Eşim

Bosanin yaşınız kaç bilmiyorum ama merdiven silip temizlik yaparak yasayan insanlar var böyle biriyle yaşamaktansa onurlu yaşamayı tercih

Bosanin yaşınız kaç bilmiyorum ama merdiven silip temizlik yaparak yasayan insanlar var böyle biriyle yaşamaktansa onurlu yaşamayı tercih edin
en azından hala insan olup cevap verebilen biri varmış herşeyi göze alıp öyle yapacam artık

Anlattıklarınız gerçek değil gibi.Hayırlı işler demeni aldatma sayan adam nasıl satayım seni diyor.

Bu ekonomik krizde adam iş fikriyle gelmiş ne güzel. Yata yata para kazanırsınız. Bence kabul edin, oradan gelen parayla da senaryo yazım kurslarına gidersiniz.

Yeni üye ve müthiş bir konu.Boyle muhafazakar insanların bu kadar sapitmasi için kusura bakmayın da virüs çıkması lazım baya bı virüs önce eşinize sonra size bulaşan .İyi konu evet

Kurgulardaki mantık hataları canımı sıkıyor.
Şöyle ağız tadıyla okuyamıyoruz.
İçinizin en gerizekalısı yazmasa şunları olmaz mı, bak burda vakit harcıyoruz.
Aranızın en zekisini seçin o yazsın, ötekiler eli ç.künde okumaya devam.
Bakın bilale anlatır gibi anlatıyorum, bi daha yormayın beni.

Konu sahibi birine hayırlı işler dedin diye seni binbir şeyle suçlayan adamın sen onu aldatinca seni öldürmesi rezil edip bosamasi gerekmezmi.Bu kadar aldatan kumar oynayan adama ailen dur demezmi birde bu adam birden nasıl sana böyle şeyler söyler senin imdat diye kacman gerekirken bunları yazman sana garip gelmiyormu

Nasıl başladı, nasıl bitti hiç tutarlı değil.İnanmadığım için tavsiye veremicem tek söyleyeceğim beni aldattı bende hırsa kapıldim aldattım kadar sığ bir düşünce olamaz farkınız yok leşsiniz.

Hem sensiz yaşayamam hem bı yerini aç hem kimseye bakma hem gel bunları yapalım yani imdat diye kaçın madem gerçekse belkide klonlandi ne bileyim ben uzaylılar kaçırdı kocamı diye düşünür insan.Yani o kadar garipki konu .Beyin travması yaşıyor diye düşünürdüm ben kafasını çarptı diye

Yeni üye ve müthiş bir konu.Boyle muhafazakar insanların bu kadar sapitmasi için kusura bakmayın da virüs çıkması lazım baya bı virüs önce eşinize sonra size bulaşan .İyi konu evet
anonim sitelerde böyle şeyler yazanların gerçek istekleri talepleri bu, dışarda Allah Allah içerde euzubillah. Konu sahte ama istekler gerçek.

anonim sitelerde böyle şeyler yazanların gerçek istekleri talepleri bu, dışarda Allah Allah içerde euzubillah. Konu sahte ama istekler gerçek.
Evet. Kalemine güveniyorsan git hikaye sitelerine yaz, yaza yaza toparlar kitaplaştırırsın. Buranın formatı bu değil. Burda geliyo içini döküyo.

Sahte konuda karmaya dahildir.Allah bir dert verir dünyanı şaşarsın derdinle uğraşmaktan tek kelime yazamazsin dalga geçmek için kötüyü çağırmak der eskiler buna.Cümleler hislere hisler gerçeğe dönüşür.Derdin sahtesi bir bakarsın gerçeğe dönüşür . Tabi konuyu bilmem ona demiyorum gerçektir değildir bana geçmedi doğruysa da kaçsın oradan konu sahibi.Ben fake konulara yazdığım tek harfi helal etmeyenlerdenim

Evet. Kalemine güveniyorsan git hikaye sitelerine yaz, yaza yaza toparlar kitaplaştırırsın. Buranın formatı bu değil. Burda geliyo içini döküyo.
Eğer formatın "kadınlar" üzerine olduğunun bilincindeyse "acaba kadınlar ne düşünüyor" mu diyorlar diyecem de erkeklerde o kadar zeka var mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…