Eşimde ki kötü enerji :(

Yalnız kendi kendime feci gaza geldim
akşam eşimi döverim ki ben bu gazla ahahaha
tövbe yarrabi yaa :1::1:
şaka bi yana valla çok sıkıldım bu laflarından dün akşam kendi kendime dedim ki
eşim hayatımda olmasa acaba işlerim rast gider mi? :(

eşimde aynı böyle
geçen hafta ben evde yoktum kapıya bi kadın gelmiş anket falan bişeylerden bahsetmiş eşimde uyku sersemiymiş tamam olur falan demiş çekiliş yapmış kadın
size 400 tlkik saat veriyoruz karşılığında da 100tl vereceksiniz demiş
yani nerde bi aksilik var eşimi buluyo dolayısıyla beni
dedim hayır diyemedin mi?
ben ne bileyim yaa deyip geçiştirdi
nası acayip bi adam yaa..

İyi de bunun adı aksilik değil ki. Kadın ilk ve tek size gelmedi sanırım. Sizden önce kaç kişiye zarf attı kaç kişi düştü ya da düşmedi Allah bilir.
Yani buna çocuk bile inanmaz ki..
Bu akıl meselesi deniz. Kendini mi kandırıyorsun yoksa gerçekten bu şansızlık olayına inanıyor musun anlamadım.

Ama sonunu getiremez. Yani çok genel konuşmuş oluyorum ama maalesef sevmeyen insanları çok iyi tanıyorum.

Yokk nerde sonu gelicek 30 sayfa okusa yeter zaten:)
Benim buyuk oglumda kitap sevmez. Cok yazi var sacma sacma seyler yaziyo der. Gunluk kitap okumasi 15 dk gecmez. Oda benim kendi sacimi basimi yolmam sonucu alir eline.
Kucuk oglumda daha 3 yasinda ama kutuphaneye gidelim diye zorlar beni:)

Cok zor kitap okumayan biriyle basetmek.
En iyi bilenlerdenim yani.

Valla o tür kitaplar bana fasa fiso geliyor nedense. Ha adamlar boşuna yazmamış mutlaka ama benim bir sürü denemem oldu anlık gaz aldım ama sonu aynı.
Kitap okumak da alışkanlık müptelalık meselesidir. Okumayı sevmeyen bir insana hele ki bu tür kitapları okutacağına evin tüm camlarını sildir daha kolay yapar.

niye be ipek valla bana çok iyi geliyor bir sürü var çok feyz aldım çok denedim hepte oldu maşallah ya

buarada ben 3. denemeyi yaparken doktor bana akunpunktur bır takım terapiler ve meditasyonlar önermişti buarada gittiğim kişi bana ilk seanstan önce
kuran okuyormusun , çok dua et iyi gelecek demişti
ama adam kitpa okumayı bilmiyorsa artık blinç altındaki mesajı uyurken deniz okuyacak kitabı eşine :D adama kazınacak

Ben negatif insanlara gelemiyorum
En yakınımda olsa 3 kere oflasa, 4.uyarırım
Dinlemiyo mu ben daha beter yakınırım :6:

sadece senin yazdığını okudum tüm cevapları okuyamadım neden karadeniz o kısmı merak ettim

Mecazen kullanmış
Yani Karadeniz'in kocaman mavi suyunu bile kuruturum anlamında

ya şimdi acıkcası öyle bakılırsa bende kendimdem örnek vereyim
millet evlenir hemen ilişki olur dimi bende olmaz , hemen bebek olur bende olmaz, e nadirde insanlar ayrılıyor ben ayrılırım :) milletin halay cekerek halelttiği şeyler için ben en az 2 posta takla atmak zorunda kalıyorum ama ben hayata olumlu bakıyorum yanı yapım bu hala bu kadar seye ragmen sanslı oldugumu dusunuyorum bende hep ugrasıyorum canım dıyorum :)
o degılde basıma en sık gelen sey magazan aldıgım kıyafetlerde ınan cok azından tersı olmustur bu alarmıda benle gelıyor yanı, su ara beshkada bir deri çeket gördüm bedeni yok kaç magaza aradım yok ama yolda adım başı bu çeketi birinde görüyorum :) gibiii
Seninkide iyiymiş
cute ben onu geçtim şanssızlık herşeyde olabilir ama bu durum biraz daha farklı takıntıya geçti bizimkisi
buna inanır böyle yaşar olduk
eşimle rahat değilim dışarı çıktığımızda yine bi terslik olacak modundayım :(

Yalnız kendi kendime feci gaza geldim
akşam eşimi döverim ki ben bu gazla ahahaha
tövbe yarrabi yaa :1::1:
şaka bi yana valla çok sıkıldım bu laflarından dün akşam kendi kendime dedim ki
eşim hayatımda olmasa acaba işlerim rast gider mi? :(
:3::3::3::3::3: hahahah daha neler ya yalnız korle yatan sası kalkar felsefesıde var bılıyormusun? boyle dusunmen bıle bıseylerden etkılenıyor olman anlamına gelıyor

Seninkide iyiymiş
cute ben onu geçtim şanssızlık herşeyde olabilir ama bu durum biraz daha farklı takıntıya geçti bizimkisi

eşin konuşacağı zaman şom agzını acacaksan hiç açma de ssutur

İyi de bunun adı aksilik değil ki. Kadın ilk ve tek size gelmedi sanırım. Sizden önce kaç kişiye zarf attı kaç kişi düştü ya da düşmedi Allah bilir.
Yani buna çocuk bile inanmaz ki..
Bu akıl meselesi deniz. Kendini mi kandırıyorsun yoksa gerçekten bu şansızlık olayına inanıyor musun anlamadım.
inan bende bilmiyorum artık
aslında verebileceğim örnek çok ama aklıma gelenleri yazıyorum
ipek ben bu adamla 2 senedir evliyim
bir çok şey yaşadık
ama her iş mi aksi olur her şeyde mi sorun çıkar
beni bile böyle düşündürdü yaa helal olsun kocama

Seninkide iyiymiş

Valla hipnozlu olduğuna dahi inanıyorsa takıntı yapması normal gibi.
O zaman onun inanacağı bir senaryo yazman lazım. Ama belli bir eylem olması lazım.

Valla o tür kitaplar bana fasa fiso geliyor nedense. Ha adamlar boşuna yazmamış mutlaka ama benim bir sürü denemem oldu anlık gaz aldım ama sonu aynı.
Kitap okumak da alışkanlık müptelalık meselesidir. Okumayı sevmeyen bir insana hele ki bu tür kitapları okutacağına evin tüm camlarını sildir daha kolay yapar.

Genel olarak kisisel gelisim biraz sacmaliyor ama %100 dusunce gucu ve Allah de otesini birak kitaplari cok guzel bi solukta okunuyor.

ya şimdi acıkcası öyle bakılırsa bende kendimdem örnek vereyim
millet evlenir hemen ilişki olur dimi bende olmaz , hemen bebek olur bende olmaz, e nadirde insanlar ayrılıyor ben ayrılırım :) milletin halay cekerek halelttiği şeyler için ben en az 2 posta takla atmak zorunda kalıyorum ama ben hayata olumlu bakıyorum yanı yapım bu hala bu kadar seye ragmen sanslı oldugumu dusunuyorum bende hep ugrasıyorum canım dıyorum :)
o degılde basıma en sık gelen sey magazan aldıgım kıyafetlerde ınan cok azından tersı olmustur bu alarmıda benle gelıyor yanı, su ara beshkada bir deri çeket gördüm bedeni yok kaç magaza aradım yok ama yolda adım başı bu çeketi birinde görüyorum :) gibiii

evet öyle olur genelde bende aynıyım beğenirim ararım tararım heryeri gezerim yok mümkün değil bulamam bi bakarım herkeste var.Yine aynı olay pazara çıkıyoruz her hafta aynı yerde havlucu var çok değişik havlular filan her geliyorum alıcam diyorum unutuyorum eve geliyorum aklıma geliyor.Bir gün paramı ayarladım çıktım pazara aa havlucu yok yandaki tezgaha soruyorum " Abla havlucu gitti bi daha açmıcakmış burda tezgah" :)) sinirden çatlamıştım yani yıllardır havlucu orda bana almak nasip olmadı ben almaya gittim havlucu yok :D birazda şans meselesi galiba bu arada o ilişki işi bende de oldu :D off off

Ben negatif insanlara gelemiyorum
En yakınımda olsa 3 kere oflasa, 4.uyarırım
Dinlemiyo mu ben daha beter yakınırım :6:

Mecazen kullanmış
Yani Karadeniz'in kocaman mavi suyunu bile kuruturum anlamında
çekirge hiç deme valla
benim gibi güler yüzlü hep kahkaha atan
hem olumlu düşünen kadını bile bu hale getirdi yaa eşim onu ayakta alkışlıyorum iyi başardı.
bazen ağzımı bozuyorum hatta
bi defada iyi düşün iyi olsun diyorum
çok sinirleniyorum ama anlayan yok

bir çok şey yaşadık

valla herhalde benım kcoamda boyle dusunuyor

çok günah ama öyle deme yani

bir çok şey yaşadık

O zaman yöntem şu: yetişkin biri ve bu şekilde hayatın geçmeyeceğini biliyor değil mi?
Nasıl kurtulacak kendisinin bildiği bir yöntem var mı? Ya da birlikte araştırın. Onun bilinçaltındaki şeyi alıp götürecek.
Bir kadın varmış başı hep ağrırmış. Bir sürü ilaç denemiş değişik değişik.
Bir gün bir arkadaşındaymış. Yine başı ağrımış ve hayata küsüyormuş o vakit hem kendi işini hem de çevresini mahvediyormuş.
Bunu bilen arkadaşı demiş ki “bende harika bir ilaç var falan “ diye sallamış.
Ama baya övmüş.
Kadına vermiş. İçmiş ve bir süre sonra baş ağrısının geçtiğini söylemiş ilacın adını istemiş.
Arkadaşı da onun sadece vitamin olduğunu beyninin baş ağrısına odaklandığını anlatmış.
Yani senin eşin de bu şekilde. Neye inanıyorsa o yönden gir olaya. Kurşun döktürmeye inanıyorsa kur bir sahne gibi.

Bana diyor ki bide şanssızlığımla senide üzüyorum
sanada zarar veriyorum
başka zamanda diyor ki
sende şanssızsın aslında benim gibi şanssız biriyle evlendiğin için bu ikimizin şanssızlığı :1:
güler misin ağlar mısın yani
ama yazarken bile güldüm mantığa bak yaa :1:

O zaman yöntem şu: yetişkin biri ve bu şekilde hayatın geçmeyeceğini biliyor değil mi?
Nasıl kurtulacak kendisinin bildiği bir yöntem var mı? Ya da birlikte araştırın. Onun bilinçaltındaki şeyi alıp götürecek.
Bir gün bir arkadaşındaymış. Yine başı ağrımış ve hayata küsüyormuş o vakit hem kendi işini hem de çevresini mahvediyormuş.
Ama baya övmüş.
Kadına vermiş. İçmiş ve bir süre sonra baş ağrısının geçtiğini söylemiş ilacın adını istemiş.
Arkadaşı da onun sadece vitamin olduğunu beyninin baş ağrısına odaklandığını anlatmış.
Yani senin eşin de bu şekilde. Neye inanıyorsa o yönden gir olaya. Kurşun döktürmeye inanıyorsa kur bir sahne gibi.

bencede. çok mantıklı

Bana diyor ki bide şanssızlığımla senide üzüyorum
sanada zarar veriyorum
başka zamanda diyor ki
sende şanssızsın aslında benim gibi şanssız biriyle evlendiğin için bu ikimizin şanssızlığı :1:
güler misin ağlar mısın yani
ama yazarken bile güldüm mantığa bak yaa :1:

eşin demekki bu konuda daha baskınki seni etkisi altına almış.demekki eğilimin varmış senin.pozitiflik konusunda daha etkin daha baskın olman lazım eşine karşı

Bu durum icin bol bol dua ederek gune basla ve mumkunse ben sanssizin kelimesini sil kafandan:(
Genelde öyle yapmaya çalışıyorum canım ama içimden atamıyorum yine olmayacak çok şanssızım lafını inanır mısın hemen hemen 1 bucuk senedir ev alıcaz bakıyoruz ben beğeniyorum olmuyor.Eşim beğeniyor hadı alıyoruzz a geliyor sonuç ben istemiyorum yine kalıyor :S
eşimde aynı böyle
geçen hafta ben evde yoktum kapıya bi kadın gelmiş anket falan bişeylerden bahsetmiş eşimde uyku sersemiymiş tamam olur falan demiş çekiliş yapmış kadın
size 400 tlkik saat veriyoruz karşılığında da 100tl vereceksiniz demiş
yani nerde bi aksilik var eşimi buluyo dolayısıyla beni
dedim hayır diyemedin mi?
ben ne bileyim yaa deyip geçiştirdi
nası acayip bi adam yaa..

Olur kuzum olur bende aynıyım hastanelerde alışverişte filan hep aynı hatta daha seçim günü aynısı oldu okdar bekle bekle bişi yok tam bana geldi sıra başkaları önümüze geçti hastamız var diyerekten hasta var diye ses etmedim ama diyorum ya 1 saat bekledik hasta yoktu bana gelince hastalandılar :)) Eşime diyorum adam seçiyorlar valla yoksa bu kadar denk gelmez heralde (:

Ama baya övmüş.
ona ne iyi gelir bilmiyorum hiç
kitap işi mantıklı
benide dinler sağolsun
ama psikolog falan desem lafı ağzıma tıkar
kitabında faydası olacağını sanmıyorum ben
adamın ruhuna işlemiş kötü düşünce

geçenlerde dışarıdaydık
otobüs beklerken teyzelerle sohpet ediyorduk
hacılarmış onlarda
bu başkalarının yanında da dedi ki ben talihsizim şansızım
çocuğumuz bile olmuyo falan
kadınlar susturdu bunu isyan etme günah falan
aradan zaman geçti 20 dk falan eşim tekrar dedi ki gel hayatım gidelim biz ben buradayım diye gelmiyo otobüs:53::53::53:

Back
X