- 8 Temmuz 2015
- 36
- 31
- 30
- Konu Sahibi hayatt2323
Selam kızlar lütfen bana bi akıl verin baştan bağlıyım çocukluktan biri kardeş gibi büyüdüğümüz kuzenim ayşe ilimizde evlendikten sonra aynı seyirde birbirimize yakın yerde oturuyoruz çok sık olmasada birbirimize gitip geliyorduk ayşenn eşi çok cıvık onunla herhangi bir samiyetim yok ama ne zaman kuzenimle konuşsak ordan konuşuyor bazen ayşe yi arıyorum o cevap veriyor bazende ayseye mesaj atıyorum aysenin yerine mesaj atiyor ayseymis gibi konuşmaya çalışıyor ama konuşma tarzindan eminim ayşe değil çok sinir oluyorum benim ona karşı samiyetim olmadığı halde bikeresinde o cevap verdi bana ayşe olda değilmi diyorum diyorki sen hep ayşei soruyorsun bikerede beni sor senin yerin ayri sen benim kardeşim gibisin senin ismin bile geçince içim gidiyor dedi yerimde dondum kaldım bu ne yaaa neyse ondan sonra daha mesafeli durmaya çalıştım eşim normalde kıskanç bir insan geçen gün oraya gittik misafirleri vardı babası kardeşi falan rahat etmek için ayseyle başka bir odaya geçtik aradan biraz geçmeden şıp kocası bizim yanımıza geldi şaka yapıyor espiri yapmaya çalışıyor ben zaten rahat değilim odagnın kapısı açıktı eşim elini yıkamak için lovaboya gitince yanımızda oturdugunu görünce çok morali mozuldu ben hemen fark ettim biz eve gelince eşim bidaha asla gitmiycez dedi aslında biliyordm ama neden dedim adam gözümün içine baka baka karıma bakıyor saçmalama dedim gözümle gördüm dedi offf kızlar bana bi akıl verin eşimi çok kıskanç yoksa adam gerçekten mi cıvık mesafeyi koyup gitip gelmeyelim mi yoksa eşimi iknami adiyim