- 22 Temmuz 2022
- 8
- -14
- 1
- 31
- Konu Sahibi Vanilyaliyengec
Eşimle sevgiliyken ufak tefek sorunlarımız oluyordu ama bu kadar çok değildi. Hersey ailesiyle tanışma olduktan sonra başladı. Çevresinde is yerinde ailesinde kim varsa kapalı olmamla alakalı sorun etmiyo güya ama imalarda bulup duruyorlardı. Ve zamanla eşimin tavırları çok değişti. Bana en ufak şeyde bağırmasi hakareti olmaya başladı. Ama ufak hakaretler degil bunlar. Sonra bir kızla mesajlarını yakaladim. Yani bana bunu yapacağını dusunmuyordum hic. Bir günlük konuşmaydı ben gördüm ve devam etmedi gormesem bilmiyorum tabi sonucu nolurdu. Neyse yeni evliyiz sadece mesaj bir sans verdim bir senedir baska bu konuda birseyi olmadi görmedim olsa gorurdum ama herseyine bakıyorum. Ama esimin asla bana sevgiliyken nisanliykenki halleri asla yok. Seviyor gibi ama o eski adam yok karsimda insanlarin yaptiklari konusmalari onu etkilemiyor gibi davraniyor ama eminimki ama bilinc altina giriyor. Beni zamanla begenmemesine ya da benden uzaklasmasina sebep oluyor gibi hissediyorum. Normalde çevremde aşırı beğenilen bir kadınım yani kapalı olmama rağmen dikkat cektigimi kadınsı olduğumu söylerler başka baska insanlardan yüzümun çok güzel olduguna iltifatlar almışımdır. Meslegimde cok iyi ust duzey bir ise sahibim hani bunca özelliğim varken esimin böyle seyler yapması beni incitiyor. Ve sokakta bir yerde açık birisini gorse bakmaları başladı bunlar yoktu çevredekilerin kapali olmama laf etmelerinden sonra başladı bu da. Bilinc altına o kadınları sokuyor yaptıkları söyledikleri şeyler sanki. Artık o kadar psikolojim bozuldukuaçılmayı bile düşünmeye başladım. Hamileyim bu arada. Bana yol gösterin lütfen. Çok uzun oldu kusura bakmayın:)