- 21 Ocak 2012
- 291
- 3
- 118
- Konu Sahibi my_angel_87
çok çözümsüz kaldığım için buraya yazarak fikir almak istiyorum.4 yıllık evliyim.eşimle evlendiğimizden beri tartışmalarımız çözümsüz kalıyor.tartıştığımızda kendini suçlu görmüyor.bana hep sen kendine bak ben bişey yapmadım gibi şeyler söylüyor hatasını inkar ediyor buda beni çok snir oluyor.daha önce kaç kere söyledim hatanı kabul etmeyip kendi bildiğin gibi düşününce dayanamıyorum çok sinir oluyorum tartştığımızda bir düşün niye böyle diye dedim ama değişen hiç bişey yok.dün akşam tartıştık ve bugünde hiç konuşmadık.o kendini haklı görüyor bende kendimi.bugünde o konu açıldı ben anlattım sanki duvara konuşuyorum ya o kadar anlattım yine aynı lafları ediyor bana.bi düşünce oluşturmuş kafasında hep o doğru.sonra ben sinirlendim.5 buçul aylık kızım var onla uğraşırken bugün doğum günüm beni ağlattın dedim.ben seni ağlatmadım sen kendine bak ben bişey yapmadım dedi.ben inkar edince yine çok kötü tartıştık ve bebeğimin önünde sinir krizi geçirdim.o kadar kötüydümki elim ayağım titredi.o kadar üzüldüm bebeğimin önünde olduğu için.bıktım onun kendi bildiğini düşünmesinden hep o haklı bana hep ben bişey yapmadım diyor.kim yapıyor o zaman?annemi aradım anlattım ayrılmayı bile düşündüm.nasıl bir yapı anlamadım ya.insan eşi ağlarken gelipte ben bişey yapmadım der mi ne kadar değer verdiği belli oluoyr.napıcam biliyorum bebeğimi stres altında büyütmek istemiyorum kaç kere söyledim napmalıyım ben akıl verin ne olur?sürekli kendini haklı gör nereye kadar?