• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ragy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Söylemeyin bence .eşim öyle yapmıştı bi ara .nasıl olsa öğrendin birakamiyorum diye devam etti .gizliden dışarda iciyordu isteyken evde de içmeye başladı maalesef. Gormezden gelin en iyisi ama hep iyi ki icmiyorsun nefret ediyordum kokusu senden uzaklastiriyordu vs bişeyler söyleyin

Canım bi psikologdan dinlemiştim eşinin yalanını yakaladıysan ona söylememen lazım. Sadece sigara içseydin çok üzülürdüm. Dürüst oldugun için teşekkür ederim gibi şeyler söyleyip onun korkularını tekrar canlandırmak lazımmış. Eğer bildiğini ögrenirse rahatlar ve saklayacagı bişey kalmaz
ama saklaması da kötü değilmi eşinden :KK43: off çok üzgünüm :KK43: böyle sürüp gidecek mi

Adamı yalan söylemeye siz teşvik etmişsiniz ancak sigaradan nefret eden biri olarak rahatsızlığınızı çok iyi anlıyırum.

Eğer bildiğinizi söylerseniz eşinize bir rahatlama gelecektir ve evde de içmeye başlayacaktır.

Biraz psikolojik baskı yapın, içmedğini için teşekkürler içseydin çok üzülürdüm, içmediğin halde işyerindekilerin sigara kokusu çok kötü üstüne siniyor vb...

Söylemeyin bence .eşim öyle yapmıştı bi ara .nasıl olsa öğrendin birakamiyorum diye devam etti .gizliden dışarda iciyordu isteyken evde de içmeye başladı maalesef. Gormezden gelin en iyisi ama hep iyi ki icmiyorsun nefret ediyordum kokusu senden uzaklastiriyordu vs bişeyler söyleyin
Ne kadar dişlerini fırçalada da gece uyurken nefesinden o kokuyu alabiliyorum:( rüyalarıma giriyor bu sgara meselesi. Geceleri uykum kaçıyor

ama saklaması da kötü değilmi eşinden :KK43: off çok üzgünüm :KK43: böyle sürüp gidecek mi
Cok iyi anlıyorum seni ama sabretmen lazım. Hergün kavga edip huzurunuzu bozmaktan iyidir. Bazen sinirden başına ağrı bile giricek. Adamın adı aklıma gelmiyo ya videosunu ac bi izle diycem ama.

Cok iyi anlıyorum seni ama sabretmen lazım. Hergün kavga edip huzurunuzu bozmaktan iyidir. Bazen sinirden başına ağrı bile giricek. Adamın adı aklıma gelmiyo ya videosunu ac bi izle diycem ama.
Şuan bu meseleyi konuşmamak için kendimi zor tutuyorum:( hatta eşime sarılıp ağlamak istiyorum. Sağlığına zarar verdiği için ayrıca üzgünüm. Bunu benden gizli gizli yaptığı içinde ayrı.. şuan sağlıklı düşünemiyor olabilirim. O yüzden sabretmeye çalışıcam. İnşallah başarabilirim

Yani benim esim bana sigara konusunda karissa ben daha cok icerdim ne o oyle annem gibi kolonya surmek zorunda kalmis adam neden bu kadar abarttiniz sigara icmesini anlamadim astimi falanmi var yani bu kadar ustune gideceginiz saglik problemimi var?

Bi sigara yakalim hadi cok istedi canım de
Yaa inanırmısınız düşünmedim değil. Gerçekten şuan sağlıklı düşünemiyorum galiba. Hatta sigara alıp çantama koyup ona yakalanmış numarası yapmayı bile hayal ettim. Ya da sigaraya başladım diye onu kandırmayı. Kafayı yiycem

Şuan bu meseleyi konuşmamak için kendimi zor tutuyorum:KK43: hatta eşime sarılıp ağlamak istiyorum. Sağlığına zarar verdiği için ayrıca üzgünüm. Bunu benden gizli gizli yaptığı içinde ayrı.. şuan sağlıklı düşünemiyor olabilirim. O yüzden sabretmeye çalışıcam. İnşallah başarabilirim

Yaparsıın başka şeylerle uğraş tabi zorlanıyosan. Herşey güzel olucak en dogru yolu sen bulacaksın ama olay biraz sogusun ondan sonra. :KK39:

Yani benim esim bana sigara konusunda karissa ben daha cok icerdim ne o oyle annem gibi kolonya surmek zorunda kalmis adam neden bu kadar abarttiniz sigara icmesini anlamadim astimi falanmi var yani bu kadar ustune gideceginiz saglik problemimi var?
Yok astımı :( illaha içme dememiştimki. Bir gün “bıraksan iyi olur, ben kullanmıyorum. Rahatsız olıyorum “ demiştim. O da birgün aradı beni nişanlıyken bıraktım dedi. Böyle oldu.

Yaa inanırmısınız düşünmedim değil. Gerçekten şuan sağlıklı düşünemiyorum galiba. Hatta sigara alıp çantama koyup ona yakalanmış numarası yapmayı bile hayal ettim. Ya da sigaraya başladım diye onu kandırmayı. Kafayı yiycem

Yoo cok mantikli bi insanin gercek yuzunu en iyi arkadasi olursan görürsün. Dostca yaklas ogren

Yok astımı :KK43: illaha içme dememiştimki. Bir gün “bıraksan iyi olur, ben kullanmıyorum. Rahatsız olıyorum “ demiştim. O da birgün aradı beni nişanlıyken bıraktım dedi. Böyle oldu.
Bakın siz ne derseniz ne yaparsaniz yapin icecekse zaten icecek sigara bu yahu uyusturucu degil alko degil icmek istiyorsa icsin bu kadar mesele etmeye kendinizide onuda uzmeye hatta onu yalan soylemek zorunda birakmaya gerek yok kac yasinda adam kendi sagligindan kendisi sorumlu ben biliyorum sigara ictigini yalana gerek yok ama rahatsiz oluyorum evde icme dersiniz olur biter kocaniza siz annesiymis oda ergenmis gibi davranirsaniz sigara diger cikacak problemlerin yaninda devede kulak kalir

Bakın siz ne derseniz ne yaparsaniz yapin icecekse zaten icecek sigara bu yahu uyusturucu degil alko degil icmek istiyorsa icsin bu kadar mesele etmeye kendinizide onuda uzmeye hatta onu yalan soylemek zorunda birakmaya gerek yok kac yasinda adam kendi sagligindan kendisi sorumlu ben biliyorum sigara ictigini yalana gerek yok ama rahatsiz oluyorum evde icme dersiniz olur biter kocaniza siz annesiymis oda ergenmis gibi davranirsaniz sigara diger cikacak problemlerin yaninda devede kulak kalir
Teşekkür ederim yoruınuz için. İyi ki kk var. Okadar kötüyümkü şuan. Sessiz sessiz çaresiz bi şekilde ağlıyorum. Eşim yanımda uyurken.

Kesinlikle çok kötü, yalan söylemesi vs. Hele de kokusundan rahatsız oluyorsanız, size bunu yapmaya hakkı yok. Ben de nefret edenlerdenim ve eşimin içmesini asla istemezdim. Üzerine sigara sinmiş bir kıyafeti kirli sepetinde bile istemem, o da adamla da aynı yatakta yatamam. O nedenle bazılarının dediği gibi size ne rahat bırakın adamı diyemem.
Bi kere eşine yalan söylemesi bile yeterince kötü. Sigara bırakmasını siz bile istemiş olsanız bırakmama hakkı elindeydi, ama bırakıp gizli gizli içmesi hiç hoş değil. Kokusundan rahatsız olmasam bile beni aptal yerine koymasına sinir olurdum. Bence yalanını yüzüne vurmamak istiyorsanız. Her kimlerle takılıyorsan takılmamaya çalış üstün çok fena sigara kokuyor. Gece yanında uyuyamıyorum saçına başına bile sinmiş derseniz belki farkeder yaptığını

Söyle bence ve bu konuda özgür bırak. Tamam iyi bir alışkanlık değil ama ne yapabilirsin ki, böyle gizli gizli içmesi daha mı iyi?

Kesinlikle çok kötü, yalan söylemesi vs. Hele de kokusundan rahatsız oluyorsanız, size bunu yapmaya hakkı yok. Ben de nefret edenlerdenim ve eşimin içmesini asla istemezdim. Üzerine sigara sinmiş bir kıyafeti kirli sepetinde bile istemem, o da adamla da aynı yatakta yatamam. O nedenle bazılarının dediği gibi size ne rahat bırakın adamı diyemem.
Bi kere eşine yalan söylemesi bile yeterince kötü. Sigara bırakmasını siz bile istemiş olsanız bırakmama hakkı elindeydi, ama bırakıp gizli gizli içmesi hiç hoş değil. Kokusundan rahatsız olmasam bile beni aptal yerine koymasına sinir olurdum. Bence yalanını yüzüne vurmamak istiyorsanız. Her kimlerle takılıyorsan takılmamaya çalış üstün çok fena sigara kokuyor. Gece yanında uyuyamıyorum saçına başına bile sinmiş derseniz belki farkeder yaptığını
Çok üzgünüm çok... sessiz ağlamak ne zormuş

Back
X