• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim…

Suan ben böyle bir durumda oldugumu dusunmuyorum. 4 aylik evliyim. Ve duzelebilcek birsey oldugunu dusunuyorum. Sadece nasil duzeltebilirimi soruyorum. Bosanmak en son caredir ama anlasılan sizin gozunuzde hemen ilk care birakip gitmek.
Ya adam size topluluk için şşş höee diye sesleniyor siz düzeltmek diyorsunuz 😬 sıfırdan eğitmek lazım yani şu adamı, gerçekten kendinden eğitilmişi yok muydu çevrenizde

Daha yeni sayilacak bi evlilik, eey sstt seklinde hitap bicimi. Yani insan ve kadin oldugunuzu unutmus sanirim. Hatirlatin. Tekil takilin onunla ilgilenmeyin dediklerini duymayin ama bunu gulec bi sekilde yapin. Cepte gorme sendromu sanirim.

baştan böyleyse düzelir sanma hiç daha beter olur alışkanlık girecek işin içine çünkü. boşan demeyelim de ne diyelim .? 4 aylık evli adam böyle mı olur?

Suan ben böyle bir durumda oldugumu dusunmuyorum. 4 aylik evliyim. Ve duzelebilcek birsey oldugunu dusunuyorum. Sadece nasil duzeltebilirimi soruyorum. Bosanmak en son caredir ama anlasılan sizin gozunuzde hemen ilk care birakip gitmek.

sizinki kendinizden çok karşınızdakini sevmek oluyor. düzelebilecek birşey olmadığını anlayana kadar uğraşacaksınız üzüleceksiniz duygusal istismara maruz kalacaksınız. boşanmanın son çare olduğunu düşünüyorsanız bu adamı böyle kabul edeceksiniz. düzelmeyecek çünkü sizi sevmiyor.
şimdi bu yorumda size sert gelmiş olabilir çünkü aşıksınız ve umudunuz var.
ama sizin aşkınız sonucu değiştirmez.

Merhaba; ben genellikle eşimin ilgisizliğinden şikayetçi biriyim. Lutfen konuyu okuduktan sonra bosanma gibi olumsuz önerilerde bulunmayin. Sadece dogru bir tavsiye istiyorum. Esimin ust uste bir suru ailevi problemi oldu. Maddiyat ile ilgili.. hepsinde yaninda oldum destek olabilecegimizi söyledim. Tatil satin almistik Hemen ardindan bir cenaze oldu (eşimin akrabasi). Herneyse tatili iptal edelim dedim yok dedi. Atlattigini düşündüm çünkü keyfi yerindeydi. İsine gitti geldi vs vs. Aradan zaman gecti tatile geldik. Biz bir kac aylik evliyiz nereye gitsek napsak benimle ilgilenmiyor. İlgiden kastim mic mic olmak değil. Yuzume bakmaz etrafla ilgilenir sigara icer alkol içer. Böyle cani istediğinde cok keyifli olur sohbet eder. Ama sohbet etmiyor. İlgi yok. Millet icinde eyy sstt diye konusuyor benimle falan. Herneyse denizdeydim denize gel dedim yok bira ociyorum falan dedi. Ben denizde tek yuzup ciktim ciktigim gibi o girdi. Bende sinirlendim artik senin sorunun ne dedim. Cenazem var saygi duy dedi bana. Halbuki gayet iyiydi cenaze onu üzdüyse benimle neden paylasmiyor. Benden o konusmadan surekli onu anlamami bekliyor. Herneyse tartistik. O kadar inatci biriki cocuk gibi triplere girip 2 gun tatildr muhattap olmadi benle. Bana istedigim ilgiyi gosteremezmis. O böyleymiş. Yemin ederim ben cicek bocek mic mic isteyen kadinlardan degilim. Bi yuzume baksin sohbet etsin ici cekilmis resmen. Ama bu bana boyle. Telde biriyle konusunca gayet iyi. Bana gelince cenaze gundeme geliyor. Bu konu uzerinden girdim ama esim genelde ilgisiz biri. Eli ayagida duzgun biraz kendini begenmis ego sahibide biri. Ama onun hayatinda o asla yanlis yapmsz. Parmak hep beni gosterir.
İster flört olsun ister evlilik, bir ayağın eşiğin içinde diğer ayağın eşiğin dışında olacak. Seni garanti gören erkek böyle yapar. Bana da çok yaptı kendimle ceza verdim. Şimdi aklı başına geldi. Geç olgunlaşıyo bunlar

İyi korun çocuk yapma sakın. Şuan değişir diye bi umudun var ama maalesef değişmez ve düşünmeye bile korktuğun boşanmayı o gerçekleştirebilir çünkü sana karşı bi sevgisi olmadığı belli.

Hayir ilgiliydi baya iltifat eden falan

Evlilik öncesi cinsellik var mıydı? Evlilik sonrası yaşadıysaniz cinsellikte mi sıkıntı var acaba diye düşündüm, belki farkında değilsiniz.

Ben kimsenin imza atilir atılmaz bambaşka biri olacağını düşünmüyorum ama illa yok evlenmeden önce çok ilgiliydi diyorsanız ve bu ilgi evlenince durduk yere kesildiyse bir umduğunu bulamamak olmuş olabilir mi acabaaaa

Adamın çok mu üstüne düşüyorsunuz?

Merhaba; ben genellikle eşimin ilgisizliğinden şikayetçi biriyim. Lutfen konuyu okuduktan sonra bosanma gibi olumsuz önerilerde bulunmayin. Sadece dogru bir tavsiye istiyorum. Esimin ust uste bir suru ailevi problemi oldu. Maddiyat ile ilgili.. hepsinde yaninda oldum destek olabilecegimizi söyledim. Tatil satin almistik Hemen ardindan bir cenaze oldu (eşimin akrabasi). Herneyse tatili iptal edelim dedim yok dedi. Atlattigini düşündüm çünkü keyfi yerindeydi. İsine gitti geldi vs vs. Aradan zaman gecti tatile geldik. Biz bir kac aylik evliyiz nereye gitsek napsak benimle ilgilenmiyor. İlgiden kastim mic mic olmak değil. Yuzume bakmaz etrafla ilgilenir sigara icer alkol içer. Böyle cani istediğinde cok keyifli olur sohbet eder. Ama sohbet etmiyor. İlgi yok. Millet icinde eyy sstt diye konusuyor benimle falan. Herneyse denizdeydim denize gel dedim yok bira ociyorum falan dedi. Ben denizde tek yuzup ciktim ciktigim gibi o girdi. Bende sinirlendim artik senin sorunun ne dedim. Cenazem var saygi duy dedi bana. Halbuki gayet iyiydi cenaze onu üzdüyse benimle neden paylasmiyor. Benden o konusmadan surekli onu anlamami bekliyor. Herneyse tartistik. O kadar inatci biriki cocuk gibi triplere girip 2 gun tatildr muhattap olmadi benle. Bana istedigim ilgiyi gosteremezmis. O böyleymiş. Yemin ederim ben cicek bocek mic mic isteyen kadinlardan degilim. Bi yuzume baksin sohbet etsin ici cekilmis resmen. Ama bu bana boyle. Telde biriyle konusunca gayet iyi. Bana gelince cenaze gundeme geliyor. Bu konu uzerinden girdim ama esim genelde ilgisiz biri. Eli ayagida duzgun biraz kendini begenmis ego sahibide biri. Ama onun hayatinda o asla yanlis yapmsz. Parmak hep beni gosterir.
Daha yeni evlisiniz ve bu adam bu davranışları sergiliyor.Hiç normal değil, boşanmayacaksanız bir ömür boyu çekeceksin.Değişmez, bu sizin tercihiniz.

İster flört olsun ister evlilik, bir ayağın eşiğin içinde diğer ayağın eşiğin dışında olacak. Seni garanti gören erkek böyle yapar. Bana da çok yaptı kendimle ceza verdim. Şimdi aklı başına geldi. Geç olgunlaşıyo bunlar
Nasil yaptiniz bahsedermisiniz

Sadece nasil duzeltebilirimi soruyorum.
Düzeltemezsiniz maalesef.
Üstelik bir kötü haberim daha var; daha evliliğin ilk aylarında böyle ilgisiz olan adam, giderek daha da ilgisiz olur. Sizin şu an gözünüzün birbirinizden başkasını görmemesi gerekiyor, ilk aylarınız.. Etrafınızda pervane olması gerekiyor, size kraliçeler gibi davranması gerekiyor filan. Sizinki aniden 20 yıllık evliliğe dönüşmüş.

Boşanma demeyin diyorsunuz. Peki napalım çekin bunu bir ömür.
Ama en azından çocuk yapmayın. Çünkü çocuğa da böyle davranacak...

İster flört olsun ister evlilik, bir ayağın eşiğin içinde diğer ayağın eşiğin dışında olacak. Seni garanti gören erkek böyle yapar. Bana da çok yaptı kendimle ceza verdim. Şimdi aklı başına geldi. Geç olgunlaşıyo
Gayet haklı olduğum bir konu vardı. Onu bana haksızlık yapmaması konusunda uyardığım bir konuydu. Ve aynı konudan haksızlık yaptığı bir gün evi terk ettim. Ailesi dahil kimse ile konuşmak istemediğimi söyledim. Defalarca aradı umrumda olmadı. Ona hayatımın ondan ibaret olmadığını gösterdim. Sonuç olarak düzeldi. Bir de çok üstüne düşünce şımarıyolar ben gün içinde de pek aramam, ya da bir yere gidince arayıp darlamam. Kendim de bir yere gidince aramam pek yani

Ne kadar süre birliktelikten sonra evlendiniz? Bir yıldan kısa mıydı?

Tatilde sizi yok saymış ,hiç muhabbet bile etmemiş.
Ve siz orda g… gibi bırakıp dönmediniz. .üzücü….
Sevmeyen insan davranışları bunlar .
Acaba uzun süreli bir ilişkiden çıkıp mı sizinle evlendi, pişman mı oldu ?
Yani pat diye bi insan 360 derece niye değişsin ki ?

Back
X