• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim..

Mystory-06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
182
187
103
38
Hanımlar merhaba dört aylık bir kızım var.eşimle doğumdan sonra lohusalık dönemimde bir çok sorun yaşadım.yalnız sorum şu ki biz hamile kaldığımdan beri nerdeyse bir yıldır birlikte olmadık.kendisine sorduğumda bu durumun psikolojik olduğunu tartışmalı bir süreçte iyi olmadığını söylüyor.evet anlayışla karşılıyorum ama hamile olduğum zamanlarda çok iyi olduğumuz zamanlarda da herhangi birşey olmadı.sizce bu durum normal mi? Gün geçtikçe eşimden soğumaya başladım.soğudukça ben de istemez oldum artık.kısır döngüye girdi bazı şeyler.sizce bu yaşadıklarımız normal bir süreç mi? Şunu da ekleyim hamile kalmadan önce de aynı şekildeydik aylarca olmadığı olurdu.5 yıllık evliyiz.Hamileyken ortak kullandığımız bilgisayarda liseli küçük kız fotoğrafları gördüm. Telefondan otomatik bir programla bilgisayara atılmış ve eşim bunun farkında değildi.telefonuna virüs bulaştığından bahsetti.hamile olduğum için o ara bu konılardan olumsuz etkilenmemek için zamana bıraktım birdaha olmadı böyle bir şey.yalnız bu yaşananlar beni çok soğuttu.ayrılmalı mıyım bilmiyorum

Son düzenleme:
Bazı erkekler böyle olabiliyor.
Doğumdan önce kadındın,şimdi de öylesin ama annesin.
Kutsal görüyorlar.
O yüzden uzak kalabiliyorlar.
Ama bu kadar uzak kalması düşündürücü.

Benim düşük riskim vardı aylarca 9 ay hep korktu zarar vermek istemiyorum diye şimdi yakınlaşmak istediğimizde ufaklık çıt çıkarsa sanki bizi anlıyor gibi sarılıp yatıyoruz ..
Bence olağan şeyler bir süre sonra düzeliceğini düşünüyorum..

Eşin kaç yaşında?
Liseli küçük kız pedofiliye giriyor mu bilmiyorum arkadaşlar bilgilendirir.

Normal değil evliliğinizin rutinin bu olması da normal değil gebelik öncesi de var sonuçta arkadaşım bu şekilde 10yıldır evliliğini sürdürüyor mutsuz hep depresyonda Kişilerin bu durumu kendilerinin çözebildiklerini görmedim bunun uzmanı falan yokmudur bende arkadaşıma yardımcı olmak için merak ediyorum aslında

Liseli küçük kız dediği 18 yaş altıdır
Evet bu pedofilidir.
Eşin kaç yaşında?
Liseli küçük kız pedofiliye giriyor mu bilmiyorum arkadaşlar bilgilendirir.
34 yaşında 16 yaşlarında küçük liseli kız fotoğrafları buldum.gerçi virüs ise savcılığa gidelim nerden nasıl geldiği çıksın ortaya dedim polise gitti ama siber suçlar bunun pazalamasını yapanları takip ediyor demişler.öyle kaldı

"Liseli küçük kız" dediği için bende öyle düşündüm.
Ayrıca o kadar bilgisayar kullandım bir sürü virüs girmiştir bilgisayarıma hiç böyle fotoğraflarla karşılaşmadım.
Ben de aynı şeyi düşündüm acaba bu yüzden mi beraberlik olmuyor olabilir mi ben 30 yaşındayım öyleyse eğer boşanma sebebi olacak

küçük kız derken, pedofili gibi mi? yani liseli kostümü giymiş yetişkin kadın mı yoksa bildiğimiz çocuk mu?

34 yaşında 16 yaşlarında küçük liseli kız fotoğrafları buldum.gerçi virüs ise savcılığa gidelim nerden nasıl geldiği çıksın ortaya dedim polise gitti ama siber suçlar bunun pazalamasını yapanları takip ediyor demişler.öyle kaldı
İyi de eşiniz pazarlamasını yapmıyorsa neden çekindi ?
Böyle birşey benim başıma gelse peşini bırakmam mesela
Komik bir bahane olmuş ;)

Yemez öyle savcılığa gitmek falan ..basbayağı pedofili bir manyak var karşında .savcıya gidip ne diyecek ?bilgisayarıma virüst şey etti de ,bi bakıverin mi ?biraz üstüne git savcılık ,polis falan bakalım ne diyebilecek.. seninle olmak istemediğinin kanıtı bu ve berzer şeyler .

İyi de eşiniz pazarlamasını yapmıyorsa neden çekindi ?
Böyle birşey benim başıma gelse peşini bırakmam mesela
Komik bir bahane olmuş :KK66:
Açıkcası ne yapacağımı da bilmiyorum.bilgisayarcılar kesin bir şey söyleyemiyor siber suçlar pzarlamasını yapanların peşinde nasıl açığa çıkartabilirim inanın ki bilmiyorum

Back
X