Eşim

Elim ve ailesi çok takıntılı eşim annesinden dolayı öyle oldu öyle değildi küsecek diye ödü kopuyor annesi ona
Sonra misilleme başlıyor kendi ailenle günde kaç defa telefonda konuşuyorsun görüntülü çocuk onlara alıştı vs demeler hep kıskanmalar vs vs
kayınvalideniz de çok mantıklı bir insana benzemiyor ama acaba arasanız ve deseniz ki çocuk bu yani o gün fotoğraf çekinmek istemedi bana da yapıyor ama sizin üzüldügünüzü gorunce esim cocuga da bana da tavır aldı bu bu sekilde devam edemez deseniz. bilmiyorum sadece öneri, karşı tarafı siz tanıyorsunuz

kayınvalideniz de çok mantıklı bir insana benzemiyor ama acaba arasanız ve deseniz ki çocuk bu yani o gün fotoğraf çekinmek istemedi bana da yapıyor ama sizin üzüldügünüzü gorunce esim cocuga da bana da tavır aldı bu bu sekilde devam edemez deseniz. bilmiyorum sadece öneri, karşı tarafı siz tanıyorsunuz
Karşı taraf mutsuzluğumuzla mutlu olan insan normal biri olsa böyle davranmazdı kıskanıyor oğlundan beni

Karşı taraf mutsuzluğumuzla mutlu olan insan normal biri olsa böyle davranmazdı kıskanıyor oğlundan beni
alıp turşusunu kursaymış o zaman. anlasılan o ki siz bu konuyu sadece eşinizle halledemeyeceksiniz. ya da kayınpederinize açın bilemiyorum aileyi siz biliyorsunuz hiç mi mantıklı bir kişi yok

4 yaşındaki kızımın 29 ekim kutlaması vardı okulunda ilk heyecanım ilk kutlamamız vs neyse ben kaynanagili de davet etmiştim Birgün önceden arayıp da gerçi aramasam da geleceklermiş zaten oda ayrı .. gösteri oldu bitti çocuğum öğretmeninin arkadaşlarının yanında duruyordu bizimkiler resim çekilelim dedi neyse gidip aldım kızımı resim için babaannesi halası vs çektirmek istemedi resim ağladı vs çekilmicem resim diye sonra onların da doğal olarak yüzü düştü zaten gösteri bitmişti diğer Sınıflara geçmişti neyse bunlar gitmek istedi eşim de işe geçecekti giderken bana da dedi ki çok güzel yetiştirmişsin çocuğu diye ben tabi şok oldum bunu 2. Yapışı çocuğun her olumsuz hareketinden beni sorumlu tutuyor eşim de annesine hak veriyor bana da ailemede BÖyle bu çocuk hep diye Allah aşkına hep sorun hep sorun kaos yaratıyor kadın her özel mutlu günümde eski konuları bilenler bilir bıktım yemin ederim kalabalıktayım diye bişey de diyemedim içim içini yedi gün boyu .. siz olsanız napardınız
Anasının yanına postalardim. Böyle bir şey için 4 yaşındaki kızıyla konuşmayan adam kincidir, kötüdür.

Kocanda suç bulmuyorsun da asıl sorunlu olan o. KV istediği kadar vizildasin senin kocan sokma akıllı.

Eşiniz bir yerde haklı değil mi?

Biraz da karşı tarafa Çocuğunuzu ısındırabilirsiniz.

Biz anneler de biraz fenayız. Kendi ailemizi daha ön planda tutuyoruz ama eşimizi bu konularda pek düşünmüyoruz.

Biraz bu konularda düşünceli olabiliriz.

Eğer aile çok çok fana insanlar değillerse orta yol bulunabilir.

Ama eşiniz de kendisini biraz toparlasın. Çocuğu üzmeye gerek yok.
hicbir yerde hakli degil. hanimefendinin esinin bir telefonu yok mu arasin konustursun cok istiyorsa? sanki cocuk sadece annenin de, butun gorevler onun basina dusuyor.

4 yaşındaki kızımın 29 ekim kutlaması vardı okulunda ilk heyecanım ilk kutlamamız vs neyse ben kaynanagili de davet etmiştim Birgün önceden arayıp da gerçi aramasam da geleceklermiş zaten oda ayrı .. gösteri oldu bitti çocuğum öğretmeninin arkadaşlarının yanında duruyordu bizimkiler resim çekilelim dedi neyse gidip aldım kızımı resim için babaannesi halası vs çektirmek istemedi resim ağladı vs çekilmicem resim diye sonra onların da doğal olarak yüzü düştü zaten gösteri bitmişti diğer Sınıflara geçmişti neyse bunlar gitmek istedi eşim de işe geçecekti giderken bana da dedi ki çok güzel yetiştirmişsin çocuğu diye ben tabi şok oldum bunu 2. Yapışı çocuğun her olumsuz hareketinden beni sorumlu tutuyor eşim de annesine hak veriyor bana da ailemede BÖyle bu çocuk hep diye Allah aşkına hep sorun hep sorun kaos yaratıyor kadın her özel mutlu günümde eski konuları bilenler bilir bıktım yemin ederim kalabalıktayım diye bişey de diyemedim içim içini yedi gün boyu .. siz olsanız napardınız
Allah akıl fikir versin . Çocuk istmeyebilir saygılı olun çocuğa öncelikle. Eşiniz korkuluk mu o da ebeveyn değil mi çocuğu niye tek yetistiriyorsunuz onu anlamadım. Rahat rahat da yetistirdigin çocuk demiş. El kadar çocuğa trip atıyor siz de korkuluk annesi olduğunuz için ona yalvariyorsunuz bari cocukla konuş diye.
Ben olsaam başlatma anana da danana da diye evden kovardim. Hadsiz Ergene bak. Burada bunu yapan nerelerde neleri yapıyordur.

Ayrıca az anne olun da çocuğunuzu koruyun. Mıymıy kocam binli kkonişmii kızımla kanişmii aglakligini bı bırakın da çocuğunuzu koruyun.

Biz anneler de biraz fenayız. Kendi ailemizi daha ön planda tutuyoruz ama eşimizi bu konularda pek düşünmüyoruz.

Saçmalamayın yahu , bu düşüncelere sahip insanlar çocuk yapmasın Allah aşkına çocuğa yazik

Kız halaya çekermiş halası nemrut der lafı ağzına tıkarım. Çocuk yetiştirmede çok marifetliyse alsın yetiştirsin. Adı üstünde çocuk orada bir sürü heyecan varken ben olsam ben de babaannemle foto çekinmek istemem.

Eşiniz tam bir neyse bir şey diyip sizi daha fazla doldurmayayım. Ben olsam evden kızılca kıyamet koparır anasının evine gitmesi için elimden geleni yaparım. Hoş kaynananızda çocuğunu iyi yetiştirememiş büyüttüğü çocuk ortada

Kızlar iyi akşamlar birkaç gün öncesinde bi derdimi paylaşmıştım ona istinaden eşim o olaydan sonra soğuk uzak mesafeli hem çocuğa hem bana karşı ben çocuğa bari böyle yapma dedikçe de yönlendirme beni diyor ne zamana kadar gidecek bu söylemesem bilmiyorum annesi yüzünden bizi umursamıyor farkında değil daha .. böyle aynı evde ne kadar uzak soğuk duracaksa bilmiyorum.. gerekmedikçe konuşmuyor bende konuş çocukla vs dedikçe şımardı iyice sinir ediyor beni
Bence çocuğuyla olan ilişkisine karışmayın.Sanırım çocuğunuzla çok yapıştınız birbirinize.Böyle durumlarda eşe küsülünce yanında çocuk da geliyor.Sizi bir olarak görüyor yani.Hem eşinizin davranışı sağlıksız hem de sizinki

Siz anne misiniz? Çocuk psikolojisinden anlaya biliyor musunuz? Şahsen anne olduğunuzu düşünmüyorum, eğer anne iseniz çocuk büyüttüğünüzü düşünüyorum.

Kızım babanesine aşırı düşkün ama asla annemi sevmiyorum çocuk bu kimi nasıl sevip nasıl hoşlanacağı belli olmuyor. Konunun annelikle hiç bir ilgisi yok yani. Size akıl fikir diliyorum

Siz anne misiniz? Çocuk psikolojisinden anlaya biliyor musunuz? Şahsen anne olduğunuzu düşünmüyorum, eğer anne iseniz çocuk büyüttüğünüzü düşünüyorum.

Kızım babanesine aşırı düşkün ama asla annemi sevmiyorum çocuk bu kimi nasıl sevip nasıl hoşlanacağı belli olmuyor. Konunun annelikle hiç bir ilgisi yok yani. Size akıl fikir diliyorum
Bu Mesajınız için ben de size akıl fikir diliyorum. Hem de bol bol..

Bu kadının kocası şikayetçi demek ki aile içinde bir durum yaşanıyor. Adam tavır alıyor..

Konu zaten annelikle ilgili değil. Mesajımı bol bol oku belki biraz anlarsın.

hicbir yerde hakli degil. hanimefendinin esinin bir telefonu yok mu arasin konustursun cok istiyorsa? sanki cocuk sadece annenin de, butun gorevler onun basina dusuyor.
Bu konuya katılıyorum. Erkekler bu konuda çok boşlar o da kendi ailesine ısındırabilir. Eşi çocuğu sık sık görüntülü görüştürüyorsa babalar da yapabilir.

Doğru üslup düzgün cevap alır👍

Bu Mesajınız için ben de size akıl fikir diliyorum. Hem de bol bol..

Bu kadının kocası şikayetçi demek ki aile içinde bir durum yaşanıyor. Adam tavır alıyor..

Konu zaten annelikle ilgili değil. Mesajımı bol bol oku belki biraz anlarsın.
Biz anneler fenayız diyerek lafa başlamışsınız. Kendi ailemizi ön planda tutup diyerek devam etmişsiniz kadının anneliği hakkında bilgiye bile sahip değilken babanın yaptığı zorbalığı haklı bulmuşsunuz. Toplum içerisinde ezilen bir anne söz konusu ve yaptığınız yorumla bir zorbalık daha yapmışsınız ve bunun farklında bile değilken akıl fikir önerisinde bulunmuşsunuz. Öneriniz teşekkür ederim. İletişim bir aile de en önemli unsurdur. Eşine hatta çocuğuna pasif bir şiddet uygulayan adamın tavrına karşılık biz anneler fenayız diye biliyorsanız eğer gerçekten Allah size de akıl fikir versin. Kaldı ki anne babanneyi gösteriye davet ederek aradaki yakınlığı kurmaya çalışıyorken …..

Yahu cocuk bu
Robot degil ki kurasin
Benim oglum da bazen goruntulu aramada geliyor guluyor bazen de kaciyor ekrandan
Nasil yonetebiliriz?
Bana ortam icinde oyle konusan kaynanaya "sevmiyorsa bi sebebi vardir" der gecerim
Bozulursa da bozulsun
Gelip cocukla ilgilenen arada hediye vs alip ya da gezdirip kendisine isindiran biri degilse cocuk da ona gore sevgi duyuyor ediyor sonucta
Anasi yuzunden tavir yapan eşe, hele hele cocuga bile tavir yapan ese neden boylesin diye sormaniz da sizin hataniz
Kusura bakmayin da asil tavir almasi gereken sizken bide adamin konusmamasini dert ediyorsunuz
Ben olsam yemege bile beklemem boyle adami
Gitsin anasi doyursun

Biz anneler fenayız diyerek lafa başlamışsınız. Kendi ailemizi ön planda tutup diyerek devam etmişsiniz kadının anneliği hakkında bilgiye bile sahip değilken babanın yaptığı zorbalığı haklı bulmuşsunuz. Toplum içerisinde ezilen bir anne söz konusu ve yaptığınız yorumla bir zorbalık daha yapmışsınız ve bunun farklında bile değilken akıl fikir önerisinde bulunmuşsunuz. Öneriniz teşekkür ederim. İletişim bir aile de en önemli unsurdur. Eşine hatta çocuğuna pasif bir şiddet uygulayan adamın tavrına karşılık biz anneler fenayız diye biliyorsanız eğer gerçekten Allah size de akıl fikir versin. Kaldı ki anne babanneyi gösteriye davet ederek aradaki yakınlığı kurmaya çalışıyorken …..
Beni bir daha alıntılama..

Ben konuya, konu sahibine yazdım. Tavsiyem sende öyle yap!

Kızlar iyi akşamlar birkaç gün öncesinde bi derdimi paylaşmıştım ona istinaden eşim o olaydan sonra soğuk uzak mesafeli hem çocuğa hem bana karşı ben çocuğa bari böyle yapma dedikçe de yönlendirme beni diyor ne zamana kadar gidecek bu söylemesem bilmiyorum annesi yüzünden bizi umursamıyor farkında değil daha .. böyle aynı evde ne kadar uzak soğuk duracaksa bilmiyorum.. gerekmedikçe konuşmuyor bende konuş çocukla vs dedikçe şımardı iyice sinir ediyor beni
Biraz hatirliyorum sanki ama cocuga yansitmasi cok sacma korknc bisey bence cocuga ceza verir gibi. Travma birakir cocuga cünkü cocuk daha yani huysuzluklari olabilir.. daha yapici olmasi lazim. Sende esinin üstüne gitme cocuksu biri belli anasinin izinden giden akilsizin teki kusura bakma kendi fikri kendi düsüncesi olmayan adamdan koca ve baba olmaz.

Back
X