- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 31
Hayırlı sabahlar kizlar kimseye anlayamadığım için kendi kendimi yiyorum 8 aylik bebegim var dogumdan sonrası mi oldu hiç bilmiyorum dikkat etmedim zaten etmeyede fırsatım olmadı ama 1 2 aydır eşim cinsellik olarak çok soğuk bebegimize bana karşı bir ilgisizliği yok evde kaldığı gün hep birlikte vakit geçiririz ya evde yada dışarda yani orda bir gariplik yok ama cinselliğe gelince sanki sevmiyormus gibi önceden hep benmi teklif etmişim farkinda mi değilmişim bi düşündüm sanki hep ben istiyormusum gibi geldi biraz geri durmaya çalıştım ben istenesem kendisi istiycekmi baktim 10 15 gün geçiyor sonra oda sanki ben bişey demiyim diye gibi geliyor ensonda dayanamadım söyledim ya atık beni begenmiyorsun yada beni aldatiyorsun yok öyle bişey nasıl böyle bişey dusunursun o zaman senin bir sağlık sorunun mu var yok o zaman nee yok yorgun oluyormuş evde kaldığı günde ertesi gün iişi ağır oldugu için yorulmak istemiyormuş benimle bi alakası yokmuş aslında seviyor gibi ama niye istemiyor bilmiyorum kafam çok karışık siz bana bir akıl verirsiniz diye açmak istedim kusura. Bakmayin biraz kkarışık oldu
Not yanlış anlamayın çok istediğimden değil beni artık sevmiyormu yoksa aldatiyormu diye için içimi yiyor
Not yanlış anlamayın çok istediğimden değil beni artık sevmiyormu yoksa aldatiyormu diye için içimi yiyor