esim yuzsuzluge vurdu deli oluyorum

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.753
35
Esimle 6 yillik evliligimizde tek bir sorunumuz var onuda asamadik her yolu denedim konustum anlamadi kustum anlamadi kizdim gittim ayrildim yine anlamadi..
Diyorum ki 2 cocuk var kucukler bunaliyorum ve hafta sonu birlikte vakit gecirmek istiyorum bi pazar kahvaltisi biraz dinlenmek evin islerini rahatca yapmak aile oldugumuzu hissetmek benimde hakkim diyorum anlasiyoruz tamam diyo haklisin diyo sonra haftasonu gelince ya abisi cagriyo kiyamiyo kosup gidiyo ya annesi cagriyo yada is arkadaslari israrla cagriyo ben bid bid etmekten biktim 3 saate gelirim diyo aksam oluyo yok en son ki olay son nokta oldu cumartesi buyuk kizimla sinemaya gitti aksama kadar gezdiler pazar gun evin isleri cocuklarin banyosu utu vs var bana soz 3 saate gelcem diyo aksam 10 da geldi agzima geleni soyluyom tik yok tam 1 haftadir konusmuyorum madem sen beni baskalari kadar onemsemiyosun bende artik adam yerine koymayacagim dedim 1 haftadir tavrimi koyuyorum o ise hic bisey yok gibi davraniyor gayet sakin sanki hersey yolunda gibi...o kadar umursamaz bi yapisi varki resmen insani gale almiyo nasil davrancam bilemiyorummmm

Esimle 6 yillik evliligimizde tek bir sorunumuz var onuda asamadik her yolu denedim konustum anlamadi kustum anlamadi kizdim gittim ayrildim yine anlamadi..
Diyorum ki 2 cocuk var kucukler bunaliyorum ve hafta sonu birlikte vakit gecirmek istiyorum bi pazar kahvaltisi biraz dinlenmek evin islerini rahatca yapmak aile oldugumuzu hissetmek benimde hakkim diyorum anlasiyoruz tamam diyo haklisin diyo sonra haftasonu gelince ya abisi cagriyo kiyamiyo kosup gidiyo ya annesi cagriyo yada is arkadaslari israrla cagriyo ben bid bid etmekten biktim 3 saate gelirim diyo aksam oluyo yok en son ki olay son nokta oldu cumartesi buyuk kizimla sinemaya gitti aksama kadar gezdiler pazar gun evin isleri cocuklarin banyosu utu vs var bana soz 3 saate gelcem diyo aksam 10 da geldi agzima geleni soyluyom tik yok tam 1 haftadir konusmuyorum madem sen beni baskalari kadar onemsemiyosun bende artik adam yerine koymayacagim dedim 1 haftadir tavrimi koyuyorum o ise hic bisey yok gibi davraniyor gayet sakin sanki hersey yolunda gibi...o kadar umursamaz bi yapisi varki resmen insani gale almiyo nasil davrancam bilemiyorummmm

Aynı sorun su anda bendede mevcut :mad::mad::mad::mad:

Bence kendin çık kızlarınla eşin de gelmesin gez eğlen akşama kadar. Gerçi işine gelir gibi bu durum ama...

Ya sorun su ki ben tepkimi tavrimi koysamda o sakin bi sekilde umursamaz davraniyo mesela kizdigim icin utusunu yapmadim geldi kendi yapti dert etmedi ben hatasini anlasin biraz gezmesinden kendinddn fedakarlik yapsin istiyorum ama yok oyle bisey yapiyimki uzulsun pisman olsun

Ya sorun su ki ben tepkimi tavrimi koysamda o sakin bi sekilde umursamaz davraniyo mesela kizdigim icin utusunu yapmadim geldi kendi yapti dert etmedi ben hatasini anlasin biraz gezmesinden kendinddn fedakarlik yapsin istiyorum ama yok oyle bisey yapiyimki uzulsun pisman olsun

her c.tesi pazar çok erken kalk, ondan erken
kahvaltıyı masaya koy (çocuklar için)
ve çık git
akşama kadar gelme
c.tesi mümkün olduğu kadar geç, pazar günleri de çocukların yıkanma saatine denk gelecek şekilde, mesela akşam üstü 5 gibi dön
o tepki verene kadar yap bunu
çocuklarına da önceden, bir kaç hafta işim var vs vs diye anlat ki, durumu normal karşılasınlar
olmaz mı?

O utuletigi gomlegi hala giyebilicekmi acaba yikanmamissa..
Bence hic ama hic bisey yapma onun icin.
Camasirini yikama, kendi yikasin bakalim.
Yemekte hazirlama. Ac kalsin

böyle gelmiş böyle gider....sen kendini yıprattığınla kalıyorsun valla..al çocuklarını 2 gün kalmalı biryerlere git..bir süre ilgilenme tartışmaya bile girme..aradığında müsait olmadığını söyle vakit geçirme...

size göre çok haklısınız her seven kadın ilgi bekler ama eşinizde çok iyi bi insan size kiyamiyor utusunu bile kendi yapmış tartışmayı uzatmamak için kusursuz insan yokki madem tek hatası bu mazur gorun :KK66:

böyle gelmiş böyle gider....sen kendini yıprattığınla kalıyorsun valla..al çocuklarını 2 gün kalmalı biryerlere git..bir süre ilgilenme tartışmaya bile girme..aradığında müsait olmadığını söyle vakit geçirme...
Kizim kucuk emiyo hem kalmayi bosver oturmaya gitcek bile kimsem yok yaa bu konu aramizda ciddi bi sorun olmaya basladi her hafta bisey cikiyo ve ben zaten cocuklara yetemedigim icin bunalimdayken oda beni yalniz birakinca dayanamiyorum niye var hayatimda diyorum hatasini nasil anlar ne yapcam sasirdim

Daha önce de konuş açmışsınız yetişemiyorum diye zaten biri okula gidiyormuş ayrıca çalışmıyormuşsunuz evdesiniz hani çalışıyor olsanız mecburen ütü temizlik haftasonuna kalır da bir çocuk okuldayken o gelene kadar haftaiçi azar azar vakit buldukça ütünüzü, temizliğinizi yapın haftasonuna bırakmayın. Eşiniz gidiyor tamam ama nden haftasonuna bırakıyorsunuz ki herşeyi insanlar çalışırken yetişmeye çalışıyorlar bir de. Yani evdesiniz diye öyle yapıyor olabilir, haftasonu sürekli iş güçle uğraşıyorsunuz diye evden kaçmak istiyor olabilir bitirin işleri haftasonu beraber birşeyler yapın evden kaçmasın alın çocukları beraber gezin. Kaynanaya gidiyorsa siz de gidin böylece onu erken kaldırma erken eve gelme şansınız olur. Ben çalışıyorum mesela haftasonuna kalıyor işler haliyle evli kaldır ütü yap erkekler sıkılıyor eşim atıyor kendini dışarı ona zaaan ayırırsanız o da size ayırır siz plan yapın o uysun.

Kizim kucuk emiyo hem kalmayi bosver oturmaya gitcek bile kimsem yok yaa bu konu aramizda ciddi bi sorun olmaya basladi her hafta bisey cikiyo ve ben zaten cocuklara yetemedigim icin bunalimdayken oda beni yalniz birakinca dayanamiyorum niye var hayatimda diyorum hatasini nasil anlar ne yapcam sasirdim
hımmm anladım...bütün yük sizin üzerinizde...ozaman hafta sonu planı yapın ve gelmezse....artık nasıl tehdit edersiniz...

Hemen anlamaz zaten biraz daha devam etmelisin bi süre sonra aklı başına gelicektir. Bide bekleme onu saat 10 ' a kadar kendi planını yap

Eğer birlikte bişeyler yapmak istiyorsanız hafta içi işlerinizin çoğunu bitirin ve haftasonuna o plan yapmadan planınızı yapın,o zaman mecbur kalır size uymaya.
Siz dur şu ütüyü yapayım,şu iş bitsin derken adam bir plan uyduruveriyor galiba.

Sen tavrını sürdürmeye devam et bazı erkekler inat eder seni pes ettirmeye çalışıyor belliki sakin yenik düşme o senin dediklerini yapmıyorsa sende yapma onun yaptığını sende ona yapmaya çalış ki kendiside anlasın

X