Eşim

4 yaşındaki çocuk foto çekilmek istemiyor diye trip atan yetiskinler mi? Ben artık Allah iyilerle falan demiyorum geçerken Allah aklı başında insanlarla karşılaştırsın bu nedir yani ya

Keşke oracıkta deseydiniz sizin yetiştirdiğiniz de ortada diye

Okudukça sinirlendim, sanki bu çocuk tek başına yapılıyor, sonrasında tüm sorumluluk anneye kalıyor. Hayır zaten küçücük çocuk ne demek tavır alıp konuşmamak. Bence boş verin ne hali varsa görsün siz yetiştirdiğiniz çocuğa yetersiniz.

Böyle saçma sapan konularda ısrar edince kendilerini de haklı sanıp şımarıyor bunlar.

Boyle manyak tipleri ne diye davet ediyorsunuz ki ? Cocugunuzun en ozel gunu burnunuzdan gelmis, bu da size ders olsun bundan sonra hicbir ozel gunde davet etmeyin. Eşiniz buna da sorun cikarirsa huzur istiyorum kaostan bezdim , duzgun durmayacaksan sende gelme deyin. Şartları zorlamayin, sizi rahatsız edecek durumlara kendinizi sokmayin. Es ailesine de mesafe koyun , dugun bayram disinda biraraya gelmeyin. İnsanı hasta eder boyle tipler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…