Hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu yanlış mı anliyorumm ne yapmak azim

Hilal lcdmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Ben bir buçuk aydır bir esnaf lokantasına yemek yemeğe gidiyorum lokantanın bir tek ikramı çay var orda bir garson bana iki günde bir tatlı getiriyordu birde çay hep küçük bardakta geliyor ama o büyük bardakta getiriyordu bana hatta çayımı içiyorum kalkacağım bir tane daha çay getireyim mi diye soruyordu yok vaktim kalmadı deyince de beş dk dan birşey olmaz deyip çay getiriyordu bir kere nasılsınız Hilal hanım dedi geçen hafta ben bunu dışarıda gördüm ama selam verdim mi vermedim mi bilmiyorum bir haftadır durgundu bende dün sordum acaba selam verdim mi vermedim mi diye evet selam verdin vermeseydin söylerdim zaten dedi konuşuyorduk tam işi çıktı gitmek zorunda kaldı bekle geleceğim dedi gelmedi hatta dün tekrardan tatlı ikram etti kalktım ofise gidiyordum arkamdan seslendi konusacaktik ama konusamadik gelemedim yanına kusura bakma dedi ne diyecektin dedi bende bunu diyecektim dedim sadece bunu mu diyecektin Allah iyiliğini versin dedi güldü sonra gittim ben bugün yemeğe gittiğimde sanki yeniden durgun gibi geldi acaba ben mi yanlış anlıyorum çocuğun hislerini ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

sadece bunu mu diyecektin
Hayırdır, teklif mi bekliyor? İyice delirdi herkes.

Siz de kişinin her ruh haline anlam aramayı bırakın. Aytıca o yediğiniz tatlıların da bir bedeli var değil mi?

Abartmışsınız gibi görünüyor. Esnaf lokantalarındaki garsonlar her gün olmasa bile sık sık yemeğe giden müşterileri tanırlar, konuşurlar. Hoşlandıkları anlamına gelmez. Eğer garson durgun görünüyorsa kendi hayatıyla, işiyle, eviyle, ailesiyle vb. ilgili bir sorunu olabilir, sizinle ilgili değil.

Hayırdır, teklif mi bekliyor? İyice delirdi herkes.

Siz de kişinin her ruh haline anlam aramayı bırakın. Aytıca o yediğiniz tatlıların da bir bedeli var değil mi?
Nasıl yani anlamadım o tatlıları ben istemeden getirdi ama

Flörtöz tavrı varmı mesela herkese mi böyle bir tek sana mı. Sakın adım atma o atsın diyecem de sen beğeniyor musun çocuğu.

Abartmışsınız gibi görünüyor. Esnaf lokantalarındaki garsonlar her gün olmasa bile sık sık yemeğe giden müşterileri tanırlar, konuşurlar. Hoşlandıkları anlamına gelmez. Eğer garson durgun görünüyorsa kendi hayatıyla, işiyle, eviyle, ailesiyle vb. ilgili bir sorunu olabilir, sizinle ilgili değil.
Sanmıyorum ben daha yeni gitmeye basladim ve bana tatlı ikramı yapan bir tek o

Esnaf lokantalarında ikram tatlılardan çok yedim, ikram çay kahve içtim, garsonlarla sohbet ettim ama acaba benden hoşlanıyorlar mı diye hiç düşünmedim. Çünkü devamlı müşterilere ikramlar yapılır, güler yüz gösterilir. O lokantanın devamlılığı için sadık müşteriyi tutmak şart, buna dikkat ederler.

Benim lokantama da her gün aynı müşteri gelse 1 ay boyunca ben de ona biraz ayrıcalıklı davranırım.

Sen hoşlandıysan azıcık tebessüm et, hafiften cilvelenerek konuş. Bi bak bakalım bi adım atacak mı. Belki evlidir sevgilisi vardır bunları da bilmeden etmeden her hareketine anlam yükleme

Sanmıyorum ben daha yeni gitmeye basladim ve bana tatlı ikramı yapan bir tek o
İsminizi nereden biliyor? Üstelik senli benli konuşmaya ne ara geçildi. Üstelik şaka yapmalar Allah iyiliğini versin demeler.. hoş değil bunlar. Adam hoşlansa siz tamamsiniz gibi.

Ah şu kız milleti. Bi 10 yıl sonra erkek milletinin beyin kapasitesinin senin o düşündüğün imaları filan yapmaya yetmediğini anlicaksin bacimsu. Bi de sen selam vermedin diye durgun olacak filan 🤦
1000060831.webp

bence senden hoslaniyor.
yorum atanlarin hepsi uzun yillar evli, o defteri kapatali cok olmus sanirim.
nazik olun, tatli tatli gülümsemeye selam vermeye devam edin - yakında minik minik sohbetleriniz uzar, bir sekilde konusmaya baslarsiniz zaten

bence senden hoslaniyor.
yorum atanlarin hepsi uzun yillar evli, o defteri kapatali cok olmus sanirim.
nazik olun, tatli tatli gülümsemeye selam vermeye devam edin - yakında minik minik sohbetleriniz uzar, bir sekilde konusmaya baslarsiniz zaten
Yengeç kaç yaşındasın bacım sorması ayıp? Söylemek istemiyorsan no problem. Sadece merak ettim.

Bence o da senden hoşlanıyor
Yemeğe gitmeye devam et, gülümse, bu kadar
Sevgililik adına onun hamle yapmasını bekle tabii ki, sen bir şey yapma

Düşünceli olması her zaman seninle ilgili olmak zorunda değil
İş hayatı zor, hizmet sektörü çok zor
Ofiste çalışan kız bana bakar mı diye düşünüyor bile olabilir

Ben bir buçuk aydır bir esnaf lokantasına yemek yemeğe gidiyorum lokantanın bir tek ikramı çay var orda bir garson bana iki günde bir tatlı getiriyordu birde çay hep küçük bardakta geliyor ama o büyük bardakta getiriyordu bana hatta çayımı içiyorum kalkacağım bir tane daha çay getireyim mi diye soruyordu yok vaktim kalmadı deyince de beş dk dan birşey olmaz deyip çay getiriyordu bir kere nasılsınız Hilal hanım dedi geçen hafta ben bunu dışarıda gördüm ama selam verdim mi vermedim mi bilmiyorum bir haftadır durgundu bende dün sordum acaba selam verdim mi vermedim mi diye evet selam verdin vermeseydin söylerdim zaten dedi konuşuyorduk tam işi çıktı gitmek zorunda kaldı bekle geleceğim dedi gelmedi hatta dün tekrardan tatlı ikram etti kalktım ofise gidiyordum arkamdan seslendi konusacaktik ama konusamadik gelemedim yanına kusura bakma dedi ne diyecektin dedi bende bunu diyecektim dedim sadece bunu mu diyecektin Allah iyiliğini versin dedi güldü sonra gittim ben bugün yemeğe gittiğimde sanki yeniden durgun gibi geldi acaba ben mi yanlış anlıyorum çocuğun hislerini ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz
Yani genelde bu tarz yerlerde her garsonun ilgilendiği müşterisi olur. Benim de devamlı gittiğim yerler var. Hep aynı kişi benle ilgilenir, ikram verir, hal hatır sorar hatta ne yediğimi bile unutmaz. Eşimle gidince de aynı şekilde davranır ikimize de. Bu yaygın bir davranıştır. İlla sizden hoşlandığı anlamına gelmez. Ama siz hoşlandıysanız bekar olup olmadığını öğrenerek adım atabilirsiniz tabii

Ben de açıkçası size karşı ilgisi var gibi hissettim. Tabi ki devamlı müşteriler her zaman daha ayrıcalıklı olurlar ama her gün de tatlı ikram etmezler diye düşünüyorum.
Siz de hoşlandıysanız gülümseyerek konuşmaya, muhabbeti devam ettirmeye özen gösterirsiniz. Bir hoşlantısı varsa zaten sizinle konuşmanızdan gördüğu samimiyetle bir süre sonra açılacaktır.
Ama siz yine de çok bağlanıp beklentiye girmeyin. Bazı erkekler genel olarak beğendiği tüm kadınlara bu şekilde davranabiliyorlar. Ya da bazı insanlar sıcakkanlı ve samimiyeti seviyorlar. Bir duygu beslemeden de bu şekilde davranan iyi niyetli, sıcakkanlı biri de olabilir. Başkalarına olan tavrı da önemli yani. Devamlı başka müşterilerine de bu sekilde davranıyor mu mesela?

hoşlanmıyor olma ihtimali daha yüksek bence.

hizmet sektöründe daha flörtöz gibi duran tavırları o tarz işlerde çalışanların normali gibi bazen.

bir erkek arada hissettiriyorsa genelde olumsuz ihtimal geçerli bence. net olmayıp sizden hamle bekleyen erkek de prenses. kaybetme reddedilme korkusu olan yeterince olgunlaşmamış tipler de çekilmez. hazır olmuşu ve klasik net erkek tipler kafa sakinliği için daha tercih edilesi bence.

yine de bir süre daha gözlemleyin ya da kestirme yol bir erkek iş arkadaşınızla da yemeğe gidin bence.tam tepki ölçümü yapın gitsin.

Back
X