• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim....

tatlicadi034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
253
0
66
İstanbul
hanımlar merhaba bende son zamanlarda size olan sıkıntımdan bahsedeyim 7 yıllık eviliyim 3,5 yaşında bi kızım var hergün sabah anneme bırakıp akşam alıyorum (sağolsun annemde olmasa) konu eşim sürekli birlikte olmak için beni sıkıştırıyor zaten elimden geldiğince geri çevirmiyorum bazen yorgun oluyorum doğal olarak ama gelin görün bazen çok ağır konuşuyor bu duruma çok üzülüyorum içime dert olmaya başladı. yo isteksizmişim yok onunla ilgilenmiyormuşum diye trip atıyor. nazar mı değiyor bize anlamıyorum eve girince hep bi tartışmamız oluyor bana da yardımcı olursanız benide bi rahatlatırsanız çok sevinirim şimdiden sağolun.

hanımlar merhaba bende son zamanlarda size olan sıkıntımdan bahsedeyim 7 yıllık eviliyim 3,5 yaşında bi kızım var hergün sabah anneme bırakıp akşam alıyorum (sağolsun annemde olmasa) konu eşim sürekli birlikte olmak için beni sıkıştırıyor zaten elimden geldiğince geri çevirmiyorum bazen yorgun oluyorum doğal olarak ama gelin görün bazen çok ağır konuşuyor bu duruma çok üzülüyorum içime dert olmaya başladı. yo isteksizmişim yok onunla ilgilenmiyormuşum diye trip atıyor. nazar mı değiyor bize anlamıyorum eve girince hep bi tartışmamız oluyor bana da yardımcı olursanız benide bi rahatlatırsanız çok sevinirim şimdiden sağolun.

canım günde kaç saat çalışıyorsun?
çok mu yorucu işin?
ev işlerine kendini fazla mı kaptırıyorsun?
eşin yardımcı mıdır ev işlerinde?
çocuğun gece uykularını falan bölmeyecek kadar büyümüş.. bunları da bilek gerek..

demekki canım eşini baya ihöal etmişssin su son zamanlarda ...eşin neden beni ihmal ediyorsun desinki..biraz daha eşine ilgi

canım günde kaç saat çalışıyorsun?
çok mu yorucu işin?
ev işlerine kendini fazla mı kaptırıyorsun?
eşin yardımcı mıdır ev işlerinde?
çocuğun gece uykularını falan bölmeyecek kadar büyümüş.. bunları da bilek gerek..

8,5 / çalışıyorum kızım geç yatıyor işim muhasebe yok ev işini dengede tutuyorum isteksizlik oluyor bazen bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum ama canımı çok sıkıyor

eşinin anlayışlı olması gerek biraz,hem işi hem ev hem cocuk zor ,eşinle konusmayı denesen ya da sana cocuk bakımında ya da ev işlerinde yardım etse fazla yorulmasan

kızınızı yavaş yavaş erken yatırmaya alıştırın canım
hem onun sağlığı için de önemli bu
bizim de sorunumuz kızımız küçükken erken yatmamasındandı
ayıptır sölemesi bizde anca haftasonu:1:
ya da eşin yatıracak vazı akşamlar sen o sırada kestiriceksin
az kestirirsen zinde olursun canım :)

kızınızı yavaş yavaş erken yatırmaya alıştırın canım
hem onun sağlığı için de önemli bu
bizim de sorunumuz kızımız küçükken erken yatmamasındandı
ayıptır sölemesi bizde anca haftasonu:1:
ya da eşin yatıracak vazı akşamlar sen o sırada kestiriceksin
az kestirirsen zinde olursun canım :)

aynen ya çocuk olmadan hiç böyle bir problem yoktu ama şimdi hep problem bu erkekler niye bu kadar açlar allahım onların nefsini doyursun

konuşuyorum yeri geliyor iyi geçiyor istediğimiz gibi sonra gene eskiye dönüyoruz...

ben cocuk olmadıgı halde ihmal ediyorum ,hayat yorucu iş biter evde mesai başlar vs vs ,bence durumun varsa bir yardımcı bu ev işlerine cocugu erken yatırın ,arada dışarı kaçın eşinizle başbaşa zaman geçirin nasıl olsa annen varmış yakınında biraz canlandırabılırsın evliliğini bu sekılde

bu konu cok goreceli, surekli diyorsun da her gece mi yani, gun asiri mi ? bunun kistasi nedir

8,5 / çalışıyorum kızım geç yatıyor işim muhasebe yok ev işini dengede tutuyorum isteksizlik oluyor bazen bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum ama canımı çok sıkıyor

Kızınız neden geç yatıyor? Öncelikle bunu çözmeniz lazım, bir çocuğun uyku saati 21:30 hadi en geç 22:00 olmalı, büyüme hormonu bile gece 22'den sonra çalışmaya başlıyor, sabah kaçta kalkıyor öğle uykusu var mı? bunları düzenlemeye başlarsanız bir çok şey kendiliğinden yoluna girecektir...

adama,fındık,fıstık,ceviz ve et ürünleri yedirmiyeceksln bunlar erkeği azgınlaştırıyor :)

yok söylenmiyorum istekli geçiyor ama ben anlamıyorum artık çok sıkıldım bu işden belki çalışdığım için artık bünyem kaldırmıyor

bir dahakine her seferinde esin isini bitirdiginde yetmemis gibi yap.tekrar deneyip iyice kanter icinde kalsin 2-3 kere boyle yaparsan kendi yoorgun oldugu zamanlarda teklif etmeye korkar :27:

Back
X