• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim

kamile25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
135
42
28
40
Iyi geceler kızlar kimseye anlatamıyorum sizle paylasarak rahatlamak istedim
1 yıllık evliyim ve suanda 32 haftalık hamileyim .Problem eşimin aileme bakış açısı. Esime göre 30 yaşıma kadar ailemle yaşadığım için artık ailemle2 gorusmesemde olurmuş.BU yüzden benim aileme gitmek akrabalarima gitmek söz konusu oldugunda asla tabi ki gidebilirsin diyerek karsilamiyor ya direkt hayır diyor yada gitmeden önce aglatiyoe yada eve gelince agliyorum. Bir türlu bu düşüncesi mi degistiremiyorum
Kendi ailesine haftada bir gün gidiyoruz bazen 2 gün bile gidiyoruz ben demiyorum gitmeyelim yada surat yapmiyorum fakat kendisine defalarca soylememe ragmen anlamıyor. Yarın kardesimin kizinin 1 nci yaş günü var dogumgunumu kutlanir ben gitmiyorum diyor

Bazen hata yaptigimi düşünüYorum tv e gercekten üzülüyorum hamile halimle

Madem aileni çok seviyordum evlenmeseydin diyor bukadar sacmalik mi var sorun bendemi ondami bilemedim

1 yıllık evliyim ve suanda 32 haftalık hamileyim .Problem eşimin aileme bakış açısı. Esime göre 30 yaşıma kadar ailemle yaşadığım için artık ailemle2 gorusmesemde olurmuş.BU yüzden benim aileme gitmek akrabalarima gitmek söz konusu oldugunda asla tabi ki gidebilirsin diyerek karsilamiyor ya direkt hayır diyor yada gitmeden önce aglatiyoe yada eve gelince agliyorum. Bir türlu bu düşüncesi mi degistiremiyorum
Kendi ailesine haftada bir gün gidiyoruz bazen 2 gün bile gidiyoruz ben demiyorum gitmeyelim yada surat yapmiyorum fakat kendisine defalarca soylememe ragmen anlamıyor. Yarın kardesimin kizinin 1 nci yaş günü var dogumgunumu kutlanir ben gitmiyorum diyor

Madem aileni çok seviyordum evlenmeseydin diyor bukadar sacmalik mi var sorun bendemi ondami bilemedim
Sen git eşini götürme.
Ve sen de onun ailesine gitme.
Herkes haftada bi gün kendi ailesiyle görüşsün de.

Afedersiniz yuh. Öyle şey olmaz, aileyle görülmene neden bu derece karşı? Sen onun eşisin karnındaki de onun bebeği, bu saçmalığı ikinize yapmasının hiçbir bahanesi olamaz. Kendisi ağaç konuğunda durmadı evleninceye dek, aynı mantıkla o da gitmesin madem. ne mantıksız ne saçma tavırmış öyle? Bu akılı kimden alıyor?
Sen o Doğum gününe git, gelmezse gelmesin. Orda kal hatta.

Bu durum da ayrı takılın diyeceğim ama eşin bu tavrınızdan çıkarım yapacak birine benzemiyor. Böyle bir adamla konuşarak, bağırarak bu sorunu çözemezsiniz. Eşinizin ailesi tarafından eşinizin saygı duyduğu birisi varsa derdinizi anlatın ve eşinizle konuşmasını isteyin. Belki yaptığı şu eziyetten utanır.

Eşinizin düşüncesi çok saçma kafası başka türlü çalışıyo. Böyle cahillerden yıldım artık ben. Allah ıslah etsin..

Hem o kadar biliyo neden kendi ailesini haftada 1 2 ziyarete gidiyosunuz? Ağzına kürekle vurup kafasına meşe odunuyla girmelik.. şiddet duygumu kabarttı ileri zekalı

Agrim var sancim var diyin birseyler uydurun sizde gitmeyin onun ailesine. Eger birseyler derse ayni sozu ona soylersiniz. "MADEM AILENI COK SEVIYORDUN EVLENMESEYDIN" dersiniz.

O da kaç yıl ailesiyle kalmıştır o da görüşmesine o zaman üstelik hamilesin ya ne insafsız bi adam

Kızlar ben eşimi goturmesemde o benim gitmemede izin vermiYor

Esime tatlı dille anlatmaya çalışıYorum ama nafile ben hamileyim böyle küçük seylerden beni üzme diyorum dayanamiyorum ağlıYorum ha ben aglarken onuda uyutmuyorum

Esime tatlı dille anlatmaya çalışıYorum ama nafile ben hamileyim böyle küçük seylerden beni üzme diyorum dayanamiyorum ağlıYorum ha ben aglarken onuda uyutmuyorum

E tabi kendisi daha 5 yaşında. Ailesiyle vakit geçirmek en çok onun hakki. (Zeka yaşı 5 cunku)
O zaman 32 hafta ben bebeği taşıdım yeter geti kalan 4 hafta sen tasi de
Senin soyismini 1 senedir kullanıyorum 1 sene de sen benimkini kullan de
Daha yazacağım çok şey var da yine ban yemek.istemiyorum anladım sen onu. Madem herşey süreli o da diğer şeylerin suresini tutsun kronometre kılıklı herif

Basta sen hatalisinnn
O sana gitme diyor( boyle bir hakka aslaaaa sahip degil)
Ama sen gidiyosun neden? Bazen soyleyecekkkkk kelime bulamiyorummm gercektenn

Onlarla samimi olmandan o tarafa kaymandan mı korkuyor ya da ailesi mi dürtüyor laf söylüyor acaba

E tabi kendisi daha 5 yaşında. Ailesiyle vakit geçirmek en çok onun hakki. (Zeka yaşı 5 cunku)
O zaman 32 hafta ben bebeği taşıdım yeter geti kalan 4 hafta sen tasi de
Senin soyismini 1 senedir kullanıyorum 1 sene de sen benimkini kullan de
Daha yazacağım çok şey var da yine ban yemek.istemiyorum anladım sen onu. Madem herşey süreli o da diğer şeylerin suresini tutsun kronometre kılıklı herif
Kesinlikle katılıyorum

Kizlar annesi babasının evliligi sorunlu ve sorunlarindan biri de ailelere giTme. Önümüzde onlar gibi örnek varken o yine babası gibi davraniyor herseye hayır demenin bir erkeklik göstergesi olduğunu sanıyor . Her gün aileme giden biri deĞilim aklı başında bir insanım fakat o gozunde gezmeye bayilan biri olarak GörüYor 1 h

Çok kızdım eşinize. Hele bir de sizin böyle hassas bir döneminize bu kadar bencil olması dayanılmaz bir durum. çocuk olduktan sonra iyice sahiplenecek. Bana çok ters geldi. Ailenize nasıl tavır alabilir? Bu insanlar ona ne yaptı bu kadar? Siz de onun ailesiyle görüşmesine izin vermeyin o zaman. 30 yaşınızdasınız 18 değil tavrınızı koyun, ezdirmeyin kendinizi.

Ağlayacak bir şey yok
Anlamayana s....p sıvayarak anlatacaksın, cıngar çıkaracaksın

Kusura bakma ama ben sinirlendim burdan, galiba saydiricam musadenle.
Bu ne hoduk adam? Hamilesin ustelik ama o senden daha hamile duruyo.Ne sacmaliyo? Sen de onlara gitme naparsa yapsin? Sanki ses etmedigin icin kiymetini biliyo mu? :KK67:

Back
X