Eşim yüzük takmak istemiyormuş muş muş

Slm kızlar

3 yıldr evliyim eşim ilk zamanlardan beri takmasam yüzük takmayı sevmiyorum filan diye hep söylerdi.
Ama yine hep takardı söylene söylenede olsa.

Ama son 1 aydır hiç takmıyor hatta bahsini etmeye yeltensem hır gür.

Dün akşam iş kıyafetlerini hazırlarken yüzüğünü de bıraktım iyi ara verdin artık yarın takmaya başlarsn dedim tabi hıır gür.

Madem öle ben de takmıycam dedim nasıl esip gürlüyor takıcaksın bi takmadığını göreyim hele bak ne oluyor.

Kavgaya dönüşmesin diye uzatmadım ama bu ne perhiz ne lahana turşusu.

Bi yorumlarmısınz???:sus::KK35:

İşaretli yeri yazmasan takmasin derdim ama şimdi kişi işi kendinden bilir diyorum

Slm kızlar

3 yıldr evliyim eşim ilk zamanlardan beri takmasam yüzük takmayı sevmiyorum filan diye hep söylerdi.

Dün akşam iş kıyafetlerini hazırlarken yüzüğünü de bıraktım iyi ara verdin artık yarın takmaya başlarsn dedim tabi hıır gür.

Madem öle ben de takmıycam dedim nasıl esip gürlüyor takıcaksın bi takmadığını göreyim hele bak ne oluyor.

Ben yorumlarsam o yüzük kendisinin gözünü çıkarabilir.
O sebeple yorumlamayayım.

Takmasin nolcak sanki benim esimde takmiyo bende arada ya takarim ya takmam bisey yapmasindan korkuyosan merak etme parmagindaykende yapar yuzuk bisey degistirmiyo yani

Çalıştığım yerde evlisi, bekarı, nişanlısı olan bir sürü meslektaşım var. Yüzük takan çok nadir ama hiçbirisi evli olduğunu yada nişanlı olduğunu gizlemiyor. Hatta bir hocamız eşinden Yeni atama olduğu için ayrı. Geçenlerde markette karşılaştık. Eşi gelecekmiş eşinin sevdiği şeyleri almaya gelmiş:KK200: Ne kadar ince bir davranış değil mi? Demem o ki yüzük olsa ne olmasa ne. Eşin sana değer verdikten sonra takılma. Benim kafamı karıştıran sana verdiği tepki oldu. Ben sırf o tepkiden takmazdım. Ben evlensem takar mıyım? Belki tektaş takabilirim ama alyanstan hoşlanacağım pek düşünmüyorum.

Bizde de tam tersi ben takmam eşim hiç çıkarmaz. Bana da kızar neden takmıyorsun diye. Sebep kendisinden çeşitli sebeplerle soğumuş olmam. Yüzük çok sıkıyor beni.

Ama eşinizin ki böyle birşey değil. Kendi takmayıp size takmama hakkı tanımıyorsa altında başka şeyler aramak lazım.

Bende eşimde takmiyoruz eşim hiç takmadi bende bazen kızlar toplantisinda:)

Buna kisi kendinden bilir isi deniyor. Bence fikrinizi net koyun ortaya. Bazilari cidden sevmez anlarim o zaman karsi tarafa da anlayisli olur ama sizinki oyle degil. Takmadigi surece sizde takmayin buna kizmaya cesareti bile olamasin.

ben olsam ben de takmam istediği kadar tehdit etsin.

dövme yaptırsın yüzük parmağına adınızı o zaman madem yüzük sevmiyor. boynuna taksın zincirle yüzüğü cerrahlarda gördüm. frodo bile öyle gezdi tüm orta dünyayı ajshsjj

demokraside çareler tükenmez.

Slm kızlar

Bana kalirsa yüzük önemli takmali bence sizde yakmayın ozaman ama bak takmadim diye parmaginizi göstermeyin o farketsin

Senin yazdiklarini okuyunca acaba bu konuyu ben mi actim dedim birebir ayni :))) bizimde 3 yil olacak o takmiyor hala bana da taktiriyor.. çözüm bulunca beni de etiketle olur mu:)

Olayın tuhaf yani birden takmayı kesmesi ve söylediğinde tepkiisinin aşırı olması. Bir de bana hele bir takma diyecek anında çıkarırım ya da ona taktırırım yok öyle yağma :sinirli:

Kendi takmadan size takmayı zorunlu kılması sevimsiz bir hareket olmuş
Bizde eşimin ki taşınırken kayboldu bende çıkardım. Biraz sordu alınca beraber takarız dedim hala alacağız ve takacağız

Yemek hazırlarken oraya kadar gelememişim canım. :)
O zaman başka. Hemen yorumumu düzelteyim

Yoksa oğlumuz doğdu doğalı biz de takmıyoruz pek, bi kere yüzünü çizmişti çünkü yüzük, arada ben takarım o takmaz o takar ben takmam, çok nadirdir ikimizin aynı anda yüzüklü oldugu

Sonuçta yüzük sizi birbirinize bağlamaz. Temsili bi bağlılık göstergesi. Eşinizin yüzük takmamasını bence inada bindirmeyin. Yani sen takmıyosan bende takmıcam derseniz erkeklik iç güdüsüyle baskın olmaya çalışcaktır. Eşiniz eğer sizi aldatıcak olsa (allah uzak etsin) sabah evden cıkarken yüzüğünü takar gideceği yerde çıkartırdı :KK49: bide bunu düşün. Yüzük takmıyorsa veya takmayı sevmiyorsa ki size bunu başta söylemiş bırakın takmasın. Eşşeğin aklına karpuz kabuğunu da düşürmemek lazım:KK200:

Madem kaputu açtınız aküyü neden çaldınız, madem aküyü çaldınız kaputu niye açtınız :confused:
Ben o kadar para verip o yüzüğü takmayan adamın dalağını keserim :KK62:

Back
X