• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim

Eeelma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
190
305
103
40
Günaydın arkadaşlar. Konu eşim bana davranışları. Bana bazen çok güzel davranıyor. Bazende soğuk davranıyor. Soğuk davrandığı da benim ona sarılmalı istemiyor, yüzü hiç gülmüyor. İyiykende benimle çok ilgili kafam karıştı. Nasıl davranacağını şaşırdım.
Vardiyalı çalışıyor. Gündüz vardiyasında geçince soğuk davraniyor. Öbür vardiyalarda sorun yok. Benim kafam çok karışık nasıl davranacağımi bilmiyorum ve şuan gündüz vardiyasında aynı durum. Bana yardım edin.

Gündüz vardiyasında kadınlarda çalışıyor. Fakat birşey yakalamadim.

Eeelma Eeelma neden hemen aldatılma şüphesi yaşıyorsunuz? Güvenmiyor musunuz eşinize? Güvenmiyorsanız neden evlendiniz?
Iş hayatındaki ortamı biliyor musunuz bilmiyorum ama her gün başka bir sorunla uğraşıldığı oluyor. Eşinizin iş yerinde yaşadığı her sorunu bilmiyor olabilirsiniz. Gereksiz yere kafanızda kurmayın bazı şeyleri

Yakalamadın ama yakalaman an meselesi.
Saka bir tarafa aldatan insanin psikolojisi nasıl olur bilmiyorum.
O yüzden bir yorum yapamiyorum.
Ama esiniz ilgiyi sevgiyi de vardiyalı gösteriyor tek anladığım. Sabit bi düzene geçmesi şart...

Eeelma Eeelma neden hemen aldatılma şüphesi yaşıyorsunuz? Güvenmiyor musunuz eşinize? Güvenmiyorsanız neden evlendiniz?
Iş hayatındaki ortamı biliyor musunuz bilmiyorum ama her gün başka bir sorunla uğraşıldığı oluyor. Eşinizin iş yerinde yaşadığı her sorunu bilmiyor olabilirsiniz. Gereksiz yere kafanızda kurmayın bazı şeyleri
Ortamı bilmiyorum. Çok zor bu vardiya diyor.

Belki gündüz ekstra yoruluyor?
Hemen aldatılmak gelmesin aklınıza.

ne kadarlık evlisiniz?
siz çalışıyor musunuz?
hemen neden aldatılmak aklınıza geliyor?

Bence sadece afyonu patlamamıs oluyor..

Erken kalkmayı sevmiyor,uyumak istiyor vb..

Hmm gunduz vardiyalari yorucudur. Basinda amir memur mudur her bir buyuk bulunur o yuzden stresli de olur ama bunun sevgiyi gostermekle alakasi oldugunu daha once hic dusunmemistim

Ben vardiyalı çalışmıyorum ama sabah 6.30'da uyandığım için tüm dünyadan nefret ediyorum.
Sabah çalışmak insanlardan soğumamın sebebi.
Sabah bana yaklaşan olursa onu bir güzel haşlarım.
Sabahlarımız rahat bırakılsın!

Back
X