• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim

Arkadaşlar 1 hafta önce ailemden gizli nikah yaparak evlendim eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Ama ayrı evlerde yaşıyoruz o ailesiyle bende ailemle ama dün bana çok yüksek sesle bağırdı ben meraklı biriyim dün yolda giderken 13 yaşındaki çocuk kıza sie git diye duvara yapıştırdı bende çocuğa sert bir şekilde baktım oda bana sen niye bakıyorsun beni onlarla kavgamı ettireceksin dedi tabikide herkes baktı konuşmuyor um onla özürdiledi benden yaptığım hataydı diye dün akşamdan beri ağrıyor beni
Ne güzel evlatsınız ya.. Ailenizden gizli nikah kıyıyorsunuz.. Sonuç ne olacak kaçacak mısınız?

Evlatla sınanmak zor.. Besle, büyüt, terli atletini değiştir, gece kalk nefes alıyor mu diye bak çocuk gitsin gizli nikah kıysın.

Resmi de olsa fark etmez. Dinen geçerli değil. Ekstra olarak da evlilikte kadının arkasında bir aile olması önemlidir aynı evde olmayacaksan nikahın bir anlamı yok. Bir kaç saat buluşup sevişerek evlilik olmaz. Hayal aleminden çıkın.

Bir erkek kadina gizli nikah kiydiriyorsa 99,999999% sonradan bir sürü 💩💩💩💩 olaylar oluyor. Insallah o kücük 💩suz gruzpdasindir. Kim kimi duvara yapistirdi anlamadim. Ama ikinizden biri de bir cocuga el kaldirdiysa insallah biri sikayetci olur
13 yasindaki cocuk , kizi duvara vurmus buda cocuga bakmiş 😄 bacım evlenmişsin hayirli ugurlu olsun Allah bir yastikta kocatsın simdi sana neyin aklını verelim anlamadım ben

Yaşında inandırıcı değil haberin olsun. Belli bir yaşı almış olgun insanlar kimseden çekinip nikah saklamaz. İnandırıcı gelmiyor

Arkadaşlar 1 hafta önce ailemden gizli nikah yaparak evlendim eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Ama ayrı evlerde yaşıyoruz o ailesiyle bende ailemle ama dün bana çok yüksek sesle bağırdı ben meraklı biriyim dün yolda giderken 13 yaşındaki çocuk kıza sie git diye duvara yapıştırdı bende çocuğa sert bir şekilde baktım oda bana sen niye bakıyorsun beni onlarla kavgamı ettireceksin dedi tabikide herkes baktı konuşmuyor um onla özürdiledi benden yaptığım hataydı diye dün akşamdan beri ağrıyor beni
Okuyunca IQ'm ayakkabı numarama kadar düştü yine.
Ayrı yaşayacaksanız niye nikah yaptınız.. Sokakta bile olsanız şiddete tabi ki tepki göstermeniz gerekiyor, "kocanız" 13 yaş çocukla kavga etmekten mi korktu? Kim özür diledi?
Dün akşamdan beri "ağrıyor beni" ne demek?

Bu gizli nikah dini mi belediye mi ve ailenizden neden gizli
Sözde eşiniz de 13 yaşındaki çocukla kavga etmekten korktuğu için bir kiza yapılan şiddete sessiz mi kaldı yani ne kadar vicdanlı merhametli bir sözde eş bulmuşsun aferin sana 👏

Konularınız hep yalan dolan. 1.5 ay önce 3-4 aylık ilişkim var diyip, sonra 1.5 yıldır erkek arkadaşım var diyorsunuz. Aramızda 10 yaş var, o bunu sorun ediyor dışarıda görünmek istemiyor derken, yaş farkı 8e iniyor ve nikah kıyılıyor...!
KK da boyle konular acinca size para mi veriyolar arkadas bari tutar dali olsun bir konu digeriyle celisiyor
Bundan sonra herhangi bir konuya cevap yazıp kendimi yormadan önce konu sahiplerinin evvelki konularına bakmaya karar verdim. Aydınlanma için teşekkürler.

Back
X