- Sıcağı sıcağına yaşadığım olayı anlatmak istiyorum size...Şaka gibi...Konu sevmediğimiz bi insandan açıldı açanda eşim...Konunun içeriği önemli değil şöyleki; Eşim eve geldi iş ile ilgili bağlantısı olan “sevmediğimiz” kişi ile ilgili bişey söyledi...Ben de hem şaşırdım hemde yüzüm düştü...Çnkü bu kişi yüzünden vakti zamanında çok üzüldüm eşimle çok sorun yaşadık...Bu arada ben ne kadar sevmiyosam eşimde sevmez ve herdefasında dile getirir...Mecburi görüşüyorlar daha önce dükkan açmışlardı birlikte onunla ilgili hala devam eden para meseleleri var aralarında..Benim yüzüm düşünce eşimde sana ne oluyo ki surat asıyosun dedi...Bende bu adamı hiç sevmediğimi (eşimin anlattığı olay adamın bizimle ilgili söylediği bişey) nasıl öyle bişey söyler falan dedim kızdım...ben senin üzülmeni sıkılmanı istemiyorum hemen surat yapma huzur kaçmasın dedi..Ben de ona surat yapmadığımı o adamı sevmiyorum diye tekrar tekrar söyledim sana değil tepkim ona dedim..Derken sesi yükseldi bana..Niye yükseliyosun elin adamı için beni uyarırken sen yapıyosun dedim öyle saçma sapan yarımsaatten fazla tartıştık şimdi küstü gitti içerde telefonuyla uğraşıyor...Ne zaman bu adamla ilgili bişey olsa biz kavga ediyoruz ilginç bi şekilde ama konu adam değil tamamen eşimin böyle konularda ki tavrı...Benim sinir olduğum şey niye benim üzülmemi istemezken o beni üzüyor herdefasında?huzur kaçmasın diyor küsüp içeri giden kendisi...bana sesini yükselten kendisi...konu arasında bencilsin diyen de kendisi...Ben tepki verirken birine sana mı sorucam dedim adama tepki veriyorum sana ne oluyo diyorum...Eşim herşeyi kendine çeviriyor kavga etme şöyle yapma derken aslında kendi benimle kavga ediyor..Açıklamama rağmen hayır sen bana surat yapıyosun diyor...Benimle aynı anda konuşuyor hiç dinlemiyor beni bastırmaya çalışıyor...Seven insan anlamaya dinlemeye çalışır bak sen beni suçlarken bile ben seni dinliyorum diyorum yine de umrunda değil beni suçluyor her konuda sen böyle yaptın şöyle yaptın senin yüzünden oldu...Herzaman böyle...Çok iyi insan çok sever beni iyi hoşta asla bi konuyu konuşamıyoruz...Aranızda böyle benzer durumlar yaşayan var mı?Çok yoruyor beni...