- Emoji Skoru
- 8
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Hilal lcdmr
Ben bir buçuk aydır bir esnaf lokantasına yemek yemeğe gidiyorum lokantanın bir tek ikramı çay var orda bir garson bana iki günde bir tatlı getiriyordu birde çay hep küçük bardakta geliyor ama o büyük bardakta getiriyordu bana hatta çayımı içiyorum kalkacağım bir tane daha çay getireyim mi diye soruyordu yok vaktim kalmadı deyince de beş dk dan birşey olmaz deyip çay getiriyordu bir kere nasılsınız Hilal hanım dedi geçen hafta ben bunu dışarıda gördüm ama selam verdim mi vermedim mi bilmiyorum bir haftadır durgundu bende dün sordum acaba selam verdim mi vermedim mi diye evet selam verdin vermeseydin söylerdim zaten dedi konuşuyorduk tam işi çıktı gitmek zorunda kaldı bekle geleceğim dedi gelmedi hatta dün tekrardan tatlı ikram etti kalktım ofise gidiyordum arkamdan seslendi konusacaktik ama konusamadik gelemedim yanına kusura bakma dedi ne diyecektin dedi bende bunu diyecektim dedim sadece bunu mu diyecektin Allah iyiliğini versin dedi güldü sonra gittim ben bugün yemeğe gittiğimde sanki yeniden durgun gibi geldi acaba ben mi yanlış anlıyorum çocuğun hislerini ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz