Esim..

Iyi akşamlar. Konum yine benzer aslında. Yazmak istedim.aslında şu an uyumam gerekiyor ama. Kafaya taktığım için.Şimdi benim 3 aylık bebegim var.. zor bir bebek gazi uyuması çok zor. Yanı tüm gün bebekle ilgileniyoruz. Eşim öğretmen bebeğim de mayısta doğduğu için doğdugundan beri birlikte ilgileniyoruz. Dışarıdan bakınca güzel. Ne güzel eşi bebekle ilgileniyor denir.. yalnız eşim benimle hiç ama hiç ilgilenmiyor. Bir güzel soz bi sarılma öpme yanı normal eşlerin yaptığı seyler yok cinsellik de haliyle olmadi tabi
Ha neden yok onu da soylıyım. Bebek uyurken eşim bebegin başından ayrılmiyor sürekli sallıyor 1 saat uyursa 1 saat 2 saat uyursa 2 saat. Geceleri uyumaya gidiyor esim gece emip uyuyor bebeğim..
Biraz salla artık dalınca bırak diyorum yok uyanır diyor bikac kere gündüz uykusunda uyandığı için..akşamları derin uykuya geçiyor uyur artık diyorum yok sallıyorum ben iyiyim böyle diyor.
Haliyle eşim tüm gün evde olmasına rağmen birbirimizi görmüyoruz.. bana günde 5 dksini bile ayırmıyor.
Yemek yedin mi
Su iç.sutun olsun.
Süt çayını içtin mi
Bana kurduğu cümleler bunlar sadece. Ikgikeniyir işte benimle.
Bunları söyledim msj yazdım rbbekyrn vakit yok dedi bana
Şimdi bebeğimiz var diye ben hiç bir şekilde beklentim olmasın mi
Bebekler sürekli sallanmadan da uyumuyor mu ben ni yanlışım.
Herseyi gectim cocugu uykuda bile sallamaya alıstırdıysa, okullar acılınca ne yapacakszınız?
Ögle arası gelip sallamaya devam mı edecek.
Basınıza yok yere is cıkarmıs,bunu sonlandırın.
Diğer konuda tabiki bahane sunuyor size.
Nedenini acık acık konusmanız lazım.

malesef gerçekler :KK43:

bizler bebek doğurduğumuzda , bebek bakmak için sabır sevgi için gerekli hormonlarda salgılanır. erkekte bu hormonlar yoktur. erkek ,bebek bakımındaa tabbki yardım etmeli ama bazı durumlarda erkek çok çoçouk baktığında , darlanıyor. bazı erkekler severek yapıyor, sevmeyen erkekeğe sıkıntı .
Kadin cinayetleri de malesef gercek napalim kaniksayip normallestirelim mi ? Bu nasil bir dusunce tarzi anlayamadim. Baba olmak erkege mahsus bir durum degil mi ? Bebek bakmayi da iceriyorsa erkekler pekala bunu yapabilirler. Dogalarinda yoksa da cocuk yapmayiversinler o tarz erkekler.
Kadinlar da "darlaniyor" emin olun. Yemek yapmak, camasir makinesini kullanmak, utu yapmak vb beceriler sanilanin aksine kadinlara dogustan yuklenmedigi gibi annelik de dogustan yuklenmiyor. Neymis bebek rahme dustugunde kadin anne olurmus da erkek cocugu kucagina alinca hatta cocuk konusmaya baslayinca baba olurmus. Olmasin yav zahmet olmasin cocuk 18 yasina gelince yapar babaligini.
İki yetiskin kendi hur iradeleriyle dunyaya bir cocuk getirmeye karar veriyorlarsa o cocugun maddi manevi bakimi o ikisi kisiye aittir. Ebeveyn diyoruz yani anne ve baba.

Erkepin doğasında bebek bakmak yok, yeni nesil bakıyor ama ağır geliyor bence. Çğnkü atalarımız bebek bakmamış, avcılık yaopmış. Eşiniz bence çok ilgili suyunuza kadar düşünğyor. Sevgi bazen söylenmez gösterilir. Erkek arkadaşlarıyla gezmiyor
Bu kafayı gercekten anlayamıyorm
Benim etrafımda bu modelin bi değisik versiyonu var,
Calıstıgım icin vardiyasına göre yarım gün esim bakıyor ayda 15 gün.
Babanneyle birlikte esim ilgileniyor genel olark kvdem yaslı oldugu icin.
Kvdem dahil herkes kızımın esime olan düskünlüğünü,babayı daha cok görüyor diye acıklıyor.
Cıldırmalk
Esit görüyorz halbuki
Öglen 14.00 den sonra aksam 21.00 a kadar benimle ,gece beraber yatıyorz,cmrtsileri beraberiz ama babası daha cok bakıyor oluyor.
Hee önemli mi bunu demeleri değil.
7/24 de babası bakar yeri gelir.
Bu bi eziklik,bi dogası dısı olay değil
Ben anneysem o da baba.
Bakıyor diye bunu bile kadına ezici güc olarak kullanıyorsunuz ayıp.

Bir değil iki değil hafif hafif sallasa bile 1 - 2 saat sallamak nedir?

Öncelikle eşiniz minicik bebeği böyle sallamanın ne kadar zararlı olduğunu biraz araştırsın, okusun.

Sizden kaçmak uğruna cahil cahil davranarak bebeği telef etmesin.

Back
X