Eşim

Arkadasim senin tum konularinda esinle alakali. Diğerlerini sildirdin mi bilemem ama, surekli buraya gelip esini sikayet ediyorsun. Yok babama hesap odetti israr etmedi, yok bu ay ödemeler cok deyince parama göz koyma dedim kufretti. Esinin aslinda anlattigin gibi bir sorinu yok bence senin sorunlarin var. Gelmis bininci kez esinle alakali konu açmışsın

Kızlar esimle bu aralar bir kaç gündur bro demeye başladik birbirimize. Sizce bu tuhaf mi.
Bebegim askim cicimlide konusuyoruz ama bazande bir iki gundur bro laşiyoruz sizce yanliş mi.
Ilerde siknti olurmu
la havle vela kuvvete

Ben eşime bazen bacım diyorum. Evvet doğru duydunuz bacım diyorum. Bazen bacikom diyorum. Gardaş dediğim de oluyor.

Evliliği sizin kadar ciddiye alabilmek için hangi kuruma başvurmam lazım?

Demekki eşiniz artık sizi eşi, kadını, dişil bir varlık olarak değil mahalle arkadaşı, kankisi, brosu olarak görüyor.

Kızlar esimle bu aralar bir kaç gündur bro demeye başladik birbirimize. Sizce bu tuhaf mi.
Bebegim askim cicimlide konusuyoruz ama bazande bir iki gundur bro laşiyoruz sizce yanliş mi.
Ilerde siknti olurmu
Tertip demedikçe sıkıntı olmaz sanırım.

Ya allah başka dert vermesin..
Biz sizin evliliğinizin dinamiklerini ne bilelim bacım. Nasıl hoşunuza gidiyosa onu deyin. Akım akım değiştirirsiniz hitaplarınızı ne olacak yani?
Şimdi taşlanmayayım ama bizde aşkım balım böceğim de deriz hıı oldu iqsuz musun da deriz birbirimize. Hatta geçende unuttu yine bi olayı dedeciğim b12 vitamin zamanın gelmiş dedim.
Evliyiz diye de bu kadar takılınmaz ki hitaplara.
Ne istiyosan onu de.

Bro brother in kısaltılımı yani kocana Kardeşim oda sana bacım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…