Eşim

Şöyle bi şey olabilir mi. Eşinizin teyzesi "Benim güzel gelinim " vs gibi sözler etmiştir orada belki,sonra eşiniz de espiri olsun diye teyzesinin güzel gelini bana şu getirir mı demiştir.

Canım dediklerinde haklı olabilirsin ama günümüzde ortam o kadar bozuk ki kayın gelin kp gelin bilmem neler var senin kocan kendinden küçükse bile demesi seninde zoruna gider tabi benimde gereksiz değil mi o laf sence :KK66:

Öyle düşündürüyorsa o adam koca diye tutmayacaksın o adamı.Yapmayın öküzaltında buzağ aramayın.

kendinize yaparsınız.Bu çok ağır bir itham.Samimiyet derecelerini bilmiyoruz.Belki abi kardeş gibiler.

Şakayla karışık öyle deyivermiştir.Bir sürü insanın yanında kur yapacak kadar aşağılık bir adamsa

siz haklısınız.Ama insanları bu kadarcık şeylerle böyle ağır zan altında bırakamazsınız?

Bende çok ters tepki veriri diye henüz söyleyemedim. Ama söylemek de istiyorum içimde kalırsa kendi kendimi yerim.

Bence de hiç söyleme dediğim gibi çok ağır hele ki gururlu bir adamsa çok kötü döner size.

Bana göre yenilir yutulur gibi değil çok ağırına gidebilir.

Bence bu gibi durumda sert bir şekilde eşinin gözünün içine içine oyarcasına bakman yeterli olmalı... Anlamıyorsa anlayacağı dilden anlatmalısın...

Rahatsız oluyorsan susmak yerine eşini uyar bir daha yapmasın...

Ben olsam takılmaz hatta sallamazdım bile ama eşinin niyetini de en iyi sen bilirsin, bazı erkek yanındakini görmez aranır da aranır... Öyle bi tipse kesinlikle uyar haddini bilsin.

ben zannetmiyorum art niyetli söylendiğini. aradaki samimiyet neticesinde söylenmiştir. tabiki yanlış buluyorum ama kötü niyetli değildir. yani umarım.

Öyle düşündürüyorsa o adam koca diye tutmayacaksın o adamı.Yapmayın öküzaltında buzağ aramayın.

kendinize yaparsınız.Bu çok ağır bir itham.Samimiyet derecelerini bilmiyoruz.Belki abi kardeş gibiler.

Şakayla karışık öyle deyivermiştir.Bir sürü insanın yanında kur yapacak kadar aşağılık bir adamsa

siz haklısınız.Ama insanları bu kadarcık şeylerle böyle ağır zan altında bırakamazsınız?
Bekar olur tamam derim ama evli adam kardeş gibidr olsa o lafı dememeli yanlış oyle bir laf bir erkek tarafından konu sahibine dense sence kocası normal karşılar mı bişey yaparken empati kurcaksın bana göre yanlış cnm ama seninde görüşün bu saygı duyarım

Eşinizi bunu art niyetli söyleyip söylemediğini anlayacak kadar tanımış olmanız gerektiğini düşünüyorum. Bundan şüpheleniyorsanız niye evlendiniz ki bu adamla? Aile içi bir şakalaşma yani, abartmayın.

Bilmiyorum ama eşinizin bunu kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum.Bazen insanlar değer verdiği insanlara böyle konuşabilir.Benim de doktorum her gitmeye ultrasonda kızıma annesi gibi güzel derdi.Doğdu güzel annenin güzel kızı oldu dedi.Eşim bunu asla kötü anlamadı yani söyleyen kişinin söyleyiş tarzından niyeti ne ise anlaşılır herşeyi kötüye yormamak gerekir eşinizin tavrı bana çok masumca geldi

Normalde cıvık ve yalak karakterli bir adamsa altında pek biley aramaya gerek yok. Ha normalde çok resmi bi adamsa altında birşeyler aranabilir.

Art niyetle söylediğini düşünmüyorum eşinizin.Öyle olsa zaten açıkça yanınızda söylemez birşeyleri uu orta belli etmezdi.Şaka olarak söylemiş belli ama bunu ben de hoş karşılamazdım şahsen.Erkekleri bunaltmamak lazım tamam da şimdi damatlara teyzesinin yakışıklı damadı desek eşlerimizden de bozulan çıkar bu duruma..
Ama söylersen inatla daha da yapabilir böyle şeyler.Söylemek yerine o davranışın aynısını uygun bir Zaman'da tapıp tepkisini ölç bence bu işe yarıyor.Aynısını yaptığımda eşim benimle günlerce konuşmuyor kıskançlıktan.En etkili çözüm bu.

Arkadaşlar bende birşey danışacağım.geçen misafirlikte otıruyorduk.eşim Teyzesinin gelüninine teyzemin güzel gelini bir bardak su verirnisin dedi.sizce ben buna nasıl tepki verneliyim.çok sinirlendim.ama daha ona söylemedim
Çok samimi ..babasının kızı mıymış :işsiz:ayrıca kalksın suyunu kendisi alsın .hadi kalkmadı ,senden istesin yahu ..Bide hitap şekli hiç hoş değil ..teyze kızı olsa neyse ,teyze gelini ...yapıştır terliği ağzına :)

Birseylere aradan 10 gun gectikten sonra tepki verilmez...
Laf arasinda sokusturun yada yakisikli kicam bana sunu bir ver deyip ima edin...konuyu acar belki

Art niyetle söylediğini düşünmüyorum eşinizin.Öyle olsa zaten açıkça yanınızda söylemez birşeyleri uu orta belli etmezdi.Şaka olarak söylemiş belli ama bunu ben de hoş karşılamazdım şahsen.Erkekleri bunaltmamak lazım tamam da şimdi damatlara teyzesinin yakışıklı damadı desek eşlerimizden de bozulan çıkar bu duruma..
Ama söylersen inatla daha da yapabilir böyle şeyler.Söylemek yerine o davranışın aynısını uygun bir Zaman'da tapıp tepkisini ölç bence bu işe yarıyor.Aynısını yaptığımda eşim benimle günlerce konuşmuyor kıskançlıktan.En etkili çözüm bu.
Söylemedim henüz bunu deneyecek zamanı bulduğum an deneyeceğim

Çok samimi ..babasının kızı mıymış :işsiz:ayrıca kalksın suyunu kendisi alsın .hadi kalkmadı ,senden istesin yahu ..Bide hitap şekli hiç hoş değil ..teyze kızı olsa neyse ,teyze gelini ...yapıştır terliği ağzına :)
Ben odada yoktum ama duydum

Arkadaşlar önceki mesajlarda dediğim gibi art niyet aramıyorum.sadece bu hitap bana hoş gelmedi. Sizde olsanız emünüm bozulurdunuz.uygun bir zamanda ya konuyu açıp rahatsızlığımı bildirecem yada aynısını ona yapacam.çünkü bem böyle cıvık hitaplardan hiç.hoşlanmam eşim de biliyor bunu.ayrıca ben yapmış olsaydım kıyamet kopmuştu.çünkü eşim aşırı kıskanç.

Arkadaşlar bende birşey danışacağım.geçen misafirlikte otıruyorduk.eşim Teyzesinin gelüninine teyzemin güzel gelini bir bardak su verirnisin dedi.sizce ben buna nasıl tepki verneliyim.çok sinirlendim.ama daha ona söylemedim

Güzel kelimesini iyi manasında söylemiş olabilir.

Back
X