EŞIM

Balkupumm

RABBİM beni bana bırakma
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.766
2.974
158
31
Hayırlı sabahlar kizlar kimseye anlayamadığım için kendi kendimi yiyorum 8 aylik bebegim var dogumdan sonrası mi oldu hiç bilmiyorum dikkat etmedim zaten etmeyede fırsatım olmadı ama 1 2 aydır eşim cinsellik olarak çok soğuk bebegimize bana karşı bir ilgisizliği yok evde kaldığı gün hep birlikte vakit geçiririz ya evde yada dışarda yani orda bir gariplik yok ama cinselliğe gelince sanki sevmiyormus gibi önceden hep benmi teklif etmişim farkinda mi değilmişim bi düşündüm sanki hep ben istiyormusum gibi geldi biraz geri durmaya çalıştım ben istenesem kendisi istiycekmi baktim 10 15 gün geçiyor sonra oda sanki ben bişey demiyim diye gibi geliyor ensonda dayanamadım söyledim ya atık beni begenmiyorsun yada beni aldatiyorsun yok öyle bişey nasıl böyle bişey dusunursun o zaman senin bir sağlık sorunun mu var yok o zaman nee yok yorgun oluyormuş evde kaldığı günde ertesi gün iişi ağır oldugu için yorulmak istemiyormuş benimle bi alakası yokmuş aslında seviyor gibi ama niye istemiyor bilmiyorum kafam çok karışık siz bana bir akıl verirsiniz diye açmak istedim kusura. Bakmayin biraz kkarışık oldu

Not yanlış anlamayın çok istediğimden değil beni artık sevmiyormu yoksa aldatiyormu diye için içimi yiyor

Cinselliği istemeniz pek âlâ normal bişey sonuçta eşiniz. Kimse bu konuda sizi yargılayamaz. Erkek yorgun olsa da konu cinsellik olunca o yorgunluk gider diye düşünüyorum. Sağlık sorunu falan mı var acaba ? Bir de gebelik döneminde çok uzak kaldıysanız birbirinizden tekrar adapte olması çok zor .. Bir diğer ihtimali söylemek dahi istemiyorum

Cinselliği istemeniz pek âlâ normal bişey sonuçta eşiniz. Kimse bu konuda sizi yargılayamaz. Erkek yorgun olsa da konu cinsellik olunca o yorgunluk gider diye düşünüyorum. Sağlık sorunu falan mı var acaba ? Bir de gebelik döneminde çok uzak kaldıysanız birbirinizden tekrar adapte olması çok zor .. Bir diğer ihtimali söylemek dahi istemiyorum
Yok tam tersine hamilelik boyunca hiç uzakalmadik daha çok yakinlasiyorduk evet o ihtali çok canimi sıkıyor

Yok tam tersine hamilelik boyunca hiç uzakalmadik daha çok yakinlasiyorduk evet o ihtali çok canimi sıkıyor
Görselliğe önem veren biriyse doğumdan sonra vücut değisiminden dolayı sizi beğenmiyor olabilir. Hiç konuşmadınız mı bu konuyla alakalı? Açık açık söyleyebilirsin mesela. Hiç mi ihtiyacı olmaz bir adamın ya da kadının. Bana çok garip geliyor.

Doğumun normal mi oldu sezaryan mi birde çocuğun olmadan önce eşinle çok mu ilgiliydin bir çocuk gibi ilgilenirmiydin

Görselliğe önem veren biriyse doğumdan sonra vücut değisiminden dolayı sizi beğenmiyor olabilir. Hiç konuşmadınız mı bu konuyla alakalı? Açık açık söyleyebilirsin mesela. Hiç mi ihtiyacı olmaz bir adamın ya da kadının. Bana çok garip geliyor.
yani normal değil demi sadece bana öyle düşünmüyorum dimi

Aslinda 8ay olmus dogum yapali ama :(
Bazi erkekler dogumdan sonra soguyabiliyor korkuyorlar bebek olunca arrik ne dusunuyorlarsa siz yaklasin ilki atladin gerisi gelir korkmayin

Doğumun normal mi oldu sezaryan mi birde çocuğun olmadan önce eşinle çok mu ilgiliydin bir çocuk gibi ilgilenirmiydin
Sezeryan oldum Yok bir değişiklik ayniyiz ilgi sevgi olarak birbirimize daha çok baglanmisiz sadece cinsellikte öyle bilmiyorum belkide bişey anlamiyim diye yakın davranıyor

yani normal değil demi sadece bana öyle düşünmüyorum dimi
Ne yalan söyleyeyim hiç normal gelmedi bana . En güzeli açık açık konuşmak. Cinsellikte bir ihtiyaç sonuçta. Çocuğu yaptım tamam benim görevim bitti gibi davranmış resmen. Evde biraz daha süslü püslü ol bakalım tepkisi ne olacak

Aslinda 8ay olmus dogum yapali ama :KK43:
Bazi erkekler dogumdan sonra soguyabiliyor korkuyorlar bebek olunca arrik ne dusunuyorlarsa siz yaklasin ilki atladin gerisi gelir korkmayin
Yok zaten korku filan yok yakinlasiyiruz sadece 10 15 günde istiyor

Ne yalan söyleyeyim hiç normal gelmedi bana . En güzeli açık açık konuşmak. Cinsellikte bir ihtiyaç sonuçta. Çocuğu yaptım tamam benim görevim bitti gibi davranmış resmen. Evde biraz daha süslü püslü ol bakalım tepkisi ne olacak
yaptım çok guzel olmuşsun filan diyor sarılıyor öpüyor ama sonrası gelmiyor sarılıp yatiyor

yaptım çok guzel olmuşsun filan diyor sarılıyor öpüyor ama sonrası gelmiyor sarılıp yatiyor
Eee sonrasını sormuyor musun peki ? Ne bileyim hiç mı söylemedin neden cinsellik yaşamıyoruz sonuçta benimde buna ihtiyacm var demedin mı ? Ya da hiç mı ihtiyaç duymaz bir insan demedin mı ? Ben bir hafta yanıma yanasmasa şüphe duyarım gerçekten. Bir sağlık sorunu mu var acaba ?

Eee sonrasını sormuyor musun peki ? Ne bileyim hiç mı söylemedin neden cinsellik yaşamıyoruz sonuçta benimde buna ihtiyacm var demedin mı ? Ya da hiç mı ihtiyaç duymaz bir insan demedin mı ? Ben bir hafta yanıma yanasmasa şüphe duyarım gerçekten. Bir sağlık sorunu mu var acaba ?
Her sorduğumda yanlış dusunuyorsun yok öyle bişey filan diyip gönlümü alıp beni ikna etip yakinlastigimiz için arti sormak istemiyorum sanki onun için yapiyormusum gibi

Sezeryan oldum Yok bir değişiklik ayniyiz ilgi sevgi olarak birbirimize daha çok baglanmisiz sadece cinsellikte öyle bilmiyorum belkide bişey anlamiyim diye yakın davranıyor

Aslında ufak ufak püf noktalar yakabilirsin hemen aldatmaya meyillenme derim kilo aldın mı esin zayıf mi sever eşinle cinsellik te ne sevdiğini bilirmisin bu konuda konuşabilirsin kilo aldıysan zayıflama lazım gibi birde hamilelik ve öncesini dusun nasıldık de ama (bunu demeden önceden uzulmiyecegim kirilmiyacagim bazı erkekler süt kokuyor diye istemeyen vardı bir tanesini hiç unutmuyorum vucudu annesine benziyor diye yanaşmıyor du yanlış anlama lütfen sen öylesin demiyorum)

Her sorduğumda yanlış dusunuyorsun yok öyle bişey filan diyip gönlümü alıp beni ikna etip yakinlastigimiz için arti sormak istemiyorum sanki onun için yapiyormusum gibi
Hiç mantıklı bir açıklama değil . İşini dem vuruyor da ne iş yapıyor ?

Beni kendine bacı mı ilan ettin de..
Hayırdır pek bi uysal olmuş de.
Bu ne ya..
Tepkini koy.

Back
X