eşim...

HAYAT13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
1.935
281
163
eşim düş gece dön arkanı yat dedim diye küstü sarılsam suç sarılmasam suç diyerek oysa sarılsın diye şaka yapmıştım hemde hafif iğneleme bir önceki konumu bilenler vardır başka kıza yanımda baktığı için kırgındım ona aşmaya çalışıyordum o mutsuzluğumdan şikayetçiydi sanırım böyle yaparak eskisi gibi olmayı düşünüyor bana suçlu hissettirecek kendimi bende o olayı unutucam neyse bende konuşmuyorum kendi bilir şaka yaptım diye kimsenin gönlünü almaya çalışamam yaptığı şeyi böyle örteceğini sanıyorsada yanılıyor... diye düşünüyorum doğru mu düşünüyorum guya kırgın olduğum için ilgileniyordu bu sözüme alındı

Ne kadar uzatirsaniz toparlayip eskiye donmek o kadar zor olur sonucta ayni evde evliliginr devam edecek iki insaniziz sen uzatcan o kuscek sen ben diyeceksin o amaann yeter diyecek nereye varacaksiniz bence uzatmayin

tabiki elbet öyle uzatmadım küsmedim tavır almadım kırgındım yüzüme yansıyor ..sadece bazı şeyler için zaman yani eşimin küsen bir yapısı var hiç sevmem o huyunu onun başlattığı birşeyi ben bitirmek istemiyorum

Herkes ufak tefek sorunlar yaşıyo
Bir önceki konunun devamı niteliğinde konu açmak yasak, ordan devam etseydin keşke
Eş senin trip senin, sen bilirsin ne diyebiliriz ki
Birinin eşi tribi nazı çeker, diğeri küplere biner. En iyi sen bilirsin eşini

doğru diyorsun aynen eşimi kim bilecek ne yorum yapaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…