- 16 Ekim 2017
- 9
- 3
- 1
- 41
- Konu Sahibi Zeynepnilsu
-
ben el yıkamak konusunda çok hassasım mesala yemekten önce dışardan gelince es geçiyor ... Evimdeyim diye rahatlıkla gaz çıkarıyor ... Soda içip gegiriyor ... Falan filan ..Sizde onu tersleyin hem de çok kötü bir biçimde bidaha yapamaz odatemizlik sorunları derken orayı anlamadım
Düzgünce konuşun sadece bunlarsa bence eşinizi bazı konularda düzeltebilirsiniz. Dırdır etmeden güzelce konuşun. Bu konularda kendini düzeltirse ne kadar mutlu hissedeceğinizi söyleyin eğer küçük düzelmeler bile gösterse mutlaka takdir edin teşekkür edin öpün filan, "ellerini yıkadığın için çok teşekkür ederim canım" gibi
ama rencide etmeyin bu yanlış.
El yıkamak benim içinde önemli sinir oluyorum yıkamayan insanlaraben el yıkamak konusunda çok hassasım mesala yemekten önce dışardan gelince es geçiyor ... Evimdeyim diye rahatlıkla gaz çıkarıyor ... Soda içip gegiriyor ... Falan filan ..
Bibii Ne alemsin yaEl yıkamak benim içinde önemli sinir oluyorum yıkamayan insanlaragaz konusunda biz rahatız ama geğirmesinden rahatsız oluyorum gaz çıkarmasından olmuyorum
Allah yardimcin olsun. En sevmedigim seyler. Heleki geğirmek. Heleki yemekte oluyorsa. Yemeği bırakıyorum öğürüyorum resmenben el yıkamak konusunda çok hassasım mesala yemekten önce dışardan gelince es geçiyor ... Evimdeyim diye rahatlıkla gaz çıkarıyor ... Soda içip gegiriyor ... Falan filan ..
aynen bende tesekkur ederim doydum sayende diyorum .. Kotu şeyler iyi insani. İçinde durmaz diyorAllah yardimcin olsun. En sevmedigim seyler. Heleki geğirmek. Heleki yemekte oluyorsa. Yemeği bırakıyorum öğürüyorum resmenhiç komik degil
siz henüz sevgilisiniz ben 12 yıl oldu evleneli Bir sure görmüyorsunuz canım cicim ama zamanla rahatsız etmeye başlıyor .. Evet haklisiniz bunlar belki evin içinde halledilebilir ... Beni arkadaş ortamlarında üzmese ...valla sevgilim ben kakami yaparken girip dislerini fircalar yanimda. sevseniz boku bile tatli gelir ama sevgi yoksa gozunun ustundeki kas bile batar. fakar baskalari yaninda rencide etmeydi terslemeydi bunlar saygisizlik ve gormezden gelinemeyecek seyler.
bazen benmi abartıyorum yanlış birşey söylemedi mi diyorum ama arkadaşlarımın tavırlarından farkediyorum ona kızıyorlar ortamı yumuşatmaya çalışıyorlar ...siz henüz sevgilisiniz ben 12 yıl oldu evleneli Bir sure görmüyorsunuz canım cicim ama zamanla rahatsız etmeye başlıyor .. Evet haklisiniz bunlar belki evin içinde halledilebilir ... Beni arkadaş ortamlarında üzmese ...
Ben canımdan çok seviyorum ama bi zahmet ş.cmasin yanimda yanivalla sevgilim ben kakami yaparken girip dislerini fircalar yanimda. sevseniz boku bile tatli gelir ama sevgi yoksa gozunun ustundeki kas bile batar. fakar baskalari yaninda rencide etmeydi terslemeydi bunlar saygisizlik ve gormezden gelinemeyecek seyler.
İşte değişik bir insanım demekBibii Ne alemsin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?