Eşim

lolilo

Guru
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
207
7
318
Isparta
Size hemen konuya girerek başlamak istiyorum. Eşim bir konuşmamızda bundan 5 yada 6 yıl önce başına gelen bir olayı anlattı. Sevgiden bahsederken beni çok sevdiğini bir kaç yıl önce oldukça varlıklı bir kadının kendisine musallat olduğunu ama onun kabul etmediğini söyledi. Ben anlayışlı olucam lütfen anlat falan derken kadının adından birlikte ne yaptıklarına kadar herşeyi anlattı. Kadınla el ele tutuşmuş sarılmış kadın arabasıyla onu almış o sırada ben aramışım ürkmüş. Kadın arabada onu öpmüş. Sonra başka bişey olmadan bırakmış ve bir daha arayınca kadın,o terslemiş ve kadını uzaklaştırana kadar uğraşmış diye anlattı. Geçmiş gitmiş olay sorun etmiycem dedim ama içim içimi yiyor. Sana anlatmak zorunda değildim hepsi bu kadardı falan diyor fazlası olsa anlatırmıydım dedi ama gerçekten kötüyüm. Çıkamıyorum işin içinden. Kadına ulaşıp sorsam olayları yeniden alevlendirir miyim. Yoksa susup beklesem mi bilemedim.

Neden anlayışlı olucam anlat dediniz ki bu kötü olmuş ben olsam dayanamazdım böyle bi itirafta bile

5-6 yil mi once bir iki yil mi?

ne kadarlik evlisiniz?

adam ogrenme ihtimaliniz yokken anlatmis size, bence bunun bir degeri olmali,
elbette affetmek/sindirmek kolay degildir, yapin da diyemem, ben olsam ne yapardim onu da bilmiyorum gercekten.

ama hata yapmis, hatasini gelmis anlatmis, bir degeri olmali diye dusunuyorum.
en azindan ayrilacaksan da saygiyi kaybetmeden ayrilmak gerek boyle birinden.

Zamanında yediği hurmalar bugün belliki tırmaliyor.
Bir şekilde günah cikarmak istemiş gibi..
Ben sanırım bu konuyu uzatır olay çıkarirdim..Böyle konular öyle kolay değil açılıp konuşulması.
Ne alaka derim yani ?
Ve gözüm kesinlikle üzerinde olur..
Bu arada zaten eminim sadece sarılmıştır.:işsiz:

Kısacası sizi aldatmış. Bence 5 yıl sonra gelip günah çıkarmasının amacı da masum değil. Belki de kadın bir şekilde size ulaşıp bunları anlatmak istedi, eşiniz de ondan önce kendisinden kendi versiyonuyla anlatmak istedi.
Çok afedersiniz ama eşinizin yerinde bir kadın ve karşısında bunları yapan varlıklı bir adam olsaydı o kadın para yemekle, *rospulukla eleştirilirdi.
Aldattığı yetmemiş bir de kendini pazarlamış resmen. Ayrılmayı düşünmüyprsanız ne kadını arayın ne de eşinizle bir daha bunu konuşun, hiç olmamış gibi kapatın konuyu. Yoksa hazmedilecek gibi değil.

Ben olsam böyle bir şeyi bilip bir şey yokmuş gibi davranamazdım, 5 yıl önce bile olsa aldatmış. Uzun süre tripli olurdum herhalde elimde olmadan, lafının ederdim çokça, laf sokardım. Keşke anlattırmasaydınız, herşeyi bilmemek bazen daha iyi.

Yani aldatmış mı ?

Çok zaman geçmiş ya kaldıramayacaksanız ayrılacaksınız ya da bilmiyorum.

Back
X