• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ragy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ragy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
827
1.095
158
kızlar eşim benden gizli sigara içiyor galiba:( nişanlıyken bırakmıştı sigarayı. Bana söz vermişti. Şuan 9 yıllık evliyiz. Zaman zaman “canım çok istiyor, şeytan diyor bir tane iç, ama içersem devamı gelir” diyordu. Uzun bir süredir şüpheleniyorum aslında. Çünkü epeydir sigara hakkında sesi soluğu çıkmıyor. Eve geldiğinde üstü başı sigara kokuyor. Sigara kokmuşsun dediğimde “ iş yerinde çok sigara içiyorlar, üstüme siniyor” diyor. Eve geldiğinde yüzü hep kolonya kokuyor. Sürekli kolonya sürüyor. Az önce dışarı çıktı bir arkadaşıyla buluştu. 1 saat sonra geri döndü. Gelir gelmez dişini fırçalayıp kolonya sürdü :( şuan çok üzgünüm. Kıyafetini kokladım. Bluzunun heryerinsigara kokuyor ama yakası daha yoğun kokuyor:( artık %99 eminim ama yine de gözümle görmediğim için direk bişey diyemiyorum. Ne yapmalıyım? Söylesem ne olacak ki... söylemesem kendimi enayi gibi hissediyorum:(

Sigarayı asla savunmuyorum ama eşiniz sizden çekiniyor galiba bence sigara içmenin kötü bir alışkanlık olduğunu ama başladıysa evinde icebilecegini zaten tahmin ettiğinizi söyleyin sonuçta gizli gizli olmasından iyidir bence

Sizden sakladıkça daha çok canı isteyecek. Evde içsin madem bu kadar karşısınız günde şu kadar iç diyin.
Eve gelince içemeyeceğini düşündüğünden iş yerinde sigaranın dibine vuruyordur. Yani ben olsam öyle yaparım:KK53:

Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum :( yüreğime bir taş oturdu sanki:(

Baskı yaptıkça ters teper daha da içer.Rahat bırak bence.Benim eşim de kızınca sıkınca saklı içiyor.Sıkmayınca kendi bırakıyor.

Kocaman adam ne içeceğinide size mi soracak anlamadım ben. Siz hoşlanmıyorsunuz diye başka odada içebilir yada birlikteyken daha az içmeye özen gösterebilir,kokular sürüp naneli sakızlar çiğneyebilir. Bu sizin rahatsızlıklarınıza verdği hassasiyeti gösterir. Ama saklaması ve onu yalana teşvik etmeniz doğru değil.

Ben haklıyım demiyorum ki.. Beni bu kadar yaralayan 9 yıllık eşimin benden gizli birşey yapıyor olması. Beni kandırıyor olması. Haklısınız belki debütün kabahat benimdir... ağlamak istiyorum şuan

Bu sefer de içmek için durmadan dışarı çıkmak isteyecek bahaneler uydurup, bu daha can sıkıcı olur gibime geliyor:KK43:
Nasıl girsem konuya ne desem. Sesimi çıkarmasam bu seferde saf gibi olcam :( beni kandırdığını düşünecek :( az önce belki de arkadaşıyla buluşmadı. Dışarda sigara içip geldi :( gün boyu berabedik çünkü. Fırsat bulamadı :(

kızlar eşim benden gizli sigara içiyor galiba:KK43: nişanlıyken bırakmıştı sigarayı. Bana söz vermişti. Şuan 9 yıllık evliyiz. Zaman zaman “canım çok istiyor, şeytan diyor bir tane iç, ama içersem devamı gelir” diyordu. Uzun bir süredir şüpheleniyorum aslında. Çünkü epeydir sigara hakkında sesi soluğu çıkmıyor. Eve geldiğinde üstü başı sigara kokuyor. Sigara kokmuşsun dediğimde “ iş yerinde çok sigara içiyorlar, üstüme siniyor” diyor. Eve geldiğinde yüzü hep kolonya kokuyor. Sürekli kolonya sürüyor. Az önce dışarı çıktı bir arkadaşıyla buluştu. 1 saat sonra geri döndü. Gelir gelmez dişini fırçalayıp kolonya sürdü :KK43: şuan çok üzgünüm. Kıyafetini kokladım. Bluzunun heryerinsigara kokuyor ama yakası daha yoğun kokuyor:KK43: artık %99 eminim ama yine de gözümle görmediğim için direk bişey diyemiyorum. Ne yapmalıyım? Söylesem ne olacak ki... söylemesem kendimi enayi gibi hissediyorum:KK43:
Canım bi psikologdan dinlemiştim eşinin yalanını yakaladıysan ona söylememen lazım. Sadece sigara içseydin çok üzülürdüm. Dürüst oldugun için teşekkür ederim gibi şeyler söyleyip onun korkularını tekrar canlandırmak lazımmış. Eğer bildiğini ögrenirse rahatlar ve saklayacagı bişey kalmaz

Canım bi psikologdan dinlemiştim eşinin yalanını yakaladıysan ona söylememen lazım. Sadece sigara içseydin çok üzülürdüm. Dürüst oldugun için teşekkür ederim gibi şeyler söyleyip onun korkularını tekrar canlandırmak lazımmış. Eğer bildiğini ögrenirse rahatlar ve saklayacagı bişey kalmaz
ama saklaması da kötü değilmi eşinden :( off çok üzgünüm :( böyle sürüp gidecek mi

Back
X