Eşim

Herkese hayırlı akşamlar hanımlar
Benimde bir derdim var sizinle paylaşmak istedim umarım beni anlayıp güzel cewplar yazarsınız...
Eşim akademisyen olduğu için haliyle bayanlarla muhattap oluyor vede bu benim canımı cok sıkıyor ...neyse konuya geliyim ...bulunduğumuz yere yeni taşındık yeni uni yeni öğrenciler derken eşime hep mesaj geliyor nerde olursak olalım muhakkak cewp verir yine her zaman olduğu gibi telefonunu karıştırdım kadının biri gün içerisinde her saatte ders ile alakali mesaj atiyor ama her saatte. çenesi açıldı mi kapanmayan türden. Bugünde yazmış bide bana piskopat piskopat konuşma derler diye eşimde bişey yazmamis sizce ne amaçla bunu yazdı
Akademisyenler ogrencileriyle saat basi mesajlasmak zorunda degilki doktorlara bile belli bi saatten sonra ulasamiyosun

Mesaj atan kadın iş arkadaşıysa ve işke ilgili bi sorun varsa olabilir ama keyfi bir mesaj ise veya öğrenci ise bence de olmamalı
Bende bu işin içindeyim sınavlar dersler savunmalar tezler derken birçok kişiyle muhattap olmak zorunda kalınıyor ama bu demek değil ki gecenin bir yarısı öğrenci eşinize mesaj atsın
Mail var öğrenci bilgi sistemi var mesafeyi ayarlamak insanın kendisiyle alakalı

Bence kıskanılacak bir şey yok, öğrencilerin bazen acil sorular sorması gerekiyor bu yüzden kadın erkek farketmeksizin eşinize mesaj atabilirler. Ancak burada ki ince çizgi şu, bu kişi erkekte olsa rahatsızlık verici bir durum, kıskançlık açısından değil saygı açısından. Biz de öğrenci olduk, çok zor durumlarda tek tük mesajla hocalarımızı rahatsız ettik. O kadının sanki eşiniz ona özel çalışıyormuş gibi rahatsız etmesi saygısızlık. Ama bakın eşiniz cevap atmayarak mesafesini korumaya başlamış. İçiniz rahat olsun.

Numarası öğrencilerde neden var anlamadım. Bir durum olursa hocaya mail atılır benim bildiğim ne alaka whatsapp falan. Hiç bir hocamın numarası yoktu bende. Bi de şu kocalarınızı hint kumaşı sanmayın lütfen ya :))

Herkese hayırlı akşamlar hanımlar
Benimde bir derdim var sizinle paylaşmak istedim umarım beni anlayıp güzel cewplar yazarsınız...
Eşim akademisyen olduğu için haliyle bayanlarla muhattap oluyor vede bu benim canımı cok sıkıyor ...neyse konuya geliyim ...bulunduğumuz yere yeni taşındık yeni uni yeni öğrenciler derken eşime hep mesaj geliyor nerde olursak olalım muhakkak cewp verir yine her zaman olduğu gibi telefonunu karıştırdım kadının biri gün içerisinde her saatte ders ile alakali mesaj atiyor ama her saatte. çenesi açıldı mi kapanmayan türden. Bugünde yazmış bide bana piskopat piskopat konuşma derler diye eşimde bişey yazmamis sizce ne amaçla bunu yazdı
O konuşmadan öncesi silinmiş sanırım, amacın ne olduğunu ancak eşinize sorarak öğrenebilirsiniz.

Bu kadar işkillenmeyin,eşiniz diyebilir mesaj atmayın kişisel telefonuma sürekli diye... ya da siz yanındayken yazabilir. ama sürekli mesaj yazması enteresan. Demek ki eşiniz de tölerans gösteriyor. Dikkat edin lütfen,öğrencisi için eşinden ayrılan bir hocam vardı benim de... dikkat edin.

Telefon karıştırmak neden anormal birşeymiş gibi algıladın Onu da anlamadım

Çünkü anormal.

Eşiniz önceden bir şey yazmış ki kadın öyle bir cevap vermiş. Eşinizin yazdığı şeyi göremediğinize göre silmiş.
Ya bir şeyler karıştırıyor ya da ne kadar kıskanç olduğunuzu bildiği ve bezdiği için telefonunu temiz tutmaya çalışıyor.

Back
X