eşim yuzunden ailem beni sildi

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
On bir yillik evli yim 18yasimda evlendim ailemin rizasi olmadigi içi. Kacarak evlendim.aradan bir sure sonra ailemle baristim.ailem üniversite okumam konusunda destekoldular .simdi calisiyorum çok şükür. Evliliğinde hep problemler oldu yeri geldi kavga tartisma borç kv hatta aldatma bile oldu.hepsine sustum alttan aldim içime attim ve simdi bir bebeğimiz var hamilelik döneminde esimle her şeye yeniden baslamisgibiydik loisteği ve kadinin çocuk bezini namasini hesaplamolayları ile aramiz feci şekilde gerildi sonra annesi bize bebeğe bakmaya geldi .aman allahim kabus kalan mamayi zorla çocuğa yedirmeler altini değiştirirken dolmamis alma diye bagirmalar arkadasima evladım la gitmek istedigimde olmaz be. Memlekete gidiyorum diye bi pazar gjnumde disari CIKma.a izin vermemeler

Bu nasıl bi yazı arkadaşım lütfen düzeltirmisin hiç anlaşılmıyor :KK12:

Bugün 2. defa mı aynı konuyu açtınız.
Kısaltın demiştik ama buda mı gol olmadı ne :KK53:

Aynen konunun başlığı ile konunun içeriği pek tutmuyor gerçi ben pek bir şey anlayamadım :KK69:

Ama burada ailenizin sizi silmediğini yazmışsınız:KK70:
sizi destekleyip okutmuşlar:KK70:
helal olsun onlara:KK70:

Zor zamanlar geçirmişsiniz.. Ailenizle barışmanız ve okumanızda destek olmaları çok güzel.

11 yıl sonra bebeğiniz olması tercihen miydi ? Olmuyor muydu ? Düzeldiğine inanıp mı karar verdiniz?

Kv.niz ve başkaları çocuk bakımına illaki karışacaklar. Bu durumda sizin kırmadan kararlı olmanız gerekir. Söylenenleri duymayın, bildiğinizi okuyun.

Eşiniz bu konuda ne diyor ?

:KK57: Anlamak için çok cabaladim ama i ihhh ama cocuk senin çocuğun yapılması istemediğin şeyi yapma de istemiyorum de ben haddini bildirdim torunu diye çocuğuma herseyi yapamaz

Eşiniz arkanızda, yanınızda olmadıktan sonra bu sorunlar hiç bitmez.
Siz çalışıyor musunuz, yoksa ders çalıştığınız için mi geldi kayınvalideniz?

bu kayınvalidelerin hepsini yakmak istiyorum.
çok net.

On bir yillik evli yim 18yasimda evlendim ailemin rizasi olmadigi içi. Kacarak evlendim.aradan bir sure sonra ailemle baristim.ailem üniversite okumam konusunda destekoldular .simdi calisiyorum çok şükür. Evliliğinde hep problemler oldu yeri geldi kavga tartisma borç kv hatta aldatma bile oldu.hepsine sustum alttan aldim içime attim ve simdi bir bebeğimiz var hamilelik döneminde esimle her şeye yeniden baslamisgibiydik loisteği ve kadinin çocuk bezini namasini hesaplamolayları ile aramiz feci şekilde gerildi sonra annesi bize bebeğe bakmaya geldi .aman allahim kabus kalan mamayi zorla çocuğa yedirmeler altini değiştirirken dolmamis alma diye bagirmalar arkadasima evladım la gitmek istedigimde olmaz be. Memlekete gidiyorum diye bi pazar gjnumde disari CIKma.a izin vermemeler
Cnm kusura bakma bende anlamadim

kaçarak evlendin..
sonra ailenle barıştın..
çocuğun oldu..
kaynandan rahatsızsın..

ailen nasıl seni silmiş olmuyor acaba?

o nasıl konu anlatım tarzı yaaa....

bıse anladıysam arap oluyum:)

X