip atsın, yatak ayırsın.Evlilik böyle bir şey değil ya.Herkes kabullenemez bunu.
Çok üzüldüm adınıza ama adam sanırım yurdışında hayatını yaşıyor.Boşanmak gibi bir düşünceniz var mı?Evet bende tahammül edemedim, sebebini sordum söylemedi, bişey yok aslında varda söylemem dedi sert bir şekilde. Ağladım neden böyle yapıyorsun diye. Bişey yok parti kızı gibi bütün ilgi sende olsun istiyorsun dedi.
İletişim kuramayan insan da evlenmesin ya da tedavi görsün. Anasının ağzına da bakıyorsa olmamış zaten. Çocuklar zaten baba yüzü görmüyor fiziken. Boşansanız da pek etkileneceklerini sanmıyorum. Çocukları dert etmeyin. Sadece çalışmıyorsanız çalışmanız gerekecek.Evet bende tahammül edemedim, sebebini sordum söylemedi, bişey yok aslında varda söylemem dedi sert bir şekilde. Ağladım neden böyle yapıyorsun diye. Bişey yok parti kızı gibi bütün ilgi sende olsun istiyorsun dedi.
Farklı ülkelereEşiniz hep aynı yerde mi çalışıyor yoksa bağlı olduğu yer farklı ülkelere mi gönderiyor?
Gözden uzak olan gönüldende uzak olur derler evlilik böyle birşey değil ya sizde gidecektiniz eşinizle yada boşanacaktınız en başta kabul ederek hata yapmışsınız adam orda ortamı nasıl geziyor yiyip içiyor iş çıkışı eğleniyorlardır yabancı kadınlar bizden daha rahat siz iyi sabretmişsiniz tolere edilmeyecek bi durum ki eşinizin sözlerinden de şüphe akıyor bi şey varda söylemiyorum vs demiş bence açık açık sakince konuşun cesur olun ne kaybedersiniz zaten adam evde yok kiMerhabalar, 16 yıllık evliyim, 2 çocuğum var. Eşim sürekli yurtdışına gidip geliyor, bu durumu normalleştirmeye çalışmışım yıllarca. 36 gündür eşim Yunanistan daydı. Büyük sevinçle bekledik, sanırım psikolojik şiddete maruz kalıyorum. Yaşadıklarımın tanımını yapamıyorum kabullendiğim için. En son geldiğinde anladım ki mutlu değilim ve çok üzgünüm kilo veriyorum. Anneliği çok sevmeme rağmen mutlu olmayan biri nasıl çocuklarına faydalı olabilir ki ?
İş olduğunda çıkıyor. Aslında buna kabullenmişken geldiği zamanlarda zulüm olmaya başladı bize..Hmm karı koca hayatınız seyrek ve eşini de özlüyorsun sanırım, bence de sıkıcı bir durum. Mecbur mu gitmeye.
İş olduğunda gidiyor mesela 1 ay işte, 3 hafta buradaki işine gidiyor, iş oldukça yurtdışına çıkıyor genelde 1 aylık işleri..Onca yıldır sizi neden yanına almıyor? Bu kadar süreye ya sizi alması ya da alamiyorsa dönmesi lazimdi. O adamın orada başka hayatı vardır. Kimse ayrı yaşamak için nikahlanmaz, nikah zaten birlikte olmak aile birleşim için var.
Geldiğinde de beni yokluğunda cezalandırdı, genelde bir sorun olduğunda böyle yapıyor , artık tahammül edemiyorum. Evde yokmuş gibi konuşmuyor, surat asık bazen yanımda yatmıyor…
Bu süre zarfında sizi aldatma ihtimali nedir sizce?Şimdilik görüntülü aradığı zaman açmıyorum, görüntüsüz konuşuyorum. Mesafeliyim. O da ben mesafe koyuyorum diye daha fazla mesafeli konuşuyor. Artık bu şekilde davranması bana zarar veriyor kabul etmeyeceğim, gelince konuşacağım.
Sizde gidin yanına çocuklarla...Merhabalar, 16 yıllık evliyim, 2 çocuğum var. Eşim sürekli yurtdışına gidip geliyor, bu durumu normalleştirmeye çalışmışım yıllarca. 36 gündür eşim Yunanistan daydı. Büyük sevinçle bekledik, sanırım psikolojik şiddete maruz kalıyorum. Yaşadıklarımın tanımını yapamıyorum kabullendiğim için. En son geldiğinde anladım ki mutlu değilim ve çok üzgünüm kilo veriyorum. Anneliği çok sevmeme rağmen mutlu olmayan biri nasıl çocuklarına faydalı olabilir ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?