Eşim

14 Temmuz 2023
İyi Akşamlar 3 4 aydır hayatımda biri var ben onla olmaktan çok mutluyum ama aramızdaki yaş farkını sorun ediyor benle dışarda görüşmek istemiyor on yaş var aramızda ben minyon tipliyim o biraz olgun benim size sormak istediğim hayatında çok kadın girmiş birşeyler yaşamış birlikte ev paylaşmış şimidide benle evliliği düşünüyor söylüyor ama gün içinde beni hiç aramıyor mesaj bile atmıyor 24 saat çalıştığı için yoruluyorum diyor sizce ne yapmam lazım uzak mı durmam lazım mı

Ben 31 yaşındayım o 39 yaşında teşekkür ederim

6 Ağustos 2023
İyi akşamlar ben birşey sormak istiyorum uzun zamandır sevdiğim biri vardı sevgili olduk bana iyi davranıyor beni arıyor soruyor değer veriyor ama maddi durumu iyi değil dışarı çıktığımızda her şeyi ortak ödüyoruz o yemek ısmarlarsa ben çay ısmarlıyorum ama bazen yanlışım yapıyorum düşünüyorum onada diyorum çalışırım bende birlikte başarırız ama ailem biraz problem çıkarıyor bende karşı geliyorum sizce ne yapmam lazım

32 31 yaşındayız askeri ücret alıyor

24 Ağustos 2023
iyi akşamlar size bir sorum var 1.5 Yıldır erkek arkadaşım var ama bugün öğrendim ki icra da borçları var ve çalışmayı sevmiyor gibime geliyor sizce ne yapmam lazım

Denilince söz dinlenmiş 🤣

2 Eylül 2023
Arkadaşlar 1 hafta önce ailemden gizli nikah yaparak evlendim eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Ama ayrı evlerde yaşıyoruz o ailesiyle bende ailemle ama dün bana çok yüksek sesle bağırdı ben meraklı biriyim dün yolda giderken 13 yaşındaki çocuk kıza sie git diye duvara yapıştırdı bende çocuğa sert bir şekilde baktım oda bana sen niye bakıyorsun beni onlarla kavgamı ettireceksin dedi tabikide herkes baktı konuşmuyor um onla özürdiledi benden yaptığım hataydı diye dün akşamdan beri ağrıyor beni

Yıldırım nikahı
Resmî nikah dini nikahta kıydırdık

Üç erkeği aynı anda idare ediyorsunuz sanırım. Diğerlerinden biriyle kınayı öbürüyle de düğünü yapın bari.

14 Temmuz 2023

6 Ağustos 2023

24 Ağustos 2023

Denilince söz dinlenmiş 🤣

2 Eylül 2023

Yıldırım nikahı

Üç erkeği aynı anda idare ediyorsunuz sanırım. Diğerlerinden biriyle kınayı öbürüyle de düğünü yapın bari.
Hem çalışmayı sevmiyor diyor başka yerde bir baska yerde 24 saat çalışıyor yazmış

Back
X