- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
Aaa bence bız nasıl konuşup fıkır paylaşıyoruz,erkeklerde öle bacım,erkek arkadaşları fıkır varmıştır,üzülme bır dene belkıde oda yapamayacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle olsun istiyorum.ama kendi böyle bir teklifte bulundu.kendi bilir.artık kafasında ne var bilmiyorum..Maaşlarınız eşit bile olsa kalanı ortak okur bence, bizde öyleydi yani
Iyi etmissin. Sen simdi zitlasirsan iyice kapanabilir icine, yakinda dokulur etegindekiler.Üzerine gitmeyecegim .
Zaten dedim ona şakasına,
Aşkım artık biz ev arkadaşıyız. .
Ev işlerinde yardım etmez pek.çok nadir.ama çok düzenli .yani işimi zorlastirmiyor.arkasını topluyor.Haklisin de.
Evin masraflarini bilustugunuz gibi, evin islerini de bolusuyorsaniz sorun yok bence.
Iste yapmadigi isler icin hizmeci tutsun madem. Arta kalan parasiyla. Evin masraflarini boluselim demeyi biliyorsa, yasadigi yeri temizlemeyi, yiyecegi yemegi yapmayi da bilecek. Soru sorma kafama gore parami harcarim olmaz bence, esinden katbe kat, cok kazanan insanlar disinda.Ev işlerinde yardım etmez pek.çok nadir.ama çok düzenli .yani işimi zorlastirmiyor.arkasını topluyor.
Uuuff çok sert..Iste yapmadigi isler icin hizmeci tutsun madem. Arta kalan parasiyla. Evin masraflarini boluselim demeyi biliyorsa, yasadigi yeri temizlemeyi, yiyecegi yemegi yapmayi da bilecek. Soru sorma kafama gore parami harcarim olmaz bence, esinden katbe kat, cok kazanan insanlar disinda.
Siz esinizin hizmetcis deyilsiniz hayat arkadasisiniz. Madem ev arkadasi olmak istiyor o zaman bedelini odesin.
Sekerim, karar senin. O zaman ev masraflarina senin daha az katkida bulunman lazim. Boyle acikla. Yoksa parali kolelik olur seninki. Benim mantigima ters.Uuuff çok sert..
Eşim iyidir ya.Kıyamam ona.
Elinden geleni yapıyor.evde yemek yoksa ,yapmadıysam kendi kalkar yapar..
Seni anliyorum..bakalım artık...Sekerim, karar senin. O zaman ev masraflarina senin daha az katkida bulunman lazim. Boyle acikla. Yoksa parali kolelik olur seninki. Benim mantigima ters.
Olabilir bencede boyle dusunuyor esiniz ama ne olursa olsun bence mantikli,deneyin bir sure bakalim akliniza yatarsa bu sekilde devam edersiniz,bu arada halimize sukur edelim nice kocalar var,eslerinin maasini alipta bi kurus koklatmayan,ickiye kumara yatiran bin sukur valla halimizeBence ailesi para istedi ve kendisi de benim bunu sorun edeceğimi düşünerek kendi maaşımdan yardım edeyim ,benim maaşından gittiğini düşünmemi istemiyor sanki.benim okuduğum bu.
Tabi ki çok şükür...maşallah diyelimm..Olabilir bencede boyle dusunuyor esiniz ama ne olursa olsun bence mantikli,deneyin bir sure bakalim akliniza yatarsa bu sekilde devam edersiniz,bu arada halimize sukur edelim nice kocalar var,eslerinin maasini alipta bi kurus koklatmayan,ickiye kumara yatiran bin sukur valla halimize![]()
Dedim fakat kabul etmiyor kesinlikle.
Borçlar için altınları bozduralim dedim kabul etmedi.eğer öyle bir şey yaparsan hakkımı helal etmem dedi.gitti kredi çekti.
adam cok mantikli birsey soylrmis siz neye uzuldunuz anlamadim.calisan bir kadinin maas kartinin esinde ne isi varEvlendiğimizden bu yana maaş kartları eşimde ve bu hiçbir zaman sorun olmadı benim için.
Gelelim adam artık kartimin ben de olmasını istiyor.ev harcamalarını vs paylaşacağız.geri kalanı kendi tasarufumuza kalsın dedi.çok şaşkınım .senin kazancın ve sen istediğin gibi harca dedi.
Üzüldüm işin açığı böyle bi teklif sunmasına..
Ne yapsam?
Üzerine gitmek istemiyorum.