• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim..

Tabi ki evliliğimi sosyal medya yönetmiyor. Ben bugüne kadar fotoğraf koymamasını da hiç takmamıştım. Yanımda arkadaşıyla konuşuyordu. Arkadaşının önceden görüştüğü bi kız evlenmiş ama hiç fotoğraf koymamış. Eşim de o seni seviyor evlendiği kişiyi sevmediğinden koymamıştır dedi. Bende sonra sen de hiç fotoğraf koymuyorsun dedim ve konu açıldı.

Kocan cok biliyor. Ne alakasi var sevip sevmemekle. Dogru demissin ama kocan kiskandigi icin fotograf koymuyordu degil mi? Sevgi gostergesi ise fotografinizi koyun gitsin.

Önce sakindi. Ben bikaç defa nasıl yazışırsın diye sorunca sakinlik falan kalmadı. Gerçekten anlattığının çok daha fazlası mıdır yazışmaları
Eşini tanırsın az çok ..bu sorunun cevabı sende .. yalnız eski sevgiliyle yazisan adam havadan sudan konuşmaz. .istisnalar da kaideyi bozmaz ..yalnız bu suçlu tavrı çok da temiz olduğunu göstermiyor . Söylediği kadar olsaydı şimdi seni pışpışlıyor olurdu af dilemek için ..adam sen eski sevgilinle konuşmuşsun gibi davranıyor .yine de seni kiskirtmayayim, kafam bozuk bu aralar ..

Bir yıllık evliyim. Eşim bugün evliliğimizin üç dördüncü ayları civarı instagramda eski kız arkadaşıyla mesajlaştığını söyledi. Kız yazmış napıyosun diye benimkide evlendim ben demiş. Kız da hiç fotoğraf göremedim deyince kıskandığım için koymuyorum demiş. Ben de nasıl yazışırsın dedim. Önce kendini suçlu hissetti daha sonra neden suçlu hissediyorum ki ben bişey yapmadım deyip ben sorguladığım için beni suçlamaya ve üste çıkmaya çalıştı. Sonra beni yanından kovdu falan gelme yanıma dedi.
Benim tepkim abartılı mı olmuş sizce? Bu normal mi hiçbirşey yokmuş gibi mi davranmalıyım? Benim değerlerime göre bu basit bişey değil ama yine de abartıyorsam ona göre davranayım diye sizden fikir almak istedim.
Geçende oldu bana benzeri eskilerden biri aradı konu açtım hatta tersledim gitti bence tutumu önemli terslemişse sorun yok ama kibar kibar konuşmuşsa büyük problem

Bir yıllık evliyim. Eşim bugün evliliğimizin üç dördüncü ayları civarı instagramda eski kız arkadaşıyla mesajlaştığını söyledi. Kız yazmış napıyosun diye benimkide evlendim ben demiş. Kız da hiç fotoğraf göremedim deyince kıskandığım için koymuyorum demiş. Ben de nasıl yazışırsın dedim. Önce kendini suçlu hissetti daha sonra neden suçlu hissediyorum ki ben bişey yapmadım deyip ben sorguladığım için beni suçlamaya ve üste çıkmaya çalıştı. Sonra beni yanından kovdu falan gelme yanıma dedi.
Benim tepkim abartılı mı olmuş sizce? Bu normal mi hiçbirşey yokmuş gibi mi davranmalıyım? Benim değerlerime göre bu basit bişey değil ama yine de abartıyorsam ona göre davranayım diye sizden fikir almak istedim.

Kendi gelip kendi anlatmış, belliki o önemsememiş bile.
konuşmaya devam edilmiş, aylardır süregelen bir muhabbet falan yoksa bence abartmışsınız.
Üstüne adamı da size açık davrandığı için pişman etmişsiniz.
Bir daha başına böyle bir şey gelse saklar, artık size güvenmez. İlk açtığı sırrı başına bela oldu...

He Yok o günden beri konuısyorlar, bugün söyledi çünkü atıyorum ex sevgili tehdit etti, karına ulaşırım vs dedi ise de size söylemek zorunda kaldıysa az bile yapmışsınız.

Tabi ki evliliğimi sosyal medya yönetmiyor. Ben bugüne kadar fotoğraf koymamasını da hiç takmamıştım. Yanımda arkadaşıyla konuşuyordu. Arkadaşının önceden görüştüğü bi kız evlenmiş ama hiç fotoğraf koymamış. Eşim de o seni seviyor evlendiği kişiyi sevmediğinden koymamıştır dedi. Bende sonra sen de hiç fotoğraf koymuyorsun dedim ve konu açıldı.
Arkadaşına gelince kız hala seni seviyordur ondan resim koymuyor dur sana gelince seni kiskandigim için resim koymuyorum... valla iyiymiş. Bence nickinizi eşinizi kasdederek yazmış olmalısınız.

Yuh :) kendini anlatmis bence kırılma ama. Sen fazla yuz vermissin o ayiya. Aynisini sen yapsan döverdi seni.

Konuşması masum bile olsa arkadaşına söylediği lafla yaptığı birebir aynı o yüzden tepkinde çok haklısın. Hem eski sevgilisiyle neden sosyal medyada hala arkadaş?

Arkadaşına gelince kız hala seni seviyordur ondan resim koymuyor dur sana gelince seni kiskandigim için resim koymuyorum... valla iyiymiş. Bence nickinizi eşinizi kasdederek yazmış olmalısınız.
Nickimi kesinlikle eşimi kastederek yazdım. Çünkü bu hayatta beni onun kadar kandıran olmadı. Arkadaşına dediği şeyi duyunca zaten direk kendimi düşündüm. Sanırım hislerimde haklıyım.

kız yazsa da engellemelıydı
neden diyaloga giriyor ki
tepkin fazla bile değil

burada boşan ,bu aldatmadır affetme diyenlerin mesajını hayretle okudum. yahu kız adama salça olmaya çalışmış. adamda evliyim demiş. kız inanmayınca da sizi kıskandığını paylaşmadığını söyleyip size verdiği değeri gözüne sokmuş. ha sizinle böbürlenmesi eski sevgiliye gol atma isteğidir egodur ama abartacak bir şey yok bence. kaldı ki bunu da siz yakalamamışsınız kendisi söylemiş. abartmayın bence. evliliğinize mutluluğunuza bakın.

Nasıl davranmalıyım?
Tavır trip allah ne verdiyse... saka bir tarafa. Kırıldığını hissettir yaptığının yanlış olduğunu (yani sebep her ne olursa olsun eski sevgiliyle konuşmamalıydı) anlat. Düzgün bir üslupla. Bir kaç gün mesafeli davran. En ufak bi hareketinde hemen yelkenler fora yapma. Ve sosyal medya hesaplarının şifresini al bence. Bilmiyorum çok mu abarttım ama erkekler hakikaten g.zekalı ne diye eskiyi merak ederler anlamıyorum evlenmiş barklanmissin hadi merak ettin karina niye anlatıyorsun. Yani arkadaşı üzerinden verdiği örnekle durumu açıklaması çok saçma. Güya o kız kocasını sevmediğinden evlilik resmi koymuyor seninki de ben konuştum eski sevgilimle evlendim dedim resim sorduğunda kullandığım için dedim bla bla yaNi ben seni seviyorum. Eski sevgiliye neyi ispatlamaya calisiyor

Back
X