ben 40, esim 43 yasindayiz. 3 tane cocugumuz var. eşimin diyabet hastasi oldugunu 2003 yilinda babasinin vefatinda ogrendik.babasida diyabet hastasiydi zaten.tam 1 yil once bu gun gecirdigi bir kaza sonucu kalca kemigi kirigindan dolayi ameliyatla platin takildi.yillardir suregelen erken bosalma sorunu vardi ama biz bu durumu bir turlu asmasini basariyorduk.ama ozellikle son 6-7 aydir esimde "tık" yok desem yeridir.birkac ay once yapilan test sonucunda testostoren seviyesinde siradisi bir azalmayla, olmasi gereken minimum duzeyin bile 1/3 duzeyinde oldugunu ogrendik maalesef. bir sure virigen isimli bir testostoren hapi kullandi.gecici bir duzelme oldu derken haplar bitti.o hap piyasada nadir bulunuyor.ithal bir ilac ama, cok ucuz oldugu bahanesiyle fazla getirtilmiyormus.
kisacasi hem diyabete hemde kalca kemigi kirigina bagli gelisen bu iktidarsizlik sorununu bir turlu alt edemedik.esim nerdeyse hayata kustu.kendini film izlemeye verdi.oyle sapikligi yoktur.macera turu filmler izliyor.cok uzuluyorum.eskiden cok guzel bir yatak odamiz vardi.onceden hep esim istekliydi ama ben hep nazlanirdim.resmen eziyet etmisim adamcagiza.simdi ise ben istedigim halde hicbirsey olmuyor aramizda.resmen kardes gibi olduk.derdime bir care lutfen.bu konuda bilgi sahibi olanlarin yorumlarini bekliyorum
kisacasi hem diyabete hemde kalca kemigi kirigina bagli gelisen bu iktidarsizlik sorununu bir turlu alt edemedik.esim nerdeyse hayata kustu.kendini film izlemeye verdi.oyle sapikligi yoktur.macera turu filmler izliyor.cok uzuluyorum.eskiden cok guzel bir yatak odamiz vardi.onceden hep esim istekliydi ama ben hep nazlanirdim.resmen eziyet etmisim adamcagiza.simdi ise ben istedigim halde hicbirsey olmuyor aramizda.resmen kardes gibi olduk.derdime bir care lutfen.bu konuda bilgi sahibi olanlarin yorumlarini bekliyorum