- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Aklima takilan soru su annen den uzakmisin keske annen olsaydi naz yap ben yapamam diye goruyorum ki kaynanani simartmissin ne bicim kaynana ne demek yemek yapmayi bilmiyo esini nasil buyutmus bildigin usengec is yapmamak icin sanacyerlesmis belli yemek yapmayi birakcsenin dinlenip yuruyus yapman lazim dogumunun kolay olmasi lazim utanmaz kadin bide yemegi kim yapcak diyo ben olsam anne sen bana bakmaya mi yoksa kendjne baktirtmaya mi geldin derdimKarnım burnumda. Güya bana yardıma gelen kayın Valide sağolsun elini hiçbir şeye sürmüyor. Yemek vs hepsini hala ben yapıyorum. Haftaya yada öteki haftaya doğum bekleniyor. Ama kayinvalidem ben anlamam yemekten deyip anca benim yaptıklarımi yiyor .
Eşim de az önce bi konu açıldı. Güya beni övmek için "yedi düvel yabancı ama hasta vs olursaniz size yıllarca bakar " dedi. Sınır oldum. Kayın Validemi sevmiyorum hatta nefret ediyorum ama sırf eşimin hatırına susuyorum. Çok bencil ve cahil bir kadın. O da tuttu sen bize bakar misin dedi. Bende babama bakarım ama sen bana güvenme . Öteki Gelinlerine güven dedim. Ben sana güveniyorum dedi. Eee eşşek olan benim nasıl olsa. Diğerleri car car bağırır çağırır ben yapmam. Sınır oldum . Eşim yanıma gelince konuşacağım ya. Kadın 39 haftalik hamile iken bile bana önüne yemek yaptırıp koyduruyor . Işten kosa kosa gelip bide yemek yaptim haftalarca. Şu an dogumuma 10 gun var. Bana sordugu soru şu kadının "sen doğum yapınca biz ne yiyeceğiz" Ben neden ona bakacakmışım. Eşime ne demeliyim
Doğum yaklaştı ya ağrılarım çok arttı diyip hasta numarası yapın hiç bi işe elinizi sürmeyin laftanda haldende anlamadığına göre sizede numara yapmak kalıyo demekki. Hiçbir işede elinizi sürmeyin ya toparlanıp evine döner yada paşa paşa işleri yapar. Rolünüzü iyi yapın amaKarnım burnumda. Güya bana yardıma gelen kayın Valide sağolsun elini hiçbir şeye sürmüyor. Yemek vs hepsini hala ben yapıyorum. Haftaya yada öteki haftaya doğum bekleniyor. Ama kayinvalidem ben anlamam yemekten deyip anca benim yaptıklarımi yiyor .
Eşim de az önce bi konu açıldı. Güya beni övmek için "yedi düvel yabancı ama hasta vs olursaniz size yıllarca bakar " dedi. Sınır oldum. Kayın Validemi sevmiyorum hatta nefret ediyorum ama sırf eşimin hatırına susuyorum. Çok bencil ve cahil bir kadın. O da tuttu sen bize bakar misin dedi. Bende babama bakarım ama sen bana güvenme . Öteki Gelinlerine güven dedim. Ben sana güveniyorum dedi. Eee eşşek olan benim nasıl olsa. Diğerleri car car bağırır çağırır ben yapmam. Sınır oldum . Eşim yanıma gelince konuşacağım ya. Kadın 39 haftalik hamile iken bile bana önüne yemek yaptırıp koyduruyor . Işten kosa kosa gelip bide yemek yaptim haftalarca. Şu an dogumuma 10 gun var. Bana sordugu soru şu kadının "sen doğum yapınca biz ne yiyeceğiz" Ben neden ona bakacakmışım. Eşime ne demeliyim
Herkes anasinin karnindami ogreniyor bebek bakmayi.benimde kimse yoktu dogumumda.ama o benim evladim kanim canim.sen onu koruyan bi melek olucaksin zaten.korkma bu kadar.asil kaynanain sana ve bebegine verecegi zarardan kork.hadi simdi iyi kotu kimildaniyosun.dogum sonrasi uykusuz kalcaksin bebegin durmayacak islerin olacak vs.ustune kayinvalide dirdiri ve anasini memnun edeyim karimi oveyim diyeen bi koca ve sen sinir kupu.gonder gonder gitsin o kadinAynen .
Lanet olsun kimsem yok İşte.
Bebeğe nasıl bakılır bilsem.
Korkuyorum . Bebeğe bilmeden bişey yaparım diye.
Kızım. İçin ne kadar şükretsem az.Sizi okuyunca bencil davranışlarımin yerinde olduğuna karar verdim... ayıp olmasın susayim, seviyorum sayayım diye katlandigimiz şeyler bu dünyada bize sıkıntı veriyor...
Ama üzülmeyin. Minik bir meleginiz var on kadar aciz ki.. sizden daha fazla değer verdiği kimsesi yok. Eşiniz de ana kuzusu değilse atlatirsiniz. Sürekli geçmişi hatırlayıp da kinlenmekten vazgeçmeye çalışın. Biliyorum kolay değil.. ama geçmişteki yaşananlar olan kin ve uzuntunuz bu gunlerinizi de goturmesin. Sağlığınız var kızınız var işiniz var... çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?