• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim

yoğun bir işi varsa akşamları dinlenmek istiyordur belki.şimdi bir sebep göstermediği için bende uyduruyorum kafamdan.ya da masraf olmasın diye diyordur.ya da sizin çevrenizle kafa yapıları uyuşmuyordur...
bilemedim
Akşamları zaten almıyorum gündüzleri oturmak için cimri desem cimri biri de değil gelmesin kimse diyor

Zaten o yokken gelen misafirden bahsediyorum yani gündüz misafirlerinden :)
O zaman eşinize gelsin. :duduk: Hiç taviz verme canım; ev senin, istediğini istediğin gibi ağırla, hayatta izin alır gibi davranma.

Yahu neresi güzel bunun.
İyi ki çevrenizden birisi değilim ( Misafir sevmeyen , keske gelmesin diyenlerin ) Gerçekten bu düşünceye sahip insanlar varmış üzücü birşey.
Misafir dosttur sohbettir.Belli ölçülerde görüşmek gidip gelmek ne güzeldir.
Bundan neden rahatsız olunur bilmiyorum.

Bende misafir sevmem hiç:KK39:

Hergün misafir geliyor mu?

Bi bilsem her seferinde kavga etmekten biktim
öyle istwmiyorum demekle olack işmi. mantıklı bi sebep sunmalı. bu kadar absürd bi istekse kendinin ki sebebini de suncak cunku dicek... cunku istemiyorum die bisi yok ki. siz bile bilmiyorsaniz sebebi biz ne desek boş.

Yahu neresi güzel bunun.
İyi ki çevrenizden birisi değilim ( Misafir sevmeyen , keske gelmesin diyenlerin ) Gerçekten bu düşünceye sahip insanlar varmış üzücü birşey.
Şahsen benim başım götürmüyor,zaten beynim yeteri kadar dolu.
Bir de geyiktir,derttir dinleyemiyorum maalesef.

Keşke eşim biraz cimri olsa, misafir istemese falan. Daha geçen gün akrabasına gitti kahvaltı yapıcam dedi dışarda yeseydin keşke dedim. Kahvaltılık pahalı durumları çok iyi değil diye. Ama bize gelenlerin hiç böyle bi kaygısı yok.
Babamda eşiniz gibi istemezdi hiç zamanla annemde alıştı değiştiremedi. Zaten sevmiyorsa zorla sevdiremezsini bi çözümü yok gibi. Bende babamdan ötürü öyle alıştım.

Merhaba kızlar
Hemen konuya giriyorum benim sorunum şu ki
Eşim eve misafir gelmesine tamamiyle karşı hiç bir şekilde istemiyor her misafir öncesi kavga ediyoruz bende aksine misafiri çok seven biriyim gidip gelinmesinden çok hoslanirim.
Bu kendi ailesi için de geçerli benim ailem için de geçerli anne baba kardeş dışında kimsenin gelmesini istemiyor misafir haber vermeden önce bunu eşime nasıl söylerim diye dusunuyorum olabilir mi böyle birşey ya sinir oluyorum artık aramızda büyük bi sorun oldu ne yapmalıyım sizce ?
Sıkıntı mi yapıyor misafir gelince sonradan kendini kötü mü hissediyor acaba benimkide tam tersi hastalansam hiç bi iş yapmasam bile şunları cagiralim bunları cagiralim der hastayım hizmet edemem desem Tribe girer ama takmam bu sene hamileyim diye yirttim biraz ama geçen sene her hafta bi iki aileyi alırdık bazen şunu da bunuda diye 6 aile bi arada cagirmisligi var yok beraber oturalim falan odalara sigmazdik tam facia olurdu o gün bana hiç birşey anlamazdim çay doldurup getir götür yapmaktan

Yahu neresi güzel bunun.
Ben oluyorum nedeni yok.
Çocuklu misafir sevmiyorum gerçekten.
Kendim de gitmiyorum kimseye kolay kolay.
Akraba dısındakilerle pek bir irtibatım yok.
Yıllardır gurbetteyiz bunun da etkisi vardır belki.
Aman misafir gelsin, hizmet edeyim diye hiç içimden geçen bir şey yok

Yahu neresi güzel bunun.
Böyle konulara ben de bitiyorum. Birde bunun değişik versiyonu var; arkadaşım yok diye konu açılıyor; sonra onlarca arkadaş neymiş; yalan; herkes kuyunu kazıyor, bana ben yeter babında cevap.

Tabii ki zorlama, dayatma misafiri kimse istemez de; insanların hiç mi dostları, kuzenleri; iki hoş sohbet edecek tanıdıkları yok. Düşündürücü...

Ben oluyorum nedeni yok.
Çocuklu misafir sevmiyorum gerçekten.
Kendim de gitmiyorum kimseye kolay kolay.
Akraba dısındakilerle pek bir irtibatım yok.
Yıllardır gurbetteyiz bunun da etkisi vardır belki.
Aman misafir gelsin, hizmet edeyim diye hiç içimden geçen bir şey yok
Ben gurbette değilim de iki aileye anca yetebiliyorum.
Bazen onlara koşarken bile yoruluyorum,ne yalan söyleyeyim...

Böyle konulara ben de bitiyorum. Birde bunun değişik versiyonu var; arkadaşım yok diye konu açılıyor; sonra onlarca arkadaş neymiş; yalan; herkes kuyunu kazıyor, bana ben yeter babında cevap.

Tabii ki zorlama, dayatma misafiri kimse istemez de; insanların hiç mi dostları, kuzenleri; iki hoş sohbet edecek tanıdıkları yok. Düşündürücü...
Mesele dost, kuzen degil yahu genel bir tabirden bahsediyoruz
Misafir.
Benim akrabalarımın hiç biri yanımda değil tek tabancayım.
Arkadaşım da yok pek.
Çalışıyorum ve bu tip şeylere özenmiyorum

Mesele dost, kuzen degil yahu genel bir tabirden bahsediyoruz
Misafir.
Benim akrabalarımın hiç biri yanımda değil tek tabancayım.
Arkadaşım da yok pek.
Çalışıyorum ve bu tip şeylere özenmiyorum
Ben çalışmıyorken de özenmiyordum.
Eminim ki şimdi emekli olsam kendi başıma muhteşem vakit geçirebilirim,asla sıkılmam.

Sıkıntı mi yapıyor misafir gelince sonradan kendini kötü mü hissediyor acaba benimkide tam tersi hastalansam hiç bi iş yapmasam bile şunları cagiralim bunları cagiralim der hastayım hizmet edemem desem Tribe girer ama takmam bu sene hamileyim diye yirttim biraz ama geçen sene her hafta bi iki aileyi alırdık bazen şunu da bunuda diye 6 aile bi arada cagirmisligi var yok beraber oturalim falan odalara sigmazdik tam facia olurdu o gün bana hiç birşey anlamazdim çay doldurup getir götür yapmaktan
Yok sonradan kendini kötü hissetmiyor yani hissetse her misafirde böyle yapmaz diye dusunuyorum

Back
X