esim :(

18 sayfa boyunca hala ikna olmamış kaprisli bir kişilik.. her konuda bu şekildeyse eğer çok zor eşi için..

ya bakın ınanın zor ututyorum kendımı banlanmak pahasına verıp verıstırıcem sımdı hepınıze.. sız buraya kendınızı ınsanlara laf ederek tatmın etmeye mı gelıyorsunuz !!

kesinlikle katılıyorum, evlilikte blöf olmamalı, kumar masasında değiliz dimi ya :34:

tek blöf bile inandırıcılığı yerle bir eder ve ne yaparsam yapayım denir.

Biri vardı hatırlarsın, her kavgada annesinin evine gitmiş. Eşi için hep geldi aldı, bu sefer gelmedi diye şaşırmıştı. O hesap ne fazla naz aşık usandırsın, ne de haklıyken haksıza düşülsün.

evet işte geri dönerse kocası da umarsız olacak.koca hatalı amenna ama hatasını anlayıp özrünü dilemiş.konu sahibi eşini cezalandırmalıydı ama yüzük atıp gelmeyeceğim diyerek değil.şimdi böyle ne yapsam diye kıvranmazdı en azından:50:

ya bakın ınanın zor ututyorum kendımı banlanmak pahasına verıp verıstırıcem sımdı hepınıze.. sız buraya kendınızı ınsanlara laf ederek tatmın etmeye mı gelıyorsunuz !!

Konu açıyorsun, yorum yapıyoruz. Bu kadar masum. Kimse seni tanımıyor, ne alıp veremediğimiz olsun seninle..

evet işte geri dönerse kocası da umarsız olacak.koca hatalı amenna ama hatasını anlayıp özrünü dilemiş.konu sahibi eşini cezalandırmalıydı ama yüzük atıp gelmeyeceğim diyerek değil.şimdi böyle ne yapsam diye kıvranmazdı en azından:50:

ne yapsam dıye kıvranmıyorum sıze laf anlatmaya çalışıyorum.. gerçı neden ugrasyrum o da ayrı bır konu ama..ben napıcama karar verdım.. siz rahat olun.. hadi bıraz daha elştirin ve tatmin olun hadıı

dilerim ALLAH tan burda kendı akıllarınca yapıcı yorum yapanlar benm yasadıgımın kat kat fazlasını yasasın.. tarafsız yorum yapanlara lafım yok..

hop dedik orda kal, sabhtan bu saate kadar aranız düzelsin diye bir sürü yorum geldi ki ben asla yuva yıkma taraftarı olan birisi değilim düzelmesi için her türlü yorumu yaparım ama sana söyledikçe sen işine gelmeyenlere bedduaya başladı terbiyesizliğinde cabası.biz senin o dediklerini çoğunu yaşadık madem kafanın dikine gidip illa ayrılmak istiyorsun,yada işine gelecek yorum istiyorsun senin gibi yola gelmez insanlara mahkeme kapıları açık allah kocana sabır versin ne deyimki sana

Son düzenleme:
Konu açıyorsun, yorum yapıyoruz. Bu kadar masum. Kimse seni tanımıyor, ne alıp veremediğimiz olsun seninle..

ben de onu anlayamıyorum.. gerçekten forumda ınsanlar bıseler yazıyorlar ama bır anda suru gıbı oyle hucum edıyosunuz kı ustune actıgına acacagına pısman edıyorsunuz ınsanı.. dogru duzgn konusmak herkesın karı değil bunu burda daha net anladım.. ben ılk sayfalarda bunun hata oldugunu kabul ettım ve soyledım yanı yuzuk atmanın .. ama sız ve sızın gıbıler bunu gormezlıkten gelıp verip veriştirdiniz..

hop dedik orda kal, sabhtan bu saate kadar aranız düzelsin diye bir sürü yorum geldi ki ben asla yuva yıkma taraftarı olan birisi değilim düzelmesi için her türlü yorumu yaparım ama sana söyledikçe sen işine gelmeyenlere bedduaya başladı terbiyesizliğinde cabası.biz senin o dediklerini çoğunu yaşadık madem kafanın dikine gidip illa ayrılmak istiyorsun, senin gibi yola gelmez insanlara mahkeme kapıları açık allah kocana sabır versin ne deyimki sana

bak ya sen mı yuva yıma taraftarı degılsın.. demedıgın laf kalmadı yaa ac da bı oku yazdıklarını .. benı tahrık edecek daha çok yıpratacak yazılarla dolu bu konu

ben de onu anlayamıyorum.. gerçekten forumda ınsanlar bıseler yazıyorlar ama bır anda suru gıbı oyle hucum edıyosunuz kı ustune actıgına acacagına pısman edıyorsunuz ınsanı.. dogru duzgn konusmak herkesın karı değil bunu burda daha net anladım.. ben ılk sayfalarda bunun hata oldugunu kabul ettım ve soyledım yanı yuzuk atmanın .. ama sız ve sızın gıbıler bunu gormezlıkten gelıp verip veriştirdiniz..

Kimse seni tanımıyor, eşini de tanımıyor. Günde bir sürü konu açılıyor. Sayfalar boyu yazdıklarına bir göz at istersen..
En son beddua ettin yukarıda..

Arkadaşlar burda insanlar sıkıntılarını paylaşmak için giriyor ama bazı insanlar gercekten daha da sıkıntıya sokuyor ayrıca bu arkadasımız hamıle bıraz daha anlayıslı olun yapılan hareket tabıkıde ıyı bırsey degıl arkadasımızda sınırlenmekte haklı belkı gösterdıgı tepkı fazla olabılır ama emınım o anlık sınırle yaptıgı bırsey bu kadar üstüne gitmeye gerek yok siz çokmu mükemmesiniz

sana yorum yazanda kabahat zaten.seninle bi alıp veremediğimiz yok.yorum istedin bizde yazdık.beğenmedin hakaretlere başladın.bencede o eve gitme o yüzüğüde takma zaten.
güzellikle yorumunuza saydı duyarım bana zaman ayırdınız ama ben böyle düşünmüyorum deseydin bişey kaybetmezdin.daha çok şey yazıcam ama neyse:47::47::47:

bak ya sen mı yuva yıma taraftarı degılsın.. demedıgın laf kalmadı yaa ac da bı oku yazdıklarını .. benı tahrık edecek daha çok yıpratacak yazılarla dolu bu konu

valla hiçbirşey değilde cahile laf anlatmak kadar hayatta zor bişey yok,barışman için yol göstermekse tahrik etmek evet tahrik ediyorum seni, hiç bir konu beni bukadar sinirlendirmedi nedense, kimse seni yıpratmıyor, sen kendi kendini yıpratıyorsun dik kafalılığınla üzerine birde beddua ediyorsun seviyeni gösteriyorsun

sana yorum yazanda kabahat zaten.seninle bi alıp veremediğimiz yok.yorum istedin bizde yazdık.beğenmedin hakaretlere başladın.bencede o eve gitme o yüzüğüde takma zaten.
güzellikle yorumunuza saydı duyarım bana zaman ayırdınız ama ben böyle düşünmüyorum deseydin bişey kaybetmezdin.daha çok şey yazıcam ama neyse:47::47::47:

YA SIZ YAZDIKLARINIZI OKUYUN BI.. BEN BU LAFLARI BURDA BIR KAÇ KİŞİYE SOYLUYORUM TEK TEK ISIM VERMEMEK GEREK YOK .. OLAY TARTIŞMAYA Dondu ve sız bu tartısmada benm muhatabım değilsiniz.. ben sizin yazınıza bir şey demıyorum.. benm muhatabım olanlar kendılerını bılıyor

valla hiçbirşey değilde cahile laf anlatmak kadar hayatta zor bişey yok,barışman için yol göstermekse tahrik etmek evet tahrik ediyorum seni, hiç bir konu beni bukadar sinirlendirmedi nedense, kimse seni yıpratmıyor, sen kendi kendini yıpratıyorsun dik kafalılığınla üzerine birde beddua ediyorsun seviyeni gösteriyorsun

kes artık uzatmaçç çık gıt bu konudan..

Konu kapansın da ama sen yarın başka bir konu aç eve gittin mi gitmedin mi çok merakta bırakma bizi.

Konu kapansın da ama sen yarın başka bir konu aç eve gittin mi gitmedin mi çok merakta bırakma bizi.

ahh canım.. söylıyım sımdıden de rahatla.. gitmiyorum eve.. tmm rahtladın mı
merak etmeyın en kısa zamanda boyle elestırp kendınızı tatmın edeceğınız yenı kısıler çıkar burda rahat olun :)

Son düzenleme:
Bence kapatma konunu eşin doğru yapmamış evet ama sen hamile olduğun için biraz daha sert tepki vermissin inş düzelir bu kadar katı olma 6 yıllık evliyim 4 yasindada yavrum var eşinin tekrar böle birşeye cesaret edeceğini sanmam

ahh canım.. söylıyım sımdıden de rahatla.. gitmiyorum eve.. tmm rahtladın mı
merak etmeyın en kısa zamanda boyle elestırp kendınızı tatmın edeceğınız yenı kısıler çıkar burda rahat olun :)

valla bende hamile olsam eşim bir gün önceden bana el kaldırsa gece ağlamaktan bayılsam bide o eş tüm gün beni aramasa bende el kaldırma olayına bu kadar taksam bende gitmezdim eve doğru karar!

Son düzenleme:
Back
X