esim :(

Ben de çok fazla abarttığını düşünenlerdeniz. Zaten adam olayın bilincinde “sana vurmam demek, evliliğimi bitirmem demek” demiş. Gerçekten de o an refleks vermiş ama tabi hoş bir durum olmamakla birlikte sonuna kadar uzatmak da hoş olmamış. Bayılma noktasına gelmen, yüzük çıkarman, akşam eve gitmeyeceğini söylemen. Gerçekten gitmeyecek cesaretin var mı? Yoksa o an eşinin ne yapmasını bekleyerek söyledin bunları?

Siz insanlari anlamiyorsunuz.
siz istiyorsunuz ki insanlar esinize versin veristirsin.
Nasil olurda hamile bir kadina el kaldirir desin herkes.
Ama sizin yaptiginiz sey söylenecek seyleri bitirmis.
Yüzük ne zaman parmaktan cikar biliyormusunuz.
Gercekten bittiginde.
Sizse " herseyi düsünmeden yikmak istemiyorum o an sinirle cikardim" diyorsunuz.
Esiniz sinirle siz el kaldiriyor siz sinirle yüzük cikariyorsunuz.
Ikinizde hatalisiniz ama sizin yaptiginiz iki kat hata.
Cünkü bugünden sonra artik sizin bosanirim sözünüz esinizde" yine basladi tehdide blöfe" düsüncesinden baska etki etmeyecek.
Siz esinizi elini kaldirdigi icin cok cok cok pisman hatta utanctan yüzünüze bakamaz hale getirebilirdiniz.
Ama siz sadece kapris yapip durdunuz.

Benm ki iki kat hata mi? Allah size boyle bisey yasatmasin diyorim ben size. Baska da diycek biseyim yok

Ben de çok fazla abarttığını düşünenlerdeniz. Zaten adam olayın bilincinde “sana vurmam demek, evliliğimi bitirmem demek” demiş. Gerçekten de o an refleks vermiş ama tabi hoş bir durum olmamakla birlikte sonuna kadar uzatmak da hoş olmamış. Bayılma noktasına gelmen, yüzük çıkarman, akşam eve gitmeyeceğini söylemen. Gerçekten gitmeyecek cesaretin var mı? Yoksa o an eşinin ne yapmasını bekleyerek söyledin bunları?

Gercekrwn aksam eve gitmiyccem..gururum cok incindi..ben onun yuzune bakamam.. esinin agzini burnjnu kirip her yerini morartip sonra kopekler gibi pisman olan cok erkk var..bursa okudum ve sahit oldum.. her halti yiyip ozur dikeyen cok insan var.esim de ozur diledi ama belki tekrrdan ayni seyi yapacakk

Benm ki iki kat hata mi? Allah size boyle bisey yasatmasin diyorim ben size. Baska da diycek biseyim yok

Amin kimseye yasatmasin.
16 yillik evliyim ( rabbime sükür)
Evlilik iki insanin ayni evde ortak noktayi bulma sürecidir.
Bu ortak nokta bulunana kadar elbette tartismalar, sürtüsmeler, zit fikirler olur.
Ama ben asla parmagimdaki yüzügü esimin eline vermedim.
Rabbimde verdirmesin.
Cünkü öyle birsey yaparsam gercekten benim icin hersey bitmistir.
Yoksa cikar tak cikar tak yaparak esimin gözünde, pisman etmek icin kendince trip yapan kadin konseptinden ileri gecemezsim!
Ben sorunlarimin mantigimla, aklimla cözmeyi tercih ederim.

Gercekrwn aksam eve gitmiyccem..gururum cok incindi..ben onun yuzune bakamam.. esinin agzini burnjnu kirip her yerini morartip sonra kopekler gibi pisman olan cok erkk var..bursa okudum ve sahit oldum.. her halti yiyip ozur dikeyen cok insan var.esim de ozur diledi ama belki tekrrdan ayni seyi yapacakk

gmznzl sana katılıyorum canım bende okudum sahıt oldum bencede burnunu surtmelısın çünkü bu seferde bı ozurle nede affeder deyıp alıskanlık yapabılır:( Allah korusun

Hamile olsan da olmasan da o el kalkma anını unutamayacaksındır.
Yüzüğü çıkartman dışında abarttığını düşünmüyorum. Çok hassas bir dönemdesin.
Umarım eşin hatasını anlar.
Ama aranızı açmayın bu kadar. Evine gitmelisin bence.
Bir can taşıyorsun ve kendin ne kadar üzülürsen bu bebeğine de yansıyor.
Tek diyebileceğim yüzük çıkartmayın.

Acikca söyleyeyim.
O elin kalkmasini hazmedemeyecek insan;
Yatakta yatttim, o yerde yatti, sonra o uyudu ben odadan ciktim, o yataga yatti, sonra sabah kabuslarimi anlatti, sonra ise giderken bittidir dedim sonra isyerimiz yakin bekledim gelmedi isyerine, sonra cikista yüzügü eline verdim. aksam bekleme dedim.

Bu kadar uzatmaz.
Siz acikca istiyorsunuz ki gelsin yalvarsin, ayaklarimi öpsün, köpekler gibi yalvarsin, pismanim desin.
Yoksa o elin kalkmasini affetmeyecek insan, hic sesini cikarmaz, hic kabuslar görmez, sabah sessizce cikar babasinin evine gider.
Bu budur yani.
Bundan baskasi, psiman etmek icin yapilan kapristen baska birsey degildir.
Burnunu sürtsün mantigi yani.
Erkeklerde bunu cok iyi bilir, anlar.

O siIn karkateriniz.benm icim yandi..ne yapixami bilemedim..yerimde suramadim uyunaya calstm uyuyamadim.. kalktim iceri gittim.. o an gozumun onunden gitmedi.. si sessz kalirsiniz ama ben iyke degiljm.. ben hazmedemedm..

Benm burda yaptigim tek hata yuzugu cikarmak.. herkes buna takilmis.kimse hamile bi kadina nasik elini kaldirir diye tepki gostermemis..

Canım tamam el kaldıramaz anlıyorum cidden seni..bende olsam tepki verirdim hatasını anlamasını sağlardım ama yüzük olayında hatalısın dışardan bakınca en az eşinin yaptığı kadar anormal görünüyor, anlatabildim mi..

gmznzl sana katılıyorum canım bende okudum sahıt oldum bencede burnunu surtmelısın çünkü bu seferde bı ozurle nede affeder deyıp alıskanlık yapabılır:( Allah korusun

iyi de ağzını burnunu kırıp, her yerini morartan erkek karakteri bellidir zaten. onların anneleri de değer görmemiştir eşlerince, onların babaları da bu tür erkeklerin yanında eşlerinin kemiklerini kırmıştır. yani derin bir rahatsızlığı vardır adamın..ama seninki zaten bilincinde olayın. konu ne bilmiyoruz ama çok çok sinirlenmiş gibi ama kontrol edebilmiş kendini.

bence biraz daha sakin olmalısınız, evliliğin ağırlığının zamanla sizde farkına varacaksınız ben 5 yıllık evliyim iyi kötü zamanlarımız oldu ama bizde ben asabi tarafımdır, bir kez çok kızdığımda eşimin omzuna yumruk attığım olmuştur, tabi sonra özür diledim onu seviyorum mutlu bi yuvamız var oda beni seviyor.

şiddetin olduğu bir evlilik zaten düşünülemez, bir evlilkikte şiddet varsa o evlilik zaten bitmiştir, fakat bunun için biraz daha düşünün bir şans daha verin eşinize gerekirse siniriniz geçtiğinde karşınıza alın konuşun sakin bir yerde bak bu birdaha olursa senin yanında olmam mesajını verin ona, şuan evliliğinizi gözden geçirdiğinizi anlatın.
insanlar konuşarak anlaşır sadece.
ve şunuda unutmayınki ortada bir çocuk olduğunda o evlilik artık 3 kişilik oluyor yeri geldiğinde evladınızı sizden ön planda tutmanız gerekiyor. bunları asla unutmayın

Ben bebegimi dusunuyorum sa esim neden dusunmuyorr.. o da aile olcamizi biliyo 3kisi oldumuzu bikiuo ama o bana nasil el kaldiriyoo.. herkes bana saldiriyor

ee yarın eve gitmeyecek misin? ne değişecek? ayrıca o verdiğiniz örnekle kendinizi mi karşılaştırıyorsunuz gerçekten ben mi yanlış anladım? bu mantıkla eşiniz de "her kavgada çekip gideceksin nasıl olsa dönme artık, böyle yapanlar varmış çünkü" da diyebilir size.. sizce normal mi? çok fevrisin sevgili arkadaşım, bunun karakterle falan da bir ilgisi yok, burada dayak yiyen kadınlar toplandık sana "sen de ye bak çok iyi geliyor" demiyoruz.. bunun başka yolları da var daha mantıklı olan diyoruz..

Ben bebegimi dusunuyorum sa esim neden dusunmuyorr.. o da aile olcamizi biliyo 3kisi oldumuzu bikiuo ama o bana nasil el kaldiriyoo.. herkes bana saldiriyor

aslında saldırmalarının sebebı yuzuk cıkartmak evet ben senı haklı goruyorum bende olsam cok kırılırdım hele bıde hamıleysem ıcımde bı can tasırken ya vursaydı dıye dusunup dururdum cok üzülürdüm hazmedemezdim heralde:(bıde su ana kadar hıc esın aradımı gün içinde konustunuzmu belki tekrardan özür dilerse konusmak ıcın cabalarsa hatasını anlamıstır dıye düşünüyorum...

Yaşadığınız olayları herkes sizin gözünüzle görüp yorumlayamaz. Destek olacak şeyler beklemeyin herkes sizinle nasıl aynı fikirde olsun ki.. Siz yaptığınız davranış onaylansın istiyorsunuz.. eleştirilmek hoşunuza gitmiyor sanırım.

Hayir elestirilmeyi haznedememek degil.. tarafsiz yorum yapilsin.. elini bana karsi kaldirdi.. kimse buna bir sey demiyor da..bu hareketin sonucu olarak benm yuzuk atmam okay oldu..tarafsiz yorum yapilsin.. olayin basi degil de olaydan kaynaklanan sonucu icin elestiriliyorum..

Amin kimseye yasatmasin.
16 yillik evliyim ( rabbime sükür)
Evlilik iki insanin ayni evde ortak noktayi bulma sürecidir.
Bu ortak nokta bulunana kadar elbette tartismalar, sürtüsmeler, zit fikirler olur.
Ama ben asla parmagimdaki yüzügü esimin eline vermedim.
Rabbimde verdirmesin.
Cünkü öyle birsey yaparsam gercekten benim icin hersey bitmistir.
Yoksa cikar tak cikar tak yaparak esimin gözünde, pisman etmek icin kendince trip yapan kadin konseptinden ileri gecemezsim!
Ben sorunlarimin mantigimla, aklimla cözmeyi tercih ederim.

Insanin, bazen inandigi halde , isi hafife almasi o atesin yavas yavas sonmesine sebep olur ki; icinde kor halinde bulunmasi gereken iman hakikatini kaybedilebilir. Dini diri tutan Allah in kur an da bahsettigi namazdir.hz peygamber efendimiz:" Namaz dinin diregidir."buyuruyor.Direksiz ev olmaz.O halde namazsiz da din dusunmek cok zordur.
Esiniz size elini kaldirdi m?

Insanin, bazen inandigi halde , isi hafife almasi o atesin yavas yavas sonmesine sebep olur ki; icinde kor halinde bulunmasi gereken iman hakikatini kaybedilebilir. Dini diri tutan Allah in kur an da bahsettigi namazdir.hz peygamber efendimiz:" Namaz dinin diregidir."buyuruyor.Direksiz ev olmaz.O halde namazsiz da din dusunmek cok zordur.
Esiniz size elini kaldirdi m?

Kusura bakmayin ustteki yazi yanlis oldu.. esiniz size el kaldirdi mi?

siz sinirle yüzük çıkarmışsınız,eve gelmiyeceğinizi söylemişsiniz o da sinirle el kaldırmış.bu gün okuduğum ikinci konu ilkindede sonuç aynı haklıyken haksız duruma düşme vakası sizin konunuzun sonucuda aynı maalesef.evden kadın gitmez erkek gider.

Son düzenleme:
bence sen zaten kararını vermişsin ayrılmaktan yana gönlün fakat yinede kendine destekçi arıyorsun burda birilerinin sana ayrıl demesini bekliyorsun, arada git gellerde yaşıyorsun

diyorsunki her yazdığında "o el yine kalkabilir diyorsun" kalkıp kalmayaacağını kimse bilemez zaten, hele biz ikinizide tanımayan insanlar olarak hiç bilemeyiz sadece yorum yapabiliriz burdan,
ben bir önceki yorumumda sana saydırmadım nerden böyle bir sonuç çıkardın bilmiyorum ben sadece sakin ol eşinle konuş dedim sana,
sende kır adamın kafasını hak etmiş it mi demeliydim.

ayrıca sen daha hamilesin eşin şuanda 3 kişi olduğunuzun farkında değilki ben farkındayım oda olsun diyorsun o bebeğiniz doğup ona baba diyene kadarda bir yavrusu olduğıunun farkında olmayacak malesef erkeklerin bizim içimize giren annelik duygusundan haberleri olmuyor uzun süre

eşin hata yapıp özrünü dilemiş.olabilir sen kabul etmeyebilirsin.etmemişsin de zaten yüzüğü çıkarıp vermişsin.çıkan yüzüğü geri takabilecekmisin.yüzük çıktıysa iş bitmiştir,herkes yoluna:34:

aslında saldırmalarının sebebı yuzuk cıkartmak evet ben senı haklı goruyorum bende olsam cok kırılırdım hele bıde hamıleysem ıcımde bı can tasırken ya vursaydı dıye dusunup dururdum cok üzülürdüm hazmedemezdim heralde:(bıde su ana kadar hıc esın aradımı gün içinde konustunuzmu belki tekrardan özür dilerse konusmak ıcın cabalarsa hatasını anlamıstır dıye düşünüyorum...

Bakin elestri yapankar taragsiz olmali..deseler ki esiniZ elini kaldirmamaliydi yankis yapti.ama siz de yuzuk atarak yankis yaptinz deseler tmn tek lafim yok.. ama oyle demiyirlar.siz hatalisiniz yanlissini nasil yuzugu cikarrsiniz gibi laflarr..

Hayir aramadi.. ne arama ne msj.. hakli oldgnu dusunuyo bence..

Konu sahibini yanlış yaptıgına güzelce ikna edebilmek varken, onun evliliği için ona moral verici sözler söylemek varken fevri sözlerle onu daha fazla kırmak yine biz kadınlara özgü bir şey. Her zaman derim, kadının en büyük düşmanı yine kadındır. Bu forumda bu kadar çok oluyor ki. Konu sahibine böyle yüklenilmesi bende hırsızın hiç mi günahı yok dedirtti.
Eşiyle kavga eden o, hamile olan o, hassas olan o...
Konu sahibi, bence sen forumu kapat ve eşinle konuş, çünkü bu durumda senin içini rahatlatacak tek kişi o
ve biliyorsun ki, o da hatasının farkında..

Back
X