Esim

Mavisimherseyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
63
21
Merhaba arkadaslar,

Suanda agliyarak yaziyorum,
Sabah esimle kahvaltida kavga ettik.
Sorun ise ben kahvaltida 7 aylik ogluma ekmek parcalari veriyordum.
O sirada esime Göre bogazina durdu, bana Göre ise yüregi kalkti.
Esim pes pese verme bogazinda kaliyor, bunu bi kere daha yaptin dedi.
Bende bogazinda kalmadigini söyledim, herseye karisma, cocuga baktigin yok gibi isimede Karisma dedim.
Esimde bu evin babasi Benim,
Benim dedigim olur dedi.
Onun o lafinin üzerine tartistik.
Sizce kim hakli??
Esim 28 ben 27 yasindayim.

dişleri var mı oğlunun
benim kızım 9 yaşında da unuttum iyice kaç aylıkken yapılıyor böyle şeyler diye
bana da tehlikeli geldi nedense
bide yüreği kalktı ne demek yaa..

Benimde oglumun cok bogazinda kalir esim cok üzülüyor sinirleniyor vede midesi de cok bulanir ama üzülünce ustune gitmem babasi sonucta benim kadar üzülüyor siz biraz agir konusmussunuz bence babasi sonucta o

Midesi bulandiysa cocuga daha neden ekmek veriyorsunuz... Ayrica sizin gözünüze kirinti gelen ekmek parcalari 9 aylik bi bebek icin büyük olabilir heleki cignemeden yutuyorsa... Ikinizde fevri davranmissiniz, daha dikkatli olun ve birbirinize daha saygili...:KK14:

7 aylık çocuğa ekmek parçası mı veriyorsunuz? Sizin tavrınız çok yanlış bence işime karışma falan. Eşiniz de size sinirlenerek benim dediğim olur demiş öyle olduğunu zannetmiyorum.

Ek gıdaya yeni geçtiniz sanırım, çok fazla ekmek vermeyin bence.Besleyici olan başka gıdaları verin. Eşler arasında bu tür anlaşmazlıklar oluyor normal bu ama sizin aranızda farklı sorunlar var sanırım.Eşiniz hiç yardımcı olmuyor gibi yazmışsınız

Çocuk olunca işin içinde oluyo böyle şeyler. Bizde eşimle bu yüzden çok atışırız ama hiç bi zaman sizin kadar ağır konuşmadık birbirimize. Sen karışma demeniz yanlış olmuş o çocuğun babası ve büyük ihtimalle korktuğu için karışıyor.
Birde belki beni ilgilendirmez sizin çocuğunuz siz bilirsiniz . Fakat koca koca insanlara bile ekmekten uzak durun diye uzmanlar her fırsatta dile getiriyolar. Siz 7 aylık bebeğinize veriyosunu:/ peynir parçası falan verin bari :/
Birde ekmek damağına falan yapışır çocuğun içinin bulanması gayet normal:/

X