Eşim

Rumuzzzx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
34
8
1
Arkadaşlar hepinize merhaba . Canımı sıkan o kadar boktan bir konu var ki . Lütfen yorumlarınızı bekliyorum . Ben evliyim ve 9 aylık hamileyim son zamanlarım. Geçen hafta annem geldi 1 hafta boyunca evi temizledik doğum temizliği yaptık annem şeker hastası yorula yorula yaptı kadıncağız bana yardımcı olmak için ben zaten hak getire tül astım onu yaptım bunu yaptım evim çpk büyük o yüzden herşeyi anneme yükleyemezdim . Neyse gelelim olaya ev temizlendiği için bende evi haliyle düzenli tutmaya çalışıyorum çünkü heran doğum başlayabilir misafir falan için değil he bebeğim için temiz olsun diye. Eşim dağıtıyor yani çorabını bile yerden kaldırmaz ses etmiyorum yapıyorum inanın hiç oturmuyorum gocunmuyorum da . Benim eşimin bir yeğeni var 2 yaşında görümcemle altlı üstlü oturuyoruz çok severim kızını gelir bize evi dağıtır doğacak kızımın odasında oyuncaklarla oynar asla gocunmam bişey demem çok severim onuda yatakların altından topları alırım dağıttıklarını toplarım. Ama asıl problem benim eşim yeğenini alır indirir aşağı çocuk çocuk hareketler eşyalarıma zarar verdiriyor bide arkasından gülüyor geçen birşeyi koparttırdı ses etmedim kurumuş güllerim var onları hep dağıtmışlar yani ben onları özenle saklıyorum ve artık yoruluyorum halim yok yani zor nefes alıyorum . Neyse dün yine geldi yeğenini alıp bu defa da bebeğimin odasında tüle astığım aparatı koparmışlar bide gülüyor gerçekten çok üzüldüm tabiki küçücük kıza bişey demedim öptüm onu ama yanında eşim var hiç mi acımıyorsun sen hamile eşine yardımcı olman gerekirken köstek oluyorsun eğleniyorum artık ciddi zorlanıyorum. Hadi diyelim oraları birşekilde toparladım ya sen benim özenle hazırladığım şeyleri neden göz göre göre bozduruyorsun ? Surat astım o daha çok surat astı bir tavırlar görmeniz lazım . Uzun oldu biraz kusura bakmayın ama haklı değilmiyim Allah askına ben yüz verdim zaten buna bu kadar

Insan nasil bu kadar düşüncesiz olabilir eşin ayri gorumcen ayri kendi de o yollardan gecti bilmesi lazım son ayına gelmişsin ne diye cocugu gonderiyor alıştırma musait olmadığını belirt yarin birgun bebek doğunca tüm düzenin değişecek gecen gündüzün olacak oyle surekli gelmesin

Erkeklerin bir çoğu anlayışsız ile ne alakası var, gerçekten? Adam bir şeyleri kırıp pisletip gülüyor, resmen ruh hastası.

Bu adam size koca değil, musallat olmuş. Hep mi böyleydi yoksa bebeği falan mı istemiyor, annenizi mi sevmiyor, kendiyle mi problemli?
Hiçbiri elbette gerekçe değil ama ben o psikolojide olsam aklımı kaçırırdım. Ne denir ki bu durum için inanın bilmiyorum.
Sabırlar diliyorum size. Yalnız hiç mi tepki göstermiyorsunuz? Ben olsam o evi o adamın başına yıkarım. Madem çocukla beraber eşiniz yapıyor, en azından siz yakıp yıkın ortalığı da içiniz soğusun.
Deli deliyi görünce değneğini saklarmış. Belki susar oturur.

Erkeklerin bir çoğu anlayışsız ile ne alakası var, gerçekten? Adam bir şeyleri kırıp pisletip gülüyor, resmen ruh hastası.
ay ben yorumun devamını getirecektim, sonra bu tarz bir adam için yazmaya bile değmez diye yazmadım. Taslak olarak kaydetmiş. Diğer yorumu yazınca otomatik eklemiş. ruh hastası diyemem ama belli ki anlayışsız, sorumsuz hödüğün teki.

Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. Eve eşyaya bu kadar takılmayın, kendinizi üzmeyin, son zamanlarınız gebelikte olabildiğince dinlenmeye çalışın. Eşiniz düşüncesiz, zaten bir erkeğin sizin şu anda çektiğiniz sıkıntıyı anlamasına imkan yok, kendisi yaşamıyor çünkü. O yüzden bebeğinize ve kendinize odaklanın, ev işinin sonu yok zaten germeyin kendinizi ve lütfen bu kadar ağırlaşmışken tüldür perdedir bu tür işler yapmayın, allah korusun başınıza bir kaza gelmesin. Sağlıklı doğumlar dilerim

Neden çocuk odasını kilitlemiyorsunuz?
Çocuğa 1 tane oyuncak verin oynasın işte
Eşiniz baba olma ehliyetini alamamış daha ne yazık ki
Ben olsam onun değer verdiği birşeyi kırar ya da yırtar sonra pis pis gülerdim hmm eğlenceliymiş gerçekten bunu daha sık yapmalıyım derdim
Denge fakiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…