Erkek İnfertilitesi eşimde 3adet sperm cıktı bu durumda olan arkadaşlar yorumlarınızı beklıyorum

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla en umutsuz bi ornek var onumde...eşimin iş arkadaşı..doktor ımkansız dedı.ama adam ona ınanmadı...tabı bı cok tesr flan derken ...cocuk defterını kapatın dedıler.adam keçiboynuzu kuru uyguladı...nette vardır bakarsın...ayrıca sıgarayı bıraktı.tamamen duzenlı bı hayatı oldu..ve ınandı !!!

suan 1 yasında kızları var...bu arada kadın da polikistik over vardı...ona ragmen...

inanın ve bıtkısel kürleri uygulayın

Konu hakkında bi fikrim yok ama Rabbim en kisa ve hayırlı zamanda, size ve tum isteyen ugrasan ciftlere hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin.

Tek bır teste dayanarak teshıs koyulamaz
tekrar sperm testı yapılmalı
hormonlara bakılmalı
varıkosel fılmı cekılmelı

İş arkadaşımın ablası bu durumu yaşamış. benim de çocuk isteğim var nasip olmadı henüz işte bana umut olsun diye anlatmıştı. eniştesine azospermi demişler , tüp bebekle bile zor olur olmaz demişler şimdi 2 kızı varmış çiftin ikisi de doğal yoldan olmuş.

Ama bizde 3 senedir bir sebep yok olmuyor.. nasip bu işler ya.. ama @CuteMom ın dediği gibi tek testle tanısı konmaz böyle şeylerin. güvenilir bir laboratuvarda , rahat bir ortamda testi tekrarlayın. tuvalette falan verilen yerler var eşimin test sonuçlarını acayip etkilemişti tuvalette vermek.

bu yollardan geçen arkadaşlar varmı sonu mutluluk veya husran deneyımlerınızı beklıyorum
Cook gecmis olsun canim uzulmeyin,,hersey allahtan kisaca bizi anlatayim sukur bende sorun yok 4yillik evliyiz,,dr esime varikosel var dedi ileri hiz 13 idi,, amliyat oldu maşallah sayimiz cok yuksek ama ileri,hizimiz hep sifir kaldi ameliyat sonrasi,,,,derken aşılama yaptık negatif, ,ustune dogak yoldan hamile kaldim gekismedi kurtaj oldum,,derken gecen sene tup yaptık dr olur siz iyisiniz vs dedi,,,olmasi,,,suan yine ikinci tup denenesindeyim transferimin 6 gunu, ,dr umitliydi tupe gerek yok vs demişti hatta,,malesef sadece bir yumurtam bolundu oda 3gun orta kaliteye ulaştı ve suan icimde,,,demem o ki,,bizim sayi var ileri hizimiz sifirdan 35 e yukselmis 3yil icinde ama sonuc zorluyo bizi,,ama baska tanidigimizin esinde sperm yoktu tese oldu bir sprem bulundu ve ikizleri oldu onlarin,,,uzulmeyin hersey allahtan tabiki,,eger rabbim canvericekse biz hicbisey yapamayiz vermicekse de bizim elimizde deil,,

peki sorun ne? varikosel falan var mi? ya da hormonlarda filan sorun var mi?[/QUO

cocukken gecırdiği menenjit ten dolayıı varıkosel amalıyatıda oldu o amalıyattan sonra daha kotu oldu herşey.özelde 2 kez tüp bebek yaptırdık.tabı ozel olduğu için hiç bir tarama yapıldı direk tub bebeğe başlandı sperm çıkışı olmadıgı için testıs amalıyatı yapıldı.ilkinde buluntu ama tutmadı 2.cıde tutmadı 3. ye hazırlandık testıs dede bulunamadı transfer ıptal edıldı şimdi devlete başladık.bakalım araştırma hastanesı burasıda butun taramalar yapılmaya başlandı sonu hayırlı olsun inşallah

Keciboynuzu kurunu mutlaka yapin. Yaninda gunde 2 kez proxeed plus icin. Farka inanamayacaksiniz.

bu yollardan geçen arkadaşlar varmı sonu mutluluk veya husran deneyımlerınızı beklıyorum
eşimin arkadaşı sperm sayısı sıfırdı tüp bebek yaptılar ameliyatla sperm çıkartılar.2.olmaz diye korunmadılar bile 2. bebekleri oldu ve adam hiçbir şey yapmadı keçi boynuzu falan gibi olunca oluyor.

insallah cnm hayirlisi olsun. elimizden geleni yapip sabirla beklemekten baska care yok. bende de cikolata kisti var bizde ugrasiyoruz :(
aslinda lazim olan 1 tanecik sağlam sperm nasip olduktan sonra oluyor yani...

Herkese merhaba arkadaslar 2 yillik evliyiz son 1 yildir cocuk istiyoruz ama olmuyor ilk zaman yumurtlama takibi ovu testleri denedim baktik olmuyor guc bela esimi test vermeye ikna ettim ve sperm sayisi sifir cikti 2-3 aydir keciboynuzu suyu iciyor ama sigarayi birakmadi tekrar test vermeye ikna etme asamasindayim tup bebek yaptiririz diyo ne zaman gitcez doktora diyorum para biriktirelim diyo bu sefer de. Hep bahane artik cok uzuluyorum ya dun gece ruyamda hamile olduğumu oglum olacagini gordum ruyasi bile inanilmaz mutlu etti beni kisacasi keciboynuzuna cok guveniyodum ama yine olmadi cok mutsuzum artik :110::KK42:

Cook gecmis olsun canim uzulmeyin,,hersey allahtan kisaca bizi anlatayim sukur bende sorun yok 4yillik evliyiz,,dr esime varikosel var dedi ileri hiz 13 idi,, amliyat oldu maşallah sayimiz cok yuksek ama ileri,hizimiz hep sifir kaldi ameliyat sonrasi,,,,derken aşılama yaptık negatif, ,ustune dogak yoldan hamile kaldim gekismedi kurtaj oldum,,derken gecen sene tup yaptık dr olur siz iyisiniz vs dedi,,,olmasi,,,suan yine ikinci tup denenesindeyim transferimin 6 gunu, ,dr umitliydi tupe gerek yok vs demişti hatta,,malesef sadece bir yumurtam bolundu oda 3gun orta kaliteye ulaştı ve suan icimde,,,demem o ki,,bizim sayi var ileri hizimiz sifirdan 35 e yukselmis 3yil icinde ama sonuc zorluyo bizi,,ama baska tanidigimizin esinde sperm yoktu tese oldu bir sprem bulundu ve ikizleri oldu onlarin,,,uzulmeyin hersey allahtan tabiki,,eger rabbim canvericekse biz hicbisey yapamayiz vermicekse de bizim elimizde deil,,
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için şuan siz hamilemisiniz

Back
X