• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim....

Zeynepnilsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
9
3
1
41
Esim arkadaş ortamlarımızda ve telefonda bazen beni tersliyor birde ufak tefek temizlik sorunlarımız var .. Defalarca rencide edicek şekilde uyardigim halde kendini düzeltmiyor iki tane evladım var ... Bazen dayanamıyorum ... Ne yapmalıyım bilmiyorum ...

Sizde onu tersleyin hem de çok kötü bir biçimde bidaha yapamaz oda ;) temizlik sorunları derken orayı anlamadım

Samimi arkadaşların yaninda yapıyorum .. İsten gelince yüzüne bakmiyorum ... Ne varki ne dedimki diyor hata yaptığını kabul etmiyor

Düzgünce konuşun sadece bunlarsa bence eşinizi bazı konularda düzeltebilirsiniz. Dırdır etmeden güzelce konuşun. Bu konularda kendini düzeltirse ne kadar mutlu hissedeceğinizi söyleyin eğer küçük düzelmeler bile gösterse mutlaka takdir edin teşekkür edin öpün filan, "ellerini yıkadığın için çok teşekkür ederim canım" gibi

ama rencide etmeyin bu yanlış.

Sizde onu tersleyin hem de çok kötü bir biçimde bidaha yapamaz oda :KK66: temizlik sorunları derken orayı anlamadım
ben el yıkamak konusunda çok hassasım mesala yemekten önce dışardan gelince es geçiyor ... Evimdeyim diye rahatlıkla gaz çıkarıyor ... Soda içip gegiriyor ... Falan filan ..

Düzgünce konuşun sadece bunlarsa bence eşinizi bazı konularda düzeltebilirsiniz. Dırdır etmeden güzelce konuşun. Bu konularda kendini düzeltirse ne kadar mutlu hissedeceğinizi söyleyin eğer küçük düzelmeler bile gösterse mutlaka takdir edin teşekkür edin öpün filan, "ellerini yıkadığın için çok teşekkür ederim canım" gibi

ama rencide etmeyin bu yanlış.

Daha önce söylediğiniz gibi de davrandım .. Eğer sen beni uyarsan ben hemen kendimi duzeltirim sen rahatsız oluyorsan dedim ... Hatasını kabul etmiyor enbuyuk problem orda malesef ... Nasıl kabul ettirecegimi bilemedigim için iyi kotu her yolu deniyorum

ben el yıkamak konusunda çok hassasım mesala yemekten önce dışardan gelince es geçiyor ... Evimdeyim diye rahatlıkla gaz çıkarıyor ... Soda içip gegiriyor ... Falan filan ..
El yıkamak benim içinde önemli sinir oluyorum yıkamayan insanlara :110: gaz konusunda biz rahatız :KK48: ama geğirmesinden rahatsız oluyorum gaz çıkarmasından olmuyorum o_O

Allah yardimcin olsun. En sevmedigim seyler. Heleki geğirmek. Heleki yemekte oluyorsa. Yemeği bırakıyorum öğürüyorum resmen :D hiç komik degil

valla sevgilim ben kakami yaparken girip dislerini fircalar yanimda. sevseniz boku bile tatli gelir ama sevgi yoksa gozunun ustundeki kas bile batar. fakar baskalari yaninda rencide etmeydi terslemeydi bunlar saygisizlik ve gormezden gelinemeyecek seyler.

valla sevgilim ben kakami yaparken girip dislerini fircalar yanimda. sevseniz boku bile tatli gelir ama sevgi yoksa gozunun ustundeki kas bile batar. fakar baskalari yaninda rencide etmeydi terslemeydi bunlar saygisizlik ve gormezden gelinemeyecek seyler.
siz henüz sevgilisiniz ben 12 yıl oldu evleneli Bir sure görmüyorsunuz canım cicim ama zamanla rahatsız etmeye başlıyor .. Evet haklisiniz bunlar belki evin içinde halledilebilir ... Beni arkadaş ortamlarında üzmese ...

siz henüz sevgilisiniz ben 12 yıl oldu evleneli Bir sure görmüyorsunuz canım cicim ama zamanla rahatsız etmeye başlıyor .. Evet haklisiniz bunlar belki evin içinde halledilebilir ... Beni arkadaş ortamlarında üzmese ...
bazen benmi abartıyorum yanlış birşey söylemedi mi diyorum ama arkadaşlarımın tavırlarından farkediyorum ona kızıyorlar ortamı yumuşatmaya çalışıyorlar ...

Telefonda da birşey söyleyecek olsam hemen kısa kesip kapatmak istiyor ... Ters cevap veriyor ... Nerde kaldın diyecek olsam biraz daha bekleyip arayım belki gelir diyorum elim tele gitmiyor mesala...benimde baya şikayetim varmış yazdikca farkettim :silah::mad:

Ben canımdan çok seviyorum ama bi zahmet ş.cmasin yanimda yani :olamaz:
oda eksik kalsin...

Back
X